REGIOSWINGERS

RegioSwingersZoals je ongetwijfeld al weet is het niet eenvoudig om een geschikte datingsite te zoeken. In Vlaanderen zijn meer dan 30 datingsites actief. Regioswingers is een datingsite die zich duidelijk kan onderscheiden van alle andere concepten. Ben je opzoek naar net dat iets extra in je relatie?

Of ben je vrijgezel en heb je zin in wat avontuur? Dan ben je zeker welkom op deze ondeugende datingsite om de swingerswereld te ontdekken. Zowel koppels als alleenstaanden kunnen zich heel eenvoudig aanmelden. Dagelijks zijn er een honderdtal leden(en/of koppels) die zich aanmelden op deze site. Uit onze ervaring blijkt dat dit toch wel een mooi aantal is voor een niche site. Als je opzoek bent naar een erotische date is regioswingers.be in Vlaanderen één van de grootste aanbieders voor swingers in België.

Gratis aanmelden >>

Anoniem inschrijven op Regioswingers

De meeste leden van regioswingers.be willen uiteraard anoniem blijven. Daarom heeft deze datingsite er alles aan gedaan om de privacy van zijn/haar leden te respecteren en alles af te schermen van de buiten wereld. Persoonlijke informatie / e-mail adressen etc worden nooit openbaar op de website getoond. Inschrijven is heel eenvoudig, let op: inschrijven is enkel mogelijk vanaf 18 jaar!

Bij het aanmelden kan je aangeven wat je voorkeur is. Ben je opzoek naar mannen, vrouwen, koppels (man/vrouw) / (vrouw/vrouw) etc. Nadat je de eerste stap doorlopen hebt moet je enkel nog een wachtwoord en geboortedatum opgeven.

Opties en mogelijkheden

Zodra je aangemeld bent kan je onmiddellijk van start gaan met het vinden van een leuke en vooral spannende date. Wij hebben voor jou alvast de leukste opties verzameld:

 • Berichten sturen: via deze pagina is het eenvoudig om een leuk berichtje te sturen naar andere leden. Wij raden je aan om hier voorzichtig mee om te springen. Leer elkaar beter kennen voor je persoonlijke informatie doorstuurt.
 • Chatten: uiteraard is het leuk om even te chatten met andere leden. Via de chatfunctie kan je andere leden beter leren kennen maar ook persoonlijke ervaringen delen of lezen.
 • Zoeken:  met de zoekfunctie kan je opzoek gaan naar andere leden die voldoen aan jouw voorkeur. Eerst moet je opgeven wat voor iemand je juist zoekt en wie je bent. Aangezien de meeste leden zoeken naar andere leden “met een foto” is het belangrijk om eerst ook even een foto van jou te uploaden zodat andere leden jou kunnen terug vinden.
 • Mijn profiel: probeer je profiel zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Altijd voorzichtig zijn met persoonlijke informatie en gegevens. Schrijf een leuke beschrijving zodat andere leden contact met je zullen opnemen. [ Lees ook: kies de perfecte profielnaam ]
 • Fotozapper: met deze module kan je heel eenvoudig andere leden keuren op basis van foto. Dit is vergelijkbaar met de applicatie Tinder. Zodra jij iemand leuk aanklikt, zal deze persoon hier een melding van krijgen. Dit is uiteraard de manier om met andere leden te flirten.

Voorbeeld van de zoekfunctie:

Dit is het basispakket keuzes die je kan gebruiken met een gratis profiel, wat uiteraard al voldoende is. Met een betaald lidmaatschap heb je ook toegang tot de volgende opties:

 • Bezoekers: ontdek welke leden jouw pagina opgezocht hebben? Zo weet je onmiddellijk wie mogelijk interesse heeft. Indien je geen berichtje ontvangen hebt van deze persoon, heb jij de kans om toch de eerste stap te zetten.
 • Extra foto’s bekijken: heel wat leden uploaden verschillende foto’s, met een betaald account kan je al deze foto’s bekijken.
 • Uitgebreid zoeken: extra zoekvelden zorgen ervoor dat je in het grote ledenbestand kan zoeken tot in het kleinste detail.

