Tips voor Hem

De Ultieme Gids Om Er Sexy Uit Te Zien

Waarom wordt er verlangd dat je er op je best uitziet en doe je die moeite? Omdat je zo zelfvertrouwen uitstraalt en onweerstaanbaar aantrekkelijk bent. De manier waarop je jezelf verzorgd, verteld veel over je karakter. Vrouwen kunnen dit als de beste analyseren en lezen je op deze wijze net als een geschreven boek. Het toont hoe je als man in elkaar zit, je bent één met je lichaam die tevens onderworpen wordt aan minimum 3 trainingssessies in je lokale fitness per week.

Wanneer je er goed uit ziet, voel je je ook goed.

In het verleden droeg ik versleten jeansbroeken, pulls gekocht van ebay en sportschoenen. Dit heeft me weinig geholpen op privé als op professioneel vlak. De kans bestaat natuurlijk altijd dat je het geluk hebt om een vrouw op te pikken, losstaand van je slordig voorkomen. Verander een paar kleine zaken en je zal onmiddellijk een verschil merken hoe anderen je behandelen en bekijken.

Om te onthouden: de kleren die draagt om op je werk te verschijnen, zijn niet noodzakelijk je look tijdens een avondje stappen. Gemakkelijke broeken, gecombineerd met een blauwe polo maken niet bepaald een indruk bij het vrouwelijk volk in je omgeving.

Hier volgen mijn beginnerstips om de man te worden die vrouwen zullen onthouden wanneer je hen voorbij wandelt.

 De basisregels

 • Slim fit is hot. Dit is de belangrijkste regel om een aantrekkelijk voorkomen te ontwikkelen. Getailleerde kleren zijn een must! Het merendeel van de mannelijke Belgische bevolking loopt rond in veel te wijde en losse kleren. Aarzel vooral niet om de mening te vragen aan vrouwelijke kledingverkoopsters, bij voorkeur de jongere dames. Zij zijn van nature beter op de hoogte van de laatste modetrends.
 • Ken je afmetingen. Eender welke kledingmaker, kledingzaak of winkel gespecialiseerd in mannen zullen deze gratis opmeten. Het gebeurt heel vaak, als je iets koopt je nog enkele euro’s zal moeten uitgeven om het geheel passend te laten maken zodat jouw lichaamsvorm perfect benadrukt wordt op de juiste plaatsen.
 • Begrijp hoe belangrijk kleuren zijn. Ontdek de juiste tinten, passend met je de kleur van je haar, huid en ogen. Je gehele outfit moet als het ware één compleet geheel worden. Beperk dit tot maximaal 3 kleuren per outfit.
 • Combineer de juiste kledingstukken. Match je broeksriem met je schoenen en accessoires. Wees er zeker van dat deze dezelfde kleur hebben en bij voorkeur dezelfde oppervlakte textuur – lederen riem bij lederen schoenen. Bij een jeansbroek dien je je kousen te matchen aan je schoenen.
 • Draag geen overtollige juwelen. Het is niet nodig om jezelf op en top te versieren als een aangeklede kerstboom op 25 december. Kies voor allemaal zilverkleurige accessoires of goudkleurige.
 • Overdrijf niet. Overdrijven is nooit goed, focus indien nodig al je aandacht op één kledingstuk, een opvallende das, of een grote broeksriem.
 • Koop een horloge. Horloges zijn een gestandaardiseerde vorm van van uiting onder de mannen. Metalen, lederen bandjes met klassieke wijzerplaten zijn de beste keuzes. Spaar die rubberen horloges voor de kinderen van je broers of zussen.
 • De das is een blijvend stijlicoon. Het is niet vereist dat je hier een blazer bij draagt. Simpelweg een glad gestreken hemd volstaat. Ben je iemand die een mager figuur heeft, raad ik je aan om een smalle das te kiezen. Knoop deze zodanig dat de top net je broeksriem aanraakt.

Ter herinnering tonen we je hieronder wat wij achten de gemakkelijkste en meest stijlvolle dasknoop.

De Must-haves in je kleerkast

 • Donkere jeans. De meest universele broek die mannen kunnen dragen is wel een jeans. Perfect voor elke gelegenheid afhankelijk van de kwaliteit en kleur. De aanbevolen cuts zijn zowel slim als straight.
 • Slim fit shirt. De bovenstaande jeans gaan perfect samen met een klassieke v-hals t-shirt. Beperk je tot de basiskleuren: zwart, marine-blauw.
 • Klassieke riem. Zwart of bruin, afhankelijk van de kleur van je schoenen.

About the author

michelle

Leave a Comment