Tips voor Hem

Oudere Vrouwen Versieren

Hoe verleid je een oudere vrouw: tips voor jongere mannen om te flirten met alleenstaande vrouwen

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Hoe kan je oudere vrouwen verleiden? Om te flirten met een vrouw die reeds 30 of 40 jaar oud is, stop onmiddellijk met aan je eigen sexappeal te denken en focus je energie om volwassen, liefdevol en verzorgd voor te komen. In de hedendaagse westerse cultuur, worden oudere vrouwen aanzien als “cougars” die jongere mannen proberen op te vrijen. Dit artikel concentreert zich enkel op werkelijk advