MATCH4ME

Match4me is één van de beste datingsites in België op op vlak van dating voor hoogopgeleiden. In Vlaanderen zijn er tientallen datingsites in verschillende niches. Indien je opzoek bent naar een datingsite waar enkel leden zijn die ook een diploma bezitten, dan is match4me dé datingsite die je zoekt. Dagelijks schrijven enkele honderden nieuwe leden zich in op deze website. Alle leden worden zorgvuldig gekeurd – enkel leden die opzoek zijn naar een serieuze relatie en beschikken over een diploma worden op deze datingsite toegelaten. Het unieke aan match4me is dat de verhouding mannen en vrouwen mooi in evenwicht is. Op heel wat datingsites zijn er vaak meer mannen aangesloten dan vrouwen, wat op match4me niet het geval is.

 • 50% van de leden zijn mannen
 • 50% van de leden zijn vrouwen.

Bij het aanmelden raden wij je aan om even tijd te nemen om je profiel zo goed mogelijk aan te vullen met persoonlijke informatie. Vertel wat meer over je hobby’s, activiteiten die je beoefend in je vrije tijd – maar beschrijf ook naar wat voor iemand je opzoek bent. Leden met een uitgebreid profiel worden het meest bekeken en krijgen dus ook het meeste aandacht van andere gebruikers.

Gratis aanmelden >>

Aanmelden in 5 eenvoudige stappen

Het is heel eenvoudig om een gratis en vrijblijvend account aan te maken op match4me. Wij hebben alvast een kleine handleiding geschreven waar perfect uitgelegd staat welke stappen je moet doorlopen je aan te sluiten op deze website.

Hoe schrijf ik mij eenvoudig in op match4me? >>

Indien je nog vragen hebt over je aanmelding, gelieve dan even contact op te nemen met onze helpdesk.

Hoeveel kost het om mij te registreren op Match4me.be?

dating-op-niveau-match4meEen account aanmaken op match4me is helemaal gratis en vrijblijvend. Met een gratis account kan je gebruik maken van heel wat leuke opties. Het is absoluut niet verplicht om een betaald account af te sluiten. Uiteraard krijg je wel enkele voordelen zodra je een betaald account afneemt. Enkele functionaliteiten waar je gebruik van kan maken:

 • Blogs van leden: één van de leuke opties van match4me is dat je een eigen blog kan schrijven of andere berichten van leden kan lezen. Op deze pagina krijg je een overzicht van alle blog artikelen dat reeds geschreven zijn.
 • Timeline: op deze pagina kan je eenvoudig een “persoonlijk zoekertje” maken waarin je jezelf moet beschrijven. Deze pagina wordt gebruikt om nieuwe mensen te leren kennen.
 • Vandaag online: kijk wie op dit moment online en zoek onmiddellijk rechtstreeks contact. Via de privé berichten functie is het een eenvoudig om jezelf even voor te stellen.
 • Dating coach Denise: heb je vragen over je profiel of weet je niet goed hoe je andere leden moet benaderen? Stel dan al je vragen aan je persoonlijke dating coach Denise. Geen enkele vraag gaat zij uit de weg!
 • Wie is er jarig?: Op deze pagina verstuur je de meest zotte verjaardagswensen naar andere jarige leden. Welke man/vrouw krijgt nu niet graag verjaardagswensen op zijn of haar verjaardag?
 • Videowall: video’s delen wordt meer dan ooit gedaan op internet. Niet alleen op Facebook maar ook op match4me is het mogelijk om leuke video’s te delen met de andere leden.

Wat zijn de voordelen van een betaald lidmaatschap?

Met een gratis account kan je al heel veel. Daarom raden wij steeds al onze bezoekers aan om eerst een gratis account te nemen en dan eventueel over te schakelen op een betaald account. Wij zetten alvast even alle voordelen voor jou op een rijtje:

 • Eenvoudig privé berichtjes sturen naar alle andere leden.
 • Subtiel aan andere leden laten weten dat je hem of haar wel leuk vindt.
 • Nieuwsgierig welke andere lenden jouw profiel reeds bekeken hebben? Dat kan je allemaal bekijken met een betaald lidmaatschap.
 • Een overzicht van het zoekprofiel die andere leden aangemaakt hebben.
 • Rechtstreeks chatten doe je met de match4me chatfunctie.
 • Met één bericht aan alle leden laten weten waarmee jij bezig bent? Dat is mogelijk op de Things2Share-pagina!

Een betaald account kan je bestellen met paypal, overschrijving, visa of martercard.

De kosten van een betaald lidmaatschap op match4me

Periode Prijs in euro’s
1 maand 24,95 euro
3 maanden 14,95 euro
6 maanden 9,95 euro
1 jaar 7,95 euro

Alles over de kosten en prijzen van match4me.be >>

Indien je graag een betaald account wenst te nemen raden wij je aan om de 6 maanden-formulle te nemen. Voor nog geen 10 euro per maand kan je 6 maanden land alle functionaliteiten en dating opties gebruiken.

Waarom Match4Me?

Positieve punten

 • Match4me is ongetwijfeld één van de beste datingsites voor hoogopgeleiden in Vlaanderen
 • Honderden nieuwe leden per dag vinden de weg naar deze website
 • Heel wat uitgebreide opties om nieuwe mensen te leren kennen

Negatieve punten

 • Zonder diploma is het niet mogelijk om te registreren op match4me. Heb je geen diploma? Dan sturen wij je graag door naar Parship.be
 • Helaas is de website enkel voor Vlaanderen en niet voor Wallonië
 • Aanmelden met Facebook is op deze website niet mogelijk, gelukkig neemt het niet veel tijd in beslag om een account aan te maken.

Onze score

FeaturesHeel Hoog
GebruiksvriendelijkheidHoog
PopulariteitHeel hoog
Profiel kwaliteitHoog
Klanten serviceHoog
Matching systeemHeel Hoog

Veel voorkomende vragen op match4me

Waarom kunnen enkel hoogopgeleiden zich aanmelden op deze website?
Match4me wilt zich onderscheiden van de vele andere datingsites in Vlaanderen. Daarom spreken we in dit geval van een niche-datingsite, met succes!
Hoe lang duurt het voor mijn account goedgekeurd is?
Onmiddellijk! Zodra je een account aangemaakt hebt op de website krijg je een mailtje om je account te activeren. Je hoeft dus niet te wachten en kan onmiddellijk starten met nieuwe mensen te leren kennen.
Zijn er veel leden op match4me?
Match4me is ongetwijfeld één van de grootste datingsites van Vlaanderen.

Onze conclusie

Indien je opzoek wilt gaan naar een partner die ook beschikt over een diploma, dan is match4me een excellente keuze. De combinatie van een  uitgebreid leden bestand en prachtige interface zorgt ervoor dat nieuwe mensen leren kennen kinderspel wordt. Dit is uiteraard één van de toppertjes in Vlaanderen.

Leave a Comment