ALLEENSTAANDE MAMA’S

Alleenstaande Mamas is een datingsite die een specifieke doelgroep wil bereiken, volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van de opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Deze datingsite is geëvolueerd naar een platform die alleenstaande ouders een duwtje in de rug geeft om samen met een partner terug met een glimlach op het gezicht door het leven te gaan. Gebruikers die zich hierop aanmelden hebben hoogstwaarschijnlijk een gemeenschappelijke achtergrond, het hebben van kinderen uit een vorige relatie is hier zeker geen obstakel. Hier kan dit juist de basis zijn van jullie interesses die zich kan ontwikkelen in een langdurige relatie of vriendschap.

Gratis aanmelden >>

De datingwereld is over de jaren heen volledig veranderd, gebruik je geen portaalsites, dan ben je niet mee met de tijd. Op alleenstaande-mamas.be kan u met gemak gerichte zoekopdrachten doen gebaseerd op uw eigen voorkeuren en eigenschappen.

Beschikbare toegangsvormen

alleenstaande-mamas.be biedt u 2 verschillende mogelijkheden, toegangsvormen, om gebruik te maken van hun diensten zijnde:

 • Gratis toegang;
 • VIP-toegang.

Overduidelijk is er een verschil in het soort account waarvoor je jezelf inschrijft. In de onderstaande tabel zijn de pluspunten en minpunten van beide toegangsvormen toegelicht. Elke soort toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag, uitgedrukt in credits. Deze credits zijn het gekozen betaalmiddel binnenin de community van alleenstaande-mamas.be, het biedt u de mogelijkheid om al dan niet te upgraden naar de VIP-toegang.

Aangeboden functies per toegangsvorm

Gratis-toegang VIP-toegang
Aanmaken van gratis profiel  +  +
Bekijken van profielen  + +
Versturen van standaardberichten  + +
Persoonlijke berichten sturen  – +
Plaatsen van foto’s  + +
Profielfoto’s bekijken  + +
Bijkomende foto’s bekijken  – +
 Standaard zoekfunctie  + +
Uitgebreide zoekfunctie  – +
Zoeken via trefwoorden  – +
Chatten  – +
Lezen van berichten  – +
Bekijken van de laatste bezoekers  – +

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een betaald lidmaatschap?

 • Chatten: Enkel de VIP-toegang biedt de mogelijkheid om onbeperkt met andere gebruikers en eensgezinden te chatten en persoonlijke berichten te versturen. Wil je deze optie enkel activeren wanneer je er klaar voor bent? Geen probleem! Net zoals bij facebook kan je “niet beschikbaar zijn voor chat” waardoor je rustig zoveel profielen overlopen en bestuderen zonder gestoord te worden. Het is net zo gebruiksvriendelijk om je chatgeschiedenis op te vragen en te herlezen, “heb ik zijn adres wel juist genoteerd? Ik wil zijn lieve berichtjes nog eens bekijken.” Een andere nuttige uitbreiding van de chat functie is het (de-) blokkeren van andere deelnemers. Wil je al je aandacht focussen op 1 persoon, blokkeer dan tijdelijk al andere gegadigden.
 • Uitgebreid zoeken: De standaard zoekfunctie limiteert zich tot parameters als, geslacht, leeftijd en land. Terwijl je bij de uitgebreide versie extra criteria kan opgeven, lengte, gewicht, opleiding en zo verder om je perfecte match sneller te kunnen vinden.
 • Zoeken op trefwoord: Voldoet de uitgebreide zoekfunctie nog altijd niet aan je wensen dan kan je op basis van de door jou gekozen woorden zoeken in de omschrijvingen van andere deelnemers. Dit kan uiterst gebruikelijk zijn bij het zoeken naar een levenspartner waarbij die dezelfde interesses/ hobby’s of passies zou hebben.
 • Extra foto’s bekijken: Gelijk welke toegangsvorm je hebt, bij beiden kan je je eigen foto’s uploaden en die van anderen bekijken. Toch kan enkel de VIP-toegang je de extra foto’s, die andere deelnemers hebben geupload op hun profiel, zichtbaar maken. Er kunnen maximaal 10 foto’s geplaatst worden. Wanneer u niet beschikt over de juiste hardware ( digitale camera) om een foto te posten, kan u een foto via post versturen naar de klantenservice die dit in uw plaats doet. Het plaatsen van je profielfoto/hoofdfoto, is onderhevig aan enkele voorwaarden.
 • Berichten: Dit zal waarschijnlijk 1 van de meest waardevolle voordelen van de VIP-toegang. Het versturen van handmatige berichten zorgt voor een goede indruk bij andere deelnemers. Wanneer je serieus op zoek bent naar iemand, zal deze optie die kansen gegarandeerd omhoog duwen. Als extraatje hebben de mensen van alleenstaande-mamas.be ervoor gezorgd dat je niet angstig moet afwachten om te weten of je match je berichten al dan niet gelezen heeft. Zijn je verzonden berichten gelezen, dan wordt dit vermeldt in de details van het desbetreffende bericht.

Onze score

FeaturesHoog
GebruiksvriendelijkheidHeel hoog
PopulariteitHoog
Profiel kwaliteitHeel hoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHeel hoog

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen en is dit veilig?

Als gebruiker laat alleenstaande-mamas.be u niet in de steek, ze bieden u 6 mogelijkheden om een betaling uit te voeren:

 • Online machtiging ( NL);
 • Creditcard ( Visa of Mastercard);
 • iDeal ( NL);
 • Bancontact/MrCash ( BE);
 • Overschrijving (NL & BE).

Al deze betalingsmethoden verlopen via een SSL-protocol, die verhindert dat derden de betaling zouden onderscheppen.

Kan ik mij even gemakkelijk terug uitschrijven?

Het uitschrijven verloopt even snel en vlot als de inschrijving. Op uw accountpagina kan u simpelweg klikken op “uitschrijven”. Het volledige profiel wordt hiermee verwijderd uit het systeem van alleenstaande-mamas.be, foto’s en berichten zullen niet meer te zien zijn. Een terugbetaling van eventuele credits gebeurt er niet. Schrijf u dus pas uit nadat deze volledig verbruikt zijn.

Wanneer u lid wil blijven maar wil omschakelen van VIP-toegang tot gratis toegang, kan u uw abonnement stopzetten. Na het verlopen van de resterende credits, blijft uw profiel bestaan maar dan met de beperkte functies van een gratis gebruiker.

Leave a Comment