Kiezen voor een betaald abonnement?

Wij raden iedereen aan om eerst een gratis account aan te maken. Zodra je weet wat de gratis functies zijn kan je nog altijd beslissen om een betaald account te nemen. Voor vele is een gratis account meer dan voldoende. Wens je net dat extraatje meer? Dan kan je uiteraard ook overwegen om voor een lidmaatschap te kiezen. Er zijn drie formules:

Periode Prijs Besparing
14 dagen 15,99 euro
30 dagen 27,99 euro – 18%
90 dagen 59,99 euro – 41%

De 30 dagen formule is op dit moment het meest gekozen door de actieve gebruikers.

Positieve en negatieve aspecten onder de loep

Voordelen

 • Aanmelden kan volledig anoniem, wat op deze site toch wel belangrijk is.
 • Heel wat gratis opties zonder dat je hiervoor moet betalen.
 • Met de fotozapper is het eenvoudig om een eerste contact te leggen met andere leden.

Nadelen

 • Helaas kan je slechts één foto bekijken per lid met een normaal account.
 • Geen franse versie van de website beschikbaar.
 • Het is niet altijd even eenvoudig om de website te bereiken met een smartphone. Daarom raden wij iedereen aan om deze website te bekijken met een vaste computer of laptop.

Onze punten

FeaturesNormaal
GebruiksvriendelijkheidNormaal
PopulariteitNormaal
Profiel kwaliteitHoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemNormaal

Populaire vragen over deze datingsite

Waarom kunnen enkel bezoeker van 18jaar en ouder zich aanmelden?

Volgens de Belgische wetgeving is het niet toegelaten om jongere leden op datingsites als deze toe te laten. Dit is absoluut verboden en zullen ook geen uitzonderingen op gemaakt worden.

Kan ik mijn profiel onzichtbaar maken?

Het is mogelijk om je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken. Zodra je profiel onzichtbaar is, kan jij ook geen andere profielen meer bekijken. Deze instelling staat op jouw profiel pagina.

Kan ik mij ook uitschrijven?

Ja, dat is geen probleem. Indien je een partner gevonden hebt of geen interesse meer hebt in deze datingsite, is het heel eenvoudig om je account af te sluiten via instellingen. Opgelet, zodra je account afgemeld is kan je deze niet meer opnieuw activeren. Ook al je berichten zullen verwijderd worden.

Conclusie

Wil je samen met je partner de wereld van het swingen betreden of ben je enkel op zoek naar een spannend avontuur? Dan is deze datingsite zeker de moeite om eens uit te testen. In België is regioswingers.be samen met ondeugend-daten.be de grootste datingsite op vlak van erotisch daten. Indien je toch liever een casual date wenst, raden wij je aan om gebruik te maken van onze datingvergelijker.

1 Comment

 • na 10 jaar alleen te zijn, (verweduwd) en 3 hersentromboses te hebben overleefd, vandaar mijn slagzin;”I’m still standing”. blijf ik nu wél alleen achter en weet ik soms géén blijf meer met mijn libido. …het “knuffel-verbod” door cocid heeft daar natuurkijk ook geen goed aan gedaan…Daarom ben ik momenteel even niet meer op zoek naarvrije sex, met één dame of zelfs twee bisexuele dames, die wel nog eens met een échte penis willen experimenteren! geen relatie, alleen tijdelijke fuckbuddies gewenst…ik ben nu even klaar met de liefde! oh ja vergat me bijna voor te stellen; ik ben yvo,65 jaar, een volslanke man, die zich moeilijk verplaatsen kan (geen wagen) doe geen drugs,(nooit gedaan) maar rook wel af en toe, vooral in gezelschap van rokers… meer vragen?contacteer me dan maar

Leave a Comment