Vrouwen Versieren

15 Fouten Die Je Maakt Op Café

10854144_10203167557172656_1488660213_o

Alle uren die vele mannen spenderen op café en in clubs, hebben zij allemaal ups en downs gehad. Fouten die op het eerste gezicht onschuldig zijn en uiteraard vermeden moeten worden in de toekomst. Vrouwen zullen deze tekortkomingen tegen je gebruiken bij het vormen van hun eerste indruk over jouw persoonlijkheid. Hoe herken je deze misstappen? Iemand anders met de vinger wijzen is altijd gemakkelijker dan jezelf met een eerlijke blik te beoordelen.

Hier volgen 15 veel voorkomende blunders:

 1. Je aarzelt veel te lang. We herkennen ons allemaal in deze situatie, teveel angst hebben om naar haar toe te stappen. Datingexperts hanteren hier allemaal hetzelfde advies: je zal deze angst enkel overwinnen door toch het initiatief te nemen in contact met haar te zoeken. Enkel en alleen fantaseren over je droomvrouw zal je geen stap dichter brengen. Verzamel die moed, drink een white russian cocktail en laat je benen je begeleiden naar haar tafeltje vooraleer je hersenen je op andere gedachten brengen.
 2. Je bent ervan overtuigt dat een goede openingszin een noodzaak is. Dit is een onderwerp die ook veel besproken in de hollywood films, wat is die perfect openingszin. Wij zijn gehersenspoeld door te denken dat dit een vereiste is, als het ware de algemene norm is geworden in onze maatschappij vooraleer we het recht hebben om een leuke babbel met iemand te doen. Wees eerlijk en oprecht – je zal versteld staan hoe krachtig dat werkt. ” hallo, jullie zagen er mij te leuk gezelschap uit om jullie zomaar te negeren.”
 3. Hou je glas lager. Kijk eens goed rond de volgende keer je op stap gaat. 80% Van de mannelijke feestvierders zullen met een opgeheven glas in de zaal staan. Er is geen enkele reden waarom je dat glas zo stevig zou moeten vasthouden, neem een ontspannen houding aan.
 4. Wordt niet te dronken. Overbodig gebruik van alcohol zorgt ervoor dat je ongemanierd wordt en slordig. Het luisteren naar iemand zal je niet meer goed afgaan. Tevens zal je jouw gedrag niet meer kunnen beoordelen of het goed of slecht is. Dit is hoe dan ook maar een zeer tijdelijke oplossing om die zenuwen te bedwingen.
 5. Wees niet te laat. Gedurende het verloop van de avond ontmoeten nieuwe mannen en vrouwen elkaar iedere nacht. Het is dus een doodzonde om al deze potentie te ontlopen omdat je simpelweg nog in je zetel zit te wachten om te vertrekken. Hoe later op de avond hoe meer beschonken ze worden waardoor het aangaan van een conversatie serieus bemoeilijkt wordt.
 6. Waar is die glimlach? Dit is open ter discussie, maar waarschijnlijk de belangrijkste factor die vrouwen onmiddellijk opmerken. Even snel oogcontact is altijd leuke wanneer beiden een mooie glimlach erin verwerken.
 7. Laat overtollige spullen thuis. Persoonlijk zag ik dit al meermaals, mannen kwamen met overladen rugzakken en andere items naar een date die zij niet nodig hebben. Dit heeft een afleidend effect op je date en brengt geen meerwaarde toe aan de avond. Dit zijn enkel materialen die je mogelijk kan verliezen.
 8.  Richt je aandacht niet op de verkeerde vrouw. Spendeer niet meer dan 5 minuten van je tijd aan ongeïnteresseerde vrouwen die geen enkele reactie geven op jouw intenties. Mannen begrijpen niet altijd snel genoeg dat ze iemand willen versieren die al een relatie heeft of simpelweg jouw niet aantrekkelijk vindt.
 9. Er is teveel lawaai. Clubs en verscheidene danscafé’s zijn te luid. Voortdurend moeten vooroverbuigen en beginnen roepen tegen je potentiële partner zijn nu net niet de moves die in je voordeel spelen. Dit verbreekt de connectie tussen jullie beiden die in tegenstelling tot het begin van de avond er niet meer hoopvol uitziet.
 10. Haal die vis op tijd binnen. Ik zag vrouwen al dan niet subtiele bewegingen maken die hun interesse duidelijk moest maken, de mannen daarentegen waren er blind voor. Wanneer ze dicht bij je komt en ze aanrakingen toelaat, is ze klaar om gekust te worden. Doe je dit niet snel, wordt ze gefrustreerd en speelt de gedachte al snel op dat je geen interesse hebt.
 11. Het hebben van een wingman is niet altijd nodig. Uitgaan met een vriend of een professionele coach heeft absoluut een positief effect. Solo vliegen kan, niet te misbegrijpen, ook heel avontuurlijk en leuk zijn. Het benaderen van een vriendinnengroepje is hier het beste advies, zo kan je jij al je aandacht focussen op 1 vrouw terwijl de andere vriendinnen zich met elkaar bezig houden. Maak je geen zorgen wanneer ze vragen of je alleen op stap bent, je antwoord hoort iets te zijn als volgt: “mijn vrienden waren niet in de stemming, dus besliste ik om nieuwe mensen te ontmoeten.”
 12. Er worden te onvoldoende vragen gesteld. Tevens zijn de vragen die wel aanbod komen oppervlakkig. Schrijf op voorhand een lijstje met 5 à 10 mogelijke vragen over de kwaliteiten die je zoekt in een vrouw. Ikzelf hou van personen die muzikaal getalenteerd zijn en zonder kinderwens. ” Bespeel je een instrument”?
 13. Je bent te vulgair. Mannen proberen altijd de stoerste te zijn in de omgeving van vrouwen, alcohol biedt hen daarin een duwtje in de rug. Op deze wijze gelijken ze op tienerjongens uit de middelbare school.
 14. Er wordt niet genoten van de spanningsopbouw. Op stap gaan is in 95% van de gevallen met als doel: het versieren van een vrouw. Het maken van plezier komt op de tweede plaats, hierdoor wordt het succes van de avond bepaalt door succes of een afgang. Je zal je meer amuseren wanneer je simpelweg nieuwsgierig bent om nieuwe mensen te ontmoeten.
 15. Sarcasme kan teveel worden. Denk je dat alles grappig is, dan kom je veelal ongewild over als een sarcastische rotzak. Terwijl je in realiteit een onzekere persoonlijkheid hebt en een veiligheidsmuur rondom je hebt gebouwd. Een tikkeltje dubbelzinnigheid afgewisseld met een oprechte conversatie zijn een succesformule.

Alle bovenstaande gevallen vereisen enige training en focus. Succes komt er enkel door ervaring en herhaling. Het doorbreken van jouw slecht gewoontes kan veel tijd vragen, maar de beloning zal lonen.

About the author

michelle

Leave a Comment