MILF MATCH

Milf Match is een casual datingsite met een hele specifieke doelgroep voor ogen. Zij is voornamelijk gericht op jonge mannen in België, op zoek naar avontuur  en erotische belevenissen met sexy moeders. Dagelijks zijn er meer dan 70 nieuwe leden die zich hebben ingeschreven om hun leven pikanter te maken door contact te zoeken met een milf. milf-match.be is ondertussen uitgegroeid tot een van de populairste datingwebsites in zijn categorie. Dit is een ontmoetingsplaats voor iedereen die streeft naar lust en opwinding waardoor er spontaan vuurwerk kan ontstaan.

Gratis aanmelden >>

Voor wie is deze datingsite bedoeld?

Het succes achter deze ontmoetingsplaats waar jonge mannen een sexy milf proberen te vinden, komt door het feit dat deze vrouwen even hard op zoek zijn erotische prikkels in hun leven. De site milf-match.be richt zich op vrouwen met een leeftijd tussen de 18 tot 45 jaar die reeds 1 of meerdere kinderen hebben. De term MILF werd opgepikt door de media en rest van de wereld door zijn gebruik in de populaire film ‘American Pie’ in 1999. Hieronder verstaan we moeders die net zoals een goede wijn/whiskey aantrekkelijker en lekkerder worder naarmate ze ouder worden.

De zoektocht naar ervaring en erotisch contact is een perfect match met moeders die zich seksueel aantrekkelijk willen voelen door aandacht te krijgen van jonge mannen.  Dit is een uniek concept in België. Het is geen geheim waar milf-match.be om draait, de behoeftes van zowel de mannelijke als de vrouwelijke leden is overduidelijk. Hier blijft het niet bij flirten alleen. Wil jij als leuke moeder met je volwassen lichaam, hoog libido en erotische verlangens terug jong en ongeremd voelen? Willen jullie jonge mannen je driften en noden kunnen bevredigen met een ervaren partner? Je bent slechts enkele stappen verwijderd van spannende en hete contacten!

Omschrijf jezelf

Als iemand vraag om over jezelf te vertellen gebeurt het vaak dat je een black out krijgt. Ga rustig zitten en neem je tijd om jezelf kort voor te stellen in enkele korte zinnen. Het is vanzelfsprekend moeilijk om te kiezen welke details je over jezelf je wil delen met de rest van deze community. Het is algemeen geweten dat er vaker gereageerd of contact gezocht wordt met profielen die een foto en een omschrijving bevatten. Maak dan ook gebruik van deze functie om je kans op slagen te vergroten. Vaak is het geen slecht idee om wat vooruit te denken, vertel interessante weetjes over je leven die een goede gespreksstarter kunnen zijn en die jou typeren als persoon. Hier volgen nog kort enkele tips voor een goede eerste indruk:

 • Hou het positief : Je bent jezelf eigenlijk aan het verkopen. 98% van de gebruikers beoordelen dat een gevoel voor humor en een positieve kijk op het leven zeer belangrijk is voor verder contact te behouden.
 • Hou het kort: Laat ruimte vrij voor geïnteresseerden om door te vragen over je interesses en persoonlijkheid.
 • Maak duidelijk waarom je lid bent: Op Milf-match.be zijn er geen taboe’s.  Laat expleciet weten wat je zoekt en hoopt te vinden.

Wie zoek je?

Bij gewone datingsites is uw zoekfunctie gelimiteerd tot een man of vrouw. Bij milf-match.be hebben ze deze functie uitgebreid tot de mogelijkheid ‘ Ik ben op zoek naar een stel‘. Dit stel kan dan heteroseksueel of homoseksueel zijn bestaande uit deze combinaties:

