ELITEDATING

Met meer dan 13.000.000 leden is Elitedating één van de grootste datingsites van Europa. Ook in België heeft Elitedating een groot deel van de markt aan het overnemen. Op deze datingsite zitten enkel leden met een diploma – dit is dan ook de manier waarop elitedating zich kan onderscheiden met andere datingsites. Uniek op deze website is dat je bij het aanmelden onmiddellijk start met een interessante persoonlijkheidstest. Deze test zorgt ervoor dat je in een later stadium eenvoudig opzoek kan gaan naar een match. Belangrijk om te weten is dat je op deze datingsite enkel terecht kunt als je opzoek bent naar een echte serieuze relatie. Indien je meer opzoek bent naar een kort avontuur, raden we je aan om even verder te kijken op onze datingvergelijker.

Gratis aanmelden >>

De persoonlijkheidstest van Elitedating.

De (gratis) test die je krijgt bij het aanmelden zorgt ervoor dat je even gaat nadenken over de manier waarop jij denkt en andere mensen benaderd. Na het invullen krijg je een korte evaluatie en rapport waarin je resultaten staan. Deze test is natuurlijk heel leerrijk – zo ontdek je onmiddellijk wat je positieve en minder positieve kantjes zijn tijdens het daten. Aangezien andere leden ook de persoonlijkheidstest van Elitedating hebben moeten invullen, is het systeem instaat om jou gelijkaardige matches te adviseren op basis van jullie “denkwijze” en interesses.

Vergelijk jezelf met andere leden:

Gratis aanmelden

Zoals je weet is aanmelden helemaal gratis!

Het aanmelden neemt in vergelijking met andere datingsites wel wat tijd in beslag, maar dat is positief! Elitedaging doet er echt alles aan om opzoek te gaan naar een match die echt bij je past. De test bestaat uit 10 verschillende stappen. Vergeet zeker geen profielfoto te uploaden, dit zorgt ervoor dat je profielpagina tot 8 keer meer bekeken zal worden.

De mogelijkheden van Elitedating

 • Foto’s uploaden: zorg ervoor dat andere leden kunnen zien wie jij bent, upload enkele recente foto’s.
 • Partner voorstellen: Elitedating zal op basis van jouw test heel wat partnervoorstellen doen. Dit zijn profielen die op basis van jouw score de zelfde interesses hebben of het zelfde denken als jij. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet door nieuwe leden. Daarom is het belangrijk om deze pagina in de gaten te houden.
 • Laatst bekeken: Wie heeft jouw profiel het laatste bekeken? Welke andere leden hadden interesse om jouw profielpagina te bekijken? Dat zie je hier. Trek je stoute schoenen aan en stuur al deze leden zeker een berichtje zodat de eerste stap gezet is.
 • Favorieten: Door de grootte van het leden bestand is het niet altijd eenvoudig om het een overzicht te bewaren. Tijdens je zoektocht is het mogelijk om af en toe iemand toe te voegen als favoriet. Deze profielen kan je terugvinden op je favorieten pagina. Belangrijk om te weten, andere leden kunnen niet zien dat jij hem of haar als favoriet aangeduid hebt.
 • Berichten: een grote fout van vele bezoekers is dat ze geen berichten sturen naar andere leden. Durf een berichtje te sturen, dat is ook de reden waarom iemand zich aanmeld op een datingsite. Door een berichtje te sturen leer je snel nieuwe mensen kennen en breid je jouw vriendenkring uit. Een berichtje sturen wilt niet zeggen dat je onmiddellijk moet afspreken.
 • Profiel informatie: vul je profiel zo correct en volledig mogelijk in. Hoe uitgebreider je profiel – hoe meer kans dat iemand anders jouw profiel zal opmerken.

Kortom, genoeg opties dus om nieuwe contacten te leggen en eventueel zelf een date te organiseren!

