Tips voor Hem

Romantische Plaatsen Om Te Daten

In Vlaanderen zijn er heel wat toplocaties om af te spreken voor een leuke date. Wij zijn voor jou alvast de leukste plaatsen en locaties gaan verkennen. Het is een lange lijst maar er staan enkele pareltjes tussen. Ken jij nog een leuke of speciale plaats waar het super leuk is om te daten met iemand of je geliefde mee naartoe te pakken? Laat het ons weten en wie weet maar jij wel kans op een romantische citytrip naar één van de onderstaande steden.

1. Brugge

Brugge is het romantische Venetië van het noorden. Brugge is één van onze top favorieten – een stad boordevol leuke plaatsen om af te spreken. Eerst en vooral heb je de markt en het zand, tussen deze 2 grote pleinen heb je 2 bekende winkelstraten. In deze winkelstraten vind je een honderdtal grote winkels en kleinere boetiekjes. In de zijstraatjes kom je heel wat lekkere restaurantjes tegen! Er zijn enkele restaurants die echt de moeite zijn om eens te bezoeken:

Gezellige restaurants in Brugge:

  • Ribs & Beer: bekend voor zijn heerlijke ribbetjes a volanté!
  • Stoepa: bekend voor het gezellige buiten terras voor de zwoele zomerse avonden.
  • De bocca: dit is een meeneem pasta bar, erg geliefd bij de Bruggelingen.
  • De Carlitos: een leuk italiaans restaurant, voor ieder wat wilds!

Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan het begijnhof of het belfort. Tijdens de koude wintermaanden is de kerstmarkt van Brugge ook zeker de moeite om een bezoek te brengen.

2. Gent

In Gent zijn uiteraard vele plaatsjes waar koppels zich onmiddellijk thuis voelen. Tijdens de zomermaanden heb je elk jaar de Gentse feesten die steeds een groot succes zijn. Gent staat bekend voor de vele lekkere restaurantjes en mooie open pleinen. Een stad waar heel wat studenten vertoeven en leven is.

Gezellige restaurants in Gent:

  • De Amadeus: bekend voor de lekkere ribbetjes, ook hier krijg je ze a volanté!
  • De Kastart: een restaurant die populair is onder de Gentse studenten, heerlijke pasta met speciale kastar saus.
  • De Pampa’s: een al you can eat concept met heerlijke gerechten. Echt een absolute aanrader bij het bezoeken van Gent (naast het gravensteen).

Op warmere dagen is het ook mogelijk om een trip te maken op de Gentse wateren met een romantische kajak. Dit is een concept die heel populair is en start met een glaasje cava.

3. Antwerpen

Antwerpen is een stad waar elke fashion queen zich thuis voelt. Ook voor koppels is dit een stad waar veel te beleven valt. Naast de honderden winkels heb je ook leuke activiteiten en lekkere restaurantjes. Antwerpen is heel eenvoudig te bereiken met de trein of openbaar vervoer.

Wat te doen in Antwerpen:

  • De kerstmarkt in Antwerpen is echt de moeite!
  • Door de vele winkeltjes zal je je geen enkele seconden vervelen.
  • Boekenbeurs: Elk jaar opnieuw vindt de boekenbeurs plaats in Antwerpen.

Ken jij nog een leuk plaatsje in Antwerpen? Laat het ons weten!

Binnenkort zullen wij nog veel meer plaatsen en locaties op deze pagina vermelden. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten!

About the author

michelle

Leave a Comment