man/vrouw
man/man
vrouw/vrouw

Gratis aanmelden >>

Functies in de kijker

 • Verstuur berichten: Velen hopen dat zij spontaan een bericht zullen ontvangen van andere deelnemers. Neem je lot in eigen handen en maak gebruik van de tools die deze datingsite ter beschikking stelt. Maak zelf nieuwe contacten om je doel te bereiken.
 • Mijn Favorieten: Iedereen heeft wel zijn favorieten. Het is dan ook gemakkelijk om deze allemaal gebundeld te kunnen terugvinden op 1 pagina zonder deze profielen te moeten opzoeken via een zoekfunctie.
 • Concept berichten: Ben je nog niet helemaal overtuigd van je bericht die je op punt staat te versturen? Bewaar je bericht als concept en schrijf later verder. Jouw bericht wordt bewaard waardoor je op een ander tijdstip kan verder chatten.
 • Bezochte contacten: een overzicht pagina waar je alle bezochte profielen gemakkelijk kan herbekijken.
 • Uitgebreide zoekfunctie: Niet alleen kan je zoeken op basis van geaardheid, leeftijd of geografische voorkeur, maar ook op trefwoorden en profielnamen. Daarnaast kan je ook opteren om te zoeken op basis van contactkeuzes: vaste relatie, vrije relatie, date, vriendschap, spannend contact…
 • Vind mij Leuks: Bijna iedereen kent de facebookfunctie ‘ Liken’, nu kan je te weten komen wie jouw leuk vindt.
 • Fotozapper: De fotozapper is geen unieke functie, maar deze blijft heel leuk om op een interactieve en ludiek manier jouw match te zoeken. Voor zij die hun keuze maken op basis van het uiterlijk is dit de ultieme functie, in plaats van honderden profielomschrijvingen te moeten lezen als dan blijkt dat je je niet fysiek aangetrokken voelt tot deze persoon.
 • Realtime info: Op uw overzicht pagina bevatten de widgets in de linker en rechterkolom realtime informatie, wie de nieuwste deelnemers zijn, wie was het laatst online en wat zijn de recentste foto’s.

De gebruiksvriendelijkheid van de interface maakt het heel aangenaam om milf-match dagelijks te gebruiken. In tegenstelling tot andere datingsites is dit portaal overzichtelijk voor iedereen.

SexyDating Networks is geen kleine speler in de datingwereld, dit beschouwen wij dan ook als een kwaliteitslabel voor hun services op milf-match.be

Wat is er positief en negatief aan deze datingcommunity?

Voordelen

 • Milf-match is één van de snelst groeiende datingsites die recent beschikbaar is voor het grote publiek. Dagelijks vele nieuwe leden die opzoek zijn naar een spanning en erotiek.
 • Er is een uitgebreide adult content disclaimer (akkoordverklaring ) waarmee je akkoord moet gaan vooraleer je alle functionaliteiten kan gebruiken die de datingsite te bieden heeft.
 • Alle leden zijn 18 + maar niemand zal je exacte geboortedatum kunnen zien.
 • Fake profielen worden permanent verwijderd door gerichte opsporingen van de beheerders of worden verwijderd aan de hand van sociale controle door de andere leden die misbruik hebben gemeld.
 • De website is gebouwd in een wettelijk kader, elk lid heeft ze dan ook akkoord verklaard om zich te onthouden van van beledigende, lasterlijke, discriminerende, agressieve, opruiende of onrechtmatige uitingen.
 • Het leden bestand telt al 757.247 deelnemers in deze recent opgerichte datingsite, die op zoek zijn naar passie en erotiek.

Nadelen

 • De chatberichten worden maar bewaard voor 30 dagen, daarna worden deze automatisch verwijderd.
 • Deelnemers die offline zijn, krijgen uw berichten pas te zien wanneer zij zich terug inloggen. Er is geen e-mail notificatie van nieuwe contactverzoeken.

Onze score voor MILF-MATCH

FeaturesHoog
GebruiksvriendelijkheidHeel hoog
PopulariteitHoog
Profiel kwaliteitHeel hoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHeel Hoog

Veel gestelde vragen over Milf-match.be

Welke foto’s mag ik plaatsen?
Voor het plaatsen van een hoofdfoto gelden de volgende regels: alleen recente herkenbare foto’s waar men zelf op staat worden geaccepteerd als hoofdfoto.
Is het interessant om bij milf-match een betalend abonnement te nemen?
Met een gratis profiel kan je gebruik maken van heel wat functies, toch raden we je aan als je verdere stappen wil nemen met andere contactpersonen om een VIP-toegangsabonnement te nemen. Dit opent de deuren naar alle mogelijk functies die de datingsite te bieden heeft. Hiermee is je slaagkans bijna 100%.
Wat is de minimum leeftijd om zich te registreren?
Milf-match is een datingsite die bedoeld is voor een heel specifieke doelgroep. Personen onder de 18 kunnen zich dan ook niet inschrijven.
Kan ik bepaalde chatverzoeken weigeren?
Wil je geen contact hebben met sommige deelnemers, dan kan u die uiteraard blokkeren voor verder contact.

De conclusie

Hier bij datingmagazine juichen we deze datingsites toe die hun aandacht richten op een specifieke doelgroep. Zo zijn alle ingeschreven leden op dezelfde golflengte. Als u tot deze categorie behoort van moeders tussen de 18 en 45, een jonge man of eigenlijk eender wie die zijn verlangen en libido bevredigend wil zien worden. Maak dan zeker een vast een profiel aan.

Leave a Comment