Premium Plus lid

Net zoals elke datingsite kan je extra opties “aankopen”. Dit hoef je natuurlijk niet te doen bij het registreren. Test eerst de website helemaal uit voor je zeker bent dat je deze stap wilt zetten. Indien je tevreden bent kan je de volgende functionaliteiten aankopen:

 • Ongelimiteerd foto’s bekijken.
 • Communiceren zonder grenzen.
 • Ontvang een leesbevestiging van jouw verzonden berichten.
 • Ontvang meer voorstellen via de kismet module.
 • En nog veel meer!

Aan leuke opties hangen natuurlijk een prijskaartje. Gelukkig valt de prijs van Elitedating heel goed mee. Wij hebben alvast de prijzen voor jou opgezocht:

Periode Prijs Extra voordeel
1 maand 119,90 euro / vast
3 maanden 69,90 euro / maand
6 maanden 44,90 euro / maand Bespaar 62%
12 maanden 29,90 euro / Maand

Door het grote prijzenverschil is de 6maanden formule het meeste gekozen door de Elitedating leden. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden om je lidmaatschap veilig mee te betalen.

Waarom kiezen voor deze datingsite?

Voordelen

 • Dit is zonder twijfel één van de grootste en meest bekende datingsites in Vlaanderen.
 • De website is goed bereikbaar op een mobiel toestel (Iphone of andere smartphone)
 • De website is vertaald in alle talen en dus ook bereikbaar in Wallonië.
 • Aanmelden is zoals reeds verteld helemaal gratis
 • Uitgebreide persoonlijkheidstest zorgt voor zelfevaluatie en matching bij andere leden.

Nadelen

 • Door de vele leden is het niet altijd even makkelijk om het overzicht te bewaren.
 • Indien je geen diploma hebt raden wij je aan om een andere datingsite te gebruiken
 • Een betaald membership voor één maand is niet zo goedkoop.

Het ELITEDATING succesplan in 8 STAPPEN

Stap 1. Het invullen van de persoonlijkheidstest. De uitvoerig samen gestelde test is een noodzaak, op basis van deze test worden uw matchen gezocht. Hierbij is het uiterst belangrijk om aandachtig de volgende vier tips in het achterhoofd te houden:

 • Ga niets verzinnen, maar wees eerlijk en blijf jezelf. Het invullen van antwoorden, waardoor je theorie je in wezen je eigen persoonlijkheid verandert, is niet de bedoeling. Ben je bijvoorbeeld niet sportief, sla deze vraag dan simpelweg over. De waarheid komt altijd aan het licht, uw komende dates zullen dit ook beter weten te appreciëren wanneer je een waarheidsgetrouw beeld van jezelf opgeeft.
 • Ga tot het uiterste. Het merendeel van de test bestaat uit multiple choice vragen waarbij er dus geen uitvoerige antwoorden geschreven moeten worden. Voor velen is het namelijk moeilijk om zichzelf of zijn/haar wensen te verwoorden voor een profielomschrijving. Bij de enkele open vragen doe je er goed aan om hier de nodige tijd aan te spenderen. De eerste indruk van de andere leden gebeurt op basis van deze persoonlijkheidstest, hoe goed je je best doet vertaalt zich in een interessanter profiel om te lezen. Dit verhoogd aanzienlijk de kans om een geïnteresseerde partner niet enkel je profiel te laten bekijken, maar het zorgt ervoor dat deze je zal contacteren.
 • Dromen mag, maar zoals met mate. Er zal gevraagd worden om enkele criteria op te geven waaraan jouw droompartner dient te voldoen. Ga hier geen onrealistische verwachtingen ingeven, help jezelf door met je voeten op de grond te blijven. Laat ruimte voor enige marge in jouw criteria, stel de straal van de geografische perimeter in op een extra 20 kilometer. De afstand tussen twee geliefden valt zeker en vast te overwinnen!
 • Vul de test niet te snel in. Neem je tijd, er zijn ongeveer 282 vragen.

Stap 2. Jouw partnervoorstellen zijn het resultaat van een het uniek matchingsysteem van elitedating. Zoals bij alles kan je beter inspelen op het systeem wanneer je de werking ervan begrijpt, we raden je daarom aan om dit eens rustig na te lezen op hun website.

