ONDEUGEND DATEN

Na het langdurig analyseren van verscheidene datingsites kwamen wij unaniem tot een conclusie, ondeugend-daten.be behoort tot de  betrouwbaarste datingsites uit de reeks. Wanneer je je persoonlijke gegevens invult op het internet, dan wil iedereen dat die gegevens veilig bewaard zijn, zonder dat derden hier misbruik kunnen van maken. Ondeugend daten bied je die vertrouwde omgeving waar profielbescherming hoog aangeschreven staat.

Gratis aanmelden >>

Om ervoor te zorgen dat hun ledenbestand enkel en alleen bestaat uit personen met goede intenties, wordt u bij de inschrijving onderworpen aan een aantal vragen, deze inschrijving is tevens volledig gratis. Deze site is gericht naar een breed publiek. Niet alleen mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie kunnen hier terecht, ook mensen met het oog op het vinden een spannend contact of een vrije relatie zijn hier aan het juiste adres. Alles wordt volledig duidelijk in het inschrijvingsformulier.

Wat heeft ondeugend-daten u te bieden?

Je kan gebruik van hun diensten op basis van 2 verschillende formules:

  • GRATIS TOEGANG;
  • VIP-TOEGANG.

Elk type toegangsvorm brengt zijn eigen portefeuille aan functies met zich mee. In tegenstelling tot andere datingsites die er op de markt zijn, zijn de functies niet allemaal geblokkeerd bij een gratis membership. Het spreekt voor zich dat de VIP-toegang je meer mogelijkheden biedt om de andere deelnemers beter te leren kennen, dit laat niet weg dat je toch nog veel plezier kan beleven via de gratis-toegang. Nieuwe leden geven wij altijd het advies om te starten met een gratis-toegang. Op deze manier kan je vertrouwd geraken met de werking en ondervinden dat je de sleutel hebt gevonden tot het vinden van je perfecte match! We geven je hieronder toch even de belangrijkste meerwaarden die de VIP-toegang met zich mee brengt.

  1. Het versturen van privéberichten: Het is gemakkelijker om een eerste contact te leggen via een bericht dan die persoon al direct te moeten ontmoeten indien je een conversatie wilt beginnen. Doordat deze functie de drempel tot het initiatief nemen verlaagd, is een inbox met een grote opslagcapaciteit wel handig. Het voornaamste contact zal via deze weg gebeuren, daarom is het dan ook bijna een onmisbare optie.
  2. Het bekijken van extra profielfoto’s: De gratis gebruikers kunnen enkel de hoofdfoto bezichtigen, terwijl de VIP’s toegang hebben tot het volledige fotoalbum van alle leden. Hoe vaak zijn we in het verleden al niet misleid door die ene perfecte foto? Des te meer foto’s je van een andere deelnemer kan bekijken, des te beter je een indruk over hem of haar voor jezelf kan schetsen. Dit biedt ook aan iedereen de mogelijkheid om zijn of haar passies te delen, foto’s van de beoefening van je hobby, gemaakte reizen, speelse foto’s… . Hiermee heb je een grote voorsprong op alle andere kapers op de kust die ook die ene match proberen te vinden.
  3. Een uitgebreide zoekfunctie:  Ben je slechts aangetrokken tot een heel specifiek type? Dan is deze optie een handige tool tot het vinden van jouw perfecte match! De zoekmogelijkheden van de standaardzoekfunctie is beperkt tot algemene kenmerken zoals : geslacht, leeftijd en seksuele geaardheid. Bij de uitgebreide versie kan je letterlijk de geknipte persoon zoeken via uiterlijke kenmerken, woonplaats, opleiding, roker/niet roker, kledingstijl … .
  4. Lezen van je inboxberichten: Ongetwijfeld zal je al snel een aantal privéberichten toegestuurd krijgen van geïnteresseerde leden. Het privilege om deze berichten te openen is enkel weggelegd voor de VIP’s. Het is zonde om niet te kunnen achterhalen wat al die geheime aanbidders je wilden vertellen.
  5. Bekijken van je laatste bezoekers: Niet iedereen heeft het zelfvertrouwen om de eerste stap te zetten. Dit kan voor velen een struikelblok zijn. Het is dan ook leuk om de door alle profielen te browsen die interesse toonden in die van jou en zelf het initiatief te nemen! Zowiezo is deze tool een boost voor je zoektocht naar die gegeerde match.

Dit waren slechts enkele van de vele voordelen die de VIP-toegang zo aantrekkelijk maakt.

 Wat kost een VIP-toegang?

Ondeugend daten werkt via een intern betalingssysteem zijnde credits. Het kost 10 credits per dag om te beschikken over een VIP-toegang samen met al zijn voordelen.

De volgende opwaardeerplannen ( hoeveelheid credits die je in éénmaal wil kopen) zijn beschikbaar:

  • Voor 15,99€ koop je 140 credits, goed voor 14 dagen VIP-toegang;
  • Voor 27,99€ koop je 300 credits, goed voor 30 dagen VIP-toegang;
  • Voor 59,99€ koop je 900 credits, goed voor 90 dagen VIP-toegang.

Afhankelijk van de gebruikte betaalmethode, kan er al dan niet geopteerd worden voor het automatisch bijbestellen van credits wanneer je saldo volledig verbruikt is.  Zo hoef je je niet telkens druk te maken en tijd te verliezen met het maken van een eventuele overschrijving.

De unieke FOTOZAPPER

Optimaliseer je tijd met deze leuke tool. De fotozapper geeft je de kracht om op basis van een profielfoto uit te maken of je interesse hebt of niet. Snel en eenvoudig kan je zo snel een heleboel profielen in een mum van tijd overlopen hebben.

Maak kennis met de mobiele versie

Voor uw gemak heeft ondeugend-daten.be een mobiele versie ontwikkeld die gebruiksvriendelijker is om via uw tablet of smartphone te raadplegen waar je maar wil. Of je nu op de trein zit, in de stad of simpelweg bij familie of vrienden, kan je op de hoogte blijven van je profielstatus.

Onze score voor Ondeugend daten

FeaturesHoog
GebruiksvriendelijkheidPerfect
PopulariteitHeel hoog
Profiel kwaliteitHeel hoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHoog

Veel voorkomende vragen

Welke foto’s mag ik plaatsen?
Je profielfoto is onderhevig aan enkele voorwaarden, zo worden enkel recente geaccepteerd waar je gezicht duidelijk op te zien is. Het reglement is veel soepeler voor alle bijkomende foto’s die geüpload worden. Zo zijn foto’s van je hobby’s, reizen, huisdieren en dergelijk allemaal toegestaan.
Kan ik e-mail notificaties aanzetten?
Het is perfect mogelijk om een automatische notificatie in te stellen zodat er een e-mail wordt verzonden naar je opgegeven adres van zodra er een bericht in je inbox staat. Zo blijf je sneller up-to-date met je online profiel.
Blijft mijn chatgeschiedenis bewaard?
Heb je een bericht te snel gelezen of heb je iets over het hoofd gezien? Dan kan je net zoals op facebook, terug gaan in de tijd om al die leuke berichten te herlezen. Deze blijven 30 dagen beschikbaar.

Heb je specifieke vragen? Dan kan je deze doorsturen naar de gebruiksvriendelijke klantenservice  waarbij je een snel een antwoord mag terug verwachten.
Ondeugend-daten.be

Leave a Comment