Vrouwen Versieren

Deel Complimenten Uit

466388299

Complimenten kunnen messen zijn die waaraan je je aan twee kanten kan snijden. Gebruik ze op de juiste manier en ze worden jouw ultiem wapen om een diepere band te ontwikkelen met je date of partner.

Waarom zijn complimenten nodig?

  • Als uiting van zelfvertrouwen. Het vergt soms serieus veel moed om een vrouw duidelijk te maken dat je haar leuk vindt, zeker wanneer het oprecht uit je hart komt. Op deze manier stel je jezelf op in een kwetsbare positie. Het nemen van risico’s is nu eenmaal een vereist om je beoogde doel voor ogen te kunnen bereiken.
  • Ter verduidelijking van je bedoelingen. Sinds het ontstaan van de mens worstelen mannen bij het tonen van hun interesse in iemand. Een goed getimede compliment een vriendschappelijk sfeer magisch veranderen in een flirt situatie.
  • Als wijze van respect. Je verlangen toelichten is simpel, tonen dat je haar niet alleen aanbift omwille van haar lichaam blijkt een moeilijkere opgave. Dit kan haar eventuele gesloten persoonlijkheid laten openbloeien voor jou en een begin zijn van een vertrouwensband. Geen enkel meisje wil zich voelen alsof ze een willekeurig nummer is, ook al is het een flirt.

De gedachte achter een geweldig compliment

Veel datingguru’s dat het geven van complimenten een zwakke zet is en een slechts enkel bedoeld is om aandacht te trekken. Dit is volkomen waar indien wanneer de complimenten leeg zijn zonder enige betekenis. Vrouwen zullen vooral je poging weten te waarderen.

Het veelvoorkomend probleem is dat de meeste mannen complimenten uitdelen waar iets aan verbonden is. Zij denken in zichzelf: ” wanneer ik deze zin exact vertel, zal ze me leuker vinden”. Ze zullen enkel een compliment geven wanneer ze er iets mee kunnen winnen/bereiken. Vrouwen zijn verstandiger geworden en merken al heel vlug wanneer het een gaat over een leeg compliment zonder oprechte bedoelingen, zeker wanneer ze niets hebben verwezenlijkt om die te verdienen. Als ik, uit ervaring, iets aardigs zeg over een vrouw, is het simpelweg doordat ze het verdient. Het uiterlijk is het meest gekozen onderwerp om je compliment op te richten.

4 Gouden regels

  1. Wees direct. Vertel haar je compliment en laat het daar bij. Ga het volgende gesprek er niet op gaan focussen. Minder is meer! Uit het niets een compliment geven zal ze het meest appreciëren.
  2. Overdrijf niet. Is ze werkelijk het mooiste meisje dat je ooit hebt gezien? Hoogstwaarschijnlijk niet. Wanneer je onzin aan het vertellen bent, zal haar het gevoel geven dat je te hard probeert om een goede indruk te maken. Je complimenten moeten geloofwaardig zijn omdat je ze ook meent.
  3. Wees zo precies mogelijk. ” Je ziet er prachtig uit” is te algemeen. Het heeft een kans op slagen, maar dit adviseren we toch niet als eerste keuze. Luister aandachtig naar wat ze vertelt, observeer haar en laat je creativiteit z’n werk doen. Je complimenten moeten uniek zijn en op maat gemaakt, iets wat ze nog niet veel of zelfs helemaal nog nooit gehoord heeft. Vermijdt ten allen tijde cliché’s, tenzij jullie natuurlijk een sarcastisch gesprek voeren.
  4. Gebruik ze zelden. Eén of twee complimenten mag je maximum geven bij een eerste date of ontmoeting. Strooi je ze rond als zoals zout op ijswegen, kom je over als een wanhopig figuur.

Succesvolle uitvoering

Hieronder zie je een voorbeeld scenario:

  1. Het geven van het compliment – ” Ik vind jouw brede glimlach heel aantrekkelijk.”
  2. Vertel haar waarom – “Veel mensen zijn jaloers op een perfecte glimlach.”
  3. Stel haar een vraag, daag haar uit, stel ze op de proef en vertel tevens iets over jezelf – ” Hoe ben je zo muzikaal geworden?”

Voor onze trouwe lezers

Je hebt trouwe vrienden, jij kan niet anders dan leuk gezelschap zijn.
Het is leuk hoe gepassioneerd je vertelt over je hobby, zeer opwindend.
Je ziet er verdomd goed uit in dat kleedje, je zou denken dat het speciaal voor jou gemaakt is.
Je heupen bewegen als die van een supermodel wanneer je wandelt, het werkt hypnotiserend.

About the author

michelle

Leave a Comment