BE2

Het is niet altijd even makkelijk om iemand aan te spreken die je niet kent. Vrijgezellen zetten graag een stapje in de wereld. Helaas merken ze dat een leuke man of vrouw aanspreken niet altijd even simpel is. Ben je opzoek naar een ideale date of wil je simpelweg graag nieuwe mensen leren kennen? Dan is de datingwebsite be2.be zeker een leuk hulpmiddel. Vele vrijgezellen vinden de weg naar online datingsites. Be2 hoort zeker tot de grotere sites van Vlaanderen. Aanmelden op be2.be is helemaal gratis. Ook kan je gratis gebruik maken van de persoonlijkheidstest die voor jouw ter beschikking staat. Doormiddel van deze test kan het systeem van be2 opzoek gaan naar mogelijke matches met de zelfde interesses als jou.

Gratis aanmelden >>

Internationale speler

Be2 is een internationale datingsite met dagelijks meer dan 20.000 nieuwe leden verspreid over heel de wereld. Ook in België komen er dagelijks nieuwe leden bij. Tot op de dag van vandaag is be2 actief in meer dan 37 verschillende landen en vertaald in maar liefst 12 verschillende talen.

Met meer dan 230 medewerkers over heel de wereld kunnen we spreken van een grote internationale speler.

Waarom kiezen voor Be2?

  • Mijn Matches: op de homepagina krijg je een overzicht van alle profielen die interessant kunnen zijn voor jou en overeenstemmen met jouw matching-score. Be2 maakt deze lijst op basis van jouw interesses. Gebruik je tijd om deze lijst en leden rustig te bekijken.
  • Berichten sturen: het is niet altijd even makkelijk om als eerste het initiatief te nemen om contact te leggen met iemand dat je niet kent. Op deze datingsite is het heel makkelijk en normaal om berichtjes naar elkaar te sturen. Vrijgezellen melden zich niet aan op een datingsite als ze geen contact wensen met andere mensen. Stuur daarom berichtjes naar iedereen waarin je denkt interesse voor te hebben!
  • Wie heeft mijn profiel bericht: altijd leuk als je kan zien welke andere leden jouw profiel onlangs bekeken hebben. Zo weet je wie mogelijk interesse heeft om om een af te spreken. Aarzel dus zeker niet om al deze leden een leuk en vriendelijk berichtje te sturen!
  • Persoonlijkheidsrapport: door de vragenlijst wordt er ook een soort van rapport opgesteld waar je meer over jezelf kan leren. Deze puntjes kunnen heel interessant zijn tijdens het datingprocces.

Wat is een Premium account?

Voor je een upgrade doet raden wij iedereen aan om eerst gebruik te maken van de gratis functionaliteiten. Leer de website beter kennen en ontdek of deze datingsite iets is wat jij nodig hebt. Wij hebben voor jou alvast de betalende functionaliteiten getest en deze zijn zeker aan te raden. Naast de vele gratis opties zijn de betalende functies toch wel handig tijdens het daten. Zo zijn de foto’s zichtbaar en krijg je de mogelijkheid om privé berichten te sturen. Op Be2 zijn er drie tariefvormen:

3 maanden 49,50 euro per maand
6 maanden 29,90 euro per maand
1 jaar 24,90 euro per maand

Vergelijk ook de tarieven van andere datingsites >>

Voordelen

  • Aanmelden is helemaal gratis en duurt slechts een kleine 15 minuten.
  • Dagelijks meer dan 20.000 leden verspreid over de hele wereld.
  • Eenvoudige interface waardoor je snel in contact komt met nieuwe mensen uit jouw buurt.
  • De website is ook beschikbaar in het Frans.

Nadelen

  • Momenteel is er nog geen applicatie voor smartphones beschikbaar.
  • Een aantal functies zijn enkel mogelijk voor betaalde leden.

Onze score

FeaturesNormaal
GebruiksvriendelijkheidHoog
PopulariteitHoog
Profiel kwaliteitHoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHoog

Veel voorkomende vragen op match4me

Is het veilig om mijn membership te betalen met bankcontact?
Deze website maakt gebruik van een speciale beveiligde SSL verbinding. Hierdoor kan be2 garanderen dat alle betalingen helemaal veilig uitgevoerd worden. Andere partijen kunnen absoluut geen toegang verschaffen tot jouw informatie.
Hoe kwalitatief zijn de andere profielen van be2?
Be2 werkt samen met een groot team psychologen en elk account wordt zorgvuldig nagekeken. Enkel profielen die echt interesse tonen in een serieuze relatie worden goedgekeurd tot het platform.
Is het moeilijk om mijn profiel later opnieuw aan te passen?
Het is heel eenvoudig om je dating profiel later verder aan te vullen. Zo kan je nieuwe interesses toevoegen of andere foto’s uploaden. Probeer je profiel zo volledig mogelijk in te stellen zodat andere leden een goed beeld hebben over wat voor iemand jij juist bent. Natuurlijk kan het soms ook leuk zijn om een beetje geheimzinnig over te komen.

Onze conclusie over be2

Volgens onze analyse is deze datingsite zeker de moeite waard om te bekijken. Aanmelden is helemaal gratis en heeft verder geen verplichtingen. Indien je nog niet helemaal zeker bent raden we je aan om even te kijken naar onze vergelijk tool. De redactie van datingmagazine.be heeft elke datingsite uitvoerig getest. Zo kan je kijken welke datingsites op welke punten beter scoren dan anderen. Uiteraard hebben wij enkel de websites met elkaar vergeleken indien het aanmelden helemaal gratis was.

Leave a Comment