Relaties

Deze Vrouw Laat Zich Verleiden Met Geld (Video)

Ongeloofelijk dat voor veel vrouwen geld op de eerste plaats komt

Video’s op het internet over zogenaamde “gold diggers” zijn populair over de hele wereld. VitalyzdTv maakt het zijn missie om vrouwen te ontmaskeren die enkel en alleen uit zijn op een rijke man. De bovenstaande video is al meer dan 40 miljoen keer bekeken in een jaar tijd. Volgens de maker van de video zouden alle vrouwen “gold diggers” zijn, maar is dat ook het geval?

Deze vrouw laat het ons toch geloven dat er weinig hoop is voor een man met een middelmatig inkomen. Het is pas wanneer de vrouw opmerkt dat hij met een Lamborghini rijdt, dat haar interesse is hem in aangewakkerd. Vitaly leert haar een lesje door botweg in haar gezicht te zeggen dat hij geen geldwolven kan verdragen, waarna hij wegrijdt.

Kunnen we veralgemenen, zijn alle vrouwen gold diggers?

Natuurlijk niet, er zijn veel meer arme mannen op deze wereld dan rijke en toch zijn zij allemaal getrouwd of hebben ze een passievolle relatie. Dit betekent gelukkig dat voor het merendeel van de vrouwelijke populatie geld geen rol speelt. Toch is het gemakkelijk door alle reality programma’s op televisie zoals ‘Millionaire matchmaker’ om deze gedachte te laten winnen.  Als deze stelling correct zou zijn, dan zouden Bill Gates of Warren Buffet eender welke vrouw kunnen versieren.

Waarom blijft een vrouw bij een man die 2x zo oud is?

Welke redenen kunnen er zijn, anders dan geld waardoor een 20 jarige meid rond het lichaam hangt van een 85 jarige man? Velen zouden zich afvragen hoeveel geld hij haar zou nalaten in zijn testament. Maakten ze dan ook afspraken rond de liefdesdaden in bed?

Ze kunnen samen zijn voor de liefde. Deze mogelijkheid mogen we niet uitsluiten, op liefde staat namelijk geen leeftijd. Het is dan meer dan mooi meegenomen dat haar vriend bergen geld heeft om haar te onderhouden.

Is het de mannen hun eigen schuld?

Zijn mannen zelf verantwoordelijk voor deze trend van de 21ste eeuw? Voor mannen die werkelijk verliefd zijn op vrouw, betekenen ze schoonheid, liefde, medeleven, zorg… Wat kan een man haar in de plaats bieden?

About the author

michelle

Leave a Comment