ALLEENSTAANDE PAPA’S

Veel datingsites zijn voornamelijk gericht om mannen hulp te bieden in hun zoektocht naar een match. Alleenstaande-Papas.be biedt hiermee een uitweg voor alle Belgische vrouwen die single zijn. 95 % Van de mannelijke leden bestaan namelijk uit alleenstaande vaders die opnieuw een gelukkig leven willen uitbouwen met de juiste persoon. Niettemin zijn er tal van andere singles die zich reeds hebben ingeschreven. Ben je dus net op zoek naar mannen zonder kinderen? Dan ben je vooralsnog aan het juiste adres. Het ledenbestand bestaat uit gebruikers met diverse achtergronden waardoor iedereen een mogelijke match kan vinden op basis van zijn opgegeven instellingen.  Het is één van de populairste datingsites in België, net opdat er gebruik gemaakt wordt van een gedetailleerde vragenlijst kunnen de gebruikers gemakkelijk een match vinden die aan hun voorkeuren voldoet.

Gratis aanmelden >>

De extra mogelijkheden van een VIP-toegang

 • Bekijk extra profielfoto’s: Een bepaalde persoon mag voldoen aan al je voorkeuren en hij/zij heeft de perfecte profielomschrijving. Als je je niet fysiek aangetrokken voelt, zal de match nooit tot stand komen. Hoe meer foto’s je van de gebruik kan bekijken des te beter je oordeel zal zijn.
 • Voorrang bij de klantenservice: Alleenstaande-papas heeft zijn titel van gebruiksvriendelijke datingsite niet zo maar gekregen. Door de constante site support proberen ze de leden met raad en daad bij te staan met hun problemen. Daarbij nemen ze de leden met een VIP-toegang voor op diegene met een gratis-toegang. Hoe dan ook wordt iedereen geholpen.
 • Verstuur persoonlijke berichten: Een gratis-toegang heeft zo zijn beperkingen. Het versturen van persoonlijke berichten is een optie waar enkel de VIP’s mogen van genieten. Dit geeft hen de mogelijkheid om een veel directer contact te hebben met anderen. Geraak op deze manier verloren met je gedachten in een leuk gesprek.
 • Uitgebreide zoekfunctie: Ben je iemand die met veel eisen? Geen probleem! Via deze functie kan je tal van voorkeuren op geven zodat het eindresultaat je perfecte match is. Van haarkleur tot kledingstijl, maak gebruik van deze instellingen en je zal je match sneller vinden dan je denkt.
 • Chatten: Het kan soms lang duren vooraleer je een reactie hebt op je berichtje, daarom is het gemakkelijker om een live chat met je match op te starten.

Optimaliseer je profiel

Via een profielbarometer kan je nauwkeurig de status van je profiel opvolgen.

Vaak stellen we onszelf de vraag waarom onze profielen weinig bezoekers over de vloer krijgen. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de volledigheid van je profiel. Deze barometer geeft aan welke tabbladen/secties van je profiel onvolledig zijn en bijgewerkt moeten worden. Wanneer anderen leden via de zoekfunctie hun voorkeuren instellen, kunnen ze natuurlijk enkel op jouw profiel uitkomen indien deze volledig is ingevuld.

Wat kost een abonnement?

Wil je gebruik maken van de extra mogelijkheden van een VIP-toegang? Hieronder zie je de 3 verschillende abonnementsopties.

Type Prijs
14 DAGEN VIP 15,99€
30 DAGEN VIP MEEST GEKOZEN 27,99€
90 DAGEN VIP 59,99€

Onze positieve en negatieve punten

Voordelen:

 • Een geoptimaliseerde mobiele website is ontwikkeld voor smartphones en tablets. Op deze manier kunnen de leden vanop eender welke locatie hun profiel updaten en in contact blijven met hun matchen.
 • De leuke fotozapper is een creatief uitgewerkte tool om op een andere manier profielfoto’s te overlopen. De fotozapper geeft de gebruiker de volledige macht om op een ludieke manier en in korte tijd een groot aantal profielfoto’s te bekijken en te beoordelen.
 • Het hebben van een uitgebreide bezoekshistorie zorgt ervoor dat niemand je onopgemerkt blijft. Je hebt de volledige controle over je profiel en je hebt kennis over welke andere gebruikers een kijkje kwamen nemen naar jouw profiel. Hebben ze niet gereageerd, dan kan jij als nog het initiatief nemen!
 • Een snelle, eenvoudige en gratis inschrijving zorgen ervoor dat in mum van tijd actief kan deelnemen in deze online community.

Nadelen:

 • Het aantal foto’s die je kan uploaden naar je profiel is gelimiteerd. Voor alle gebruikers ( gratis-toegang of VIP-toegang) is het maximum 10 foto’s. Hoe dan ook 1 foto is al voldoende om oordeel te vellen of de persoon voldoet aan je eisen of niet.
 • Als onderdeel van het inschrijvingsproces dient er op een bevestigingslink geklikt te worden om je inschrijving te voltooien. Sommigen zien dit als een onnodige stap, maar voor ons is dit een pluspunt. Deze extra veiligheidsmaatregel zorgt ervoor dat enkel personen met de juiste intenties zich registreren.

Onze score voor alleenstaande-papas

FeaturesHoog
GebruiksvriendelijkheidHeel Hoog
PopulariteitHeel hoog
Profiel kwaliteitHeel hoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHoog

Vaak voorkomende vragen

Vanaf welke leeftijd kan ik mij aanmelden?
Alleenstaande-papas is bedoeld voor volwassenen, waardoor je dus de minimale leeftijd van 18 jaar moet bereikt hebben.
Zijn al mijn foto’s zichtbaar voor iedereen?
Neen, enkel je profielfoto is zichtbaar voor zowel gebruikers via een gratis-toegang of een VIP-toegang. De extra geüploade foto’s zijn slechts te zien voor diegene met een VIP-toegang.
Kan ik mijn succesverhaal delen?
Absoluut, dit wordt zelfs aangemoedigd. Via een reactieformulier kan u uw verhaal uitgebreid uit de doeken doen. Dit is niet alleen beloning voor de ontwikkelaars, maar kan ook een hart onder de riem zijn voor diegene die zich pas recent hebben geregistreerd.

Onze eindevaluatie

We onthouden vooral dat er eindelijk een datingsite bestaat die een antwoord kan zijn op de zoektocht naar een gebruiksvriendelijk site voor niet alleen mannen maar ook vrouwen. Door de populariteit van de site, zijn er maandelijks 1750 nieuwe registraties. Jouw match zit er dan ook zowiezo tussen!

Leave a Comment