In het kort samengevat:

 • Alles is gebaseerd op de persoonlijkheidstest
 • Uw profiel wordt uitvoerig vergeleken met die van anderen
 • Persoonlijke voorkeuren en sociaal-demografische gegevens zijn belangrijke factoren
 • Uw activiteitsniveau speelt een rol bij zowel de ontvangen partnervoorstellen als wanneer u voorgesteld wordt aan iemand anders.
 • Een volledig profiel wordt beloond.

Stap 3. Herwerk je profielpagina. De bezoekers van jouw pagina mogen geen interesse verliezen in jouw wanneer ze nog maar de helft van je profiel hebben bekeken. Liever een kort maar zinvol profiel, dan een lang uitgeschreven tekst waarbij niemand de finish haalt. Dit betekent niet dat je profiel onvolledig moet zijn, het is net belangrijk om een volledig profiel te kunnen presenteren, dit toont aan dat je serieus op zoek bent.

 • Geef gedetailleerde antwoorden op open vragen in de persoonlijkheidstest.
 • Verwoord je in je eigen woorden, zorg ervoor dat je opvalt tussen de massa.
 • Laat je profiel niet maanden aan een stuk onaangeroerd, doe regelmatig een update.

Stap 4. Een goede profielfoto kan wonderen doen. Jouw profielfoto is het uithangbord die andere leden moet uitnodigen om een jouw pagina te bezoeken. Wanneer u weinig contacten heeft, of u krijgt enkel bezoekers maar geen berichten, geef jouw huidige profielfoto een tweede gedacht. Volg de volgende 5 tips om de juiste keuze te maken:

 1. Sta alleen op jouw foto
 2. Kies een portretfoto
 3. Een foto moet uitstraling hebben
 4. Een recente foto is the way to go
 5. Voldoet geen enkele foto aan de bovenstaande tips? Maak dan een nieuwe.

Stap 5. Wees een actief lid. Jouw inschrijving op elitedating was een stap in de goede richting. Dit betekent echter niet dat alles vanaf nu vanzelf zal gaan. Een onlinedatingplatform is slechts een hulpmiddel in jouw zoektocht. Een profiel aanmaken en wachten tot iemand jou contacteert is min of meer zinloos. Het wordt pas leuk wanneer je zelf op ontdekking gaat welke interessante leden er zijn die een passend karakter hebben. Alle begin is moeilijk, daarom ontwikkelden de medewerkers van elitedating een handige functie ‘ de glimlach’. Wil je simpelweg even snel iemand duidelijk maken dat je interesse hebt, verstuur dan een glimlach. Het is niet nodig om bij een eerste contact al onmiddellijk een diepzinnig bericht te sturen, heb wat plezier!

Stap 6. Nog geen afspraak kunnen regelen? Het is een vergissing om op dat moment op te geven, niet alles kan even snel verlopen. Wie een online datingplatform gebruikt om zijn partner te leren kennen, denkt veelal dat dit in een paar klikken gebeurd. We ontkennen niet dat het inderdaad snel kan gaan, maar traag komt van nature ook voor. Het is uitzonderlijk dat jouw ware liefde tussen de eerste partnervoorstellen zou zitten. Wees geduldig wanneer er bij jouw eerste contacten geen vonk is overgeslagen tussen jullie beiden.

Blijf gemotiveerd door de onderstaande tips:

 • Ervaring is de sleutel tot succes. Al jouw de contacten die je hebt gemaakt op basis van je partnervoorstellen zijn geen verspilde moeite, ookal draaiden ze op niets uit. Leer jezelf op een nieuwe manier kennen, door telkens na te gaan wat er is fout gelopen en op welke vlakken jezelf verder moet ontwikkelen. Leer tevens ook wat jij zoekt en wat je niet zoekt.
 • Geraak de moed niet kwijt. Een onbeantwoorde reactie kan verschillende oorzaken hebben, je moet dus niet altijd het slechtste scenario denken. Hij of zij kan al een ver gevorderd contact hebben met een ander lid … Spaar je energie liever om verder te zoeken naar iemand anders dan te blijven hopen op iemand die waarschijnlijk niet meer zal reageren.
 • Neem een pauze. Indien je na intensief zoeken nog steeds niemand hebt gevonden, waardoor het plezier in onlinedating verloren is gegaan, dan is het tijd om uit te loggen. Blijf een aantal dagen offline en focus je even op iets anders. Log pas weer in tot je je motivatie terug hebt gevonden.

Stap 7. Hoe te gedragen op de eerste afspraak? Iedereen kan tips gebruiken om een zo goed mogelijke indruk na te laten op je eerste date. We adviseren indien je de tips in detail wil lezen om het volledige artikel op elitedating te bekijken. De volgende zaken komen aan bod:

 • wat vertelt je lichaamstaal?
 • Hoe maak ik mijn interesse in wat ze vertelt?
 • Hoe verduidelijk ik, mijn interesse in haar als persoon en kom ik niet opdringerig over?

Stap 8. Vaarwel elitedating. Na gebruik te maken van elitedating heeft u nu eindelijk uw partner gevonden. Uw abonnement mag dus opgezegd worden. De eenvoudigste manier is om hun webformulier in te vullen, te vinden op de homepagina. Bij het beëindigen van uw premium-lidmaatschap, verandert uw account terug naar een gratis-lidmaatschap. U kan dus kosteloos blijven gebruik maken van de beschikbare functies die alle andere gratis leden ook hebben. Indien je helemaal geen gebruik wil maken van de diensten van elitedating, kan je jouw profiel ook volledig verwijderen. Eenmaal verwijderd, zullen alle gegevens onomkeerbaar gewist zijn. Geen enkel ander lid zal jou nog kunnen vinden, wil je nog enkele berichten en foto’s bewaren kan je deze dan best op voorhand kopiëren.

Het is niet omdat je nu een relatie hebt, dat je geen advies kan blijven gebruiken! De raadgever van elitedating, dit is een pagina vol interessante artikels blijft beschikbaar voor iedereen, het is zelfs niet nodig om ingelogd te zijn.

Score voor Elitedating

FeaturesHeel hoog
GebruiksvriendelijkheidHeel hoog
PopulariteitHeel hoog
Profiel kwaliteitHeel hoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemPerfect

Veelgestelde vragen

Hoe groot is Elitedating?
Elitedating heeft meer dan 13 miljoen leden over heel de wereld. Sinds de oprichting in 2008 (Berlijn) is de datingsite actief in meer dan 25 verschillende landen.
Is het interessant om mijn gratis account over te zetten naar een betaald account
Het grote voordeel van Elitedating is dat vele functies gratis zijn. Toch kan het interessant zijn om een upgrade te doen. Door het upgraden van jouw account krijg je namelijk functies die je zullen helpen bij het vinden van een perfecte match.
Is het aanmelden echt helemaal gratis?
Aanmelden is 100% gratis, je bent dus niet verplicht om een gratis abonnement te nemen.

ELITEDATING in cijfers

Adres Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland
Actief in 25 landen:België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Zweden, Denemarken, Italië, Spanje, Turkije, Rusland, Tsjechië, Chili, Mexico, Finland, Hongarije, Slowakije, Ierland, Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Noorwegen
Beschikbaar in Nederlands en Frans
Aanta leden  meer dan 13 miljoen
Relatiecoach  NEE
Persoonlijkheidstest  JA

Onze conclusie

Voor een serieuze relatie ben je bij Elitedating op het juiste adres. Door de sterke zoekfunctie kan je snel en simpel zoeken door de grote ledendatabase. De test die je bij het aanmelden krijgt , zal wat tijd in beslag nemen maar is zeker de moeite waard! Neem je tijd en maak de persoonlijkheidstest zo zorgvuldig mogelijk. Indien je helaas geen diploma hebt zal het niet lukken om je aan te melden. Voor deze bezoekers sturen wij je graag door naar Parship.

Leave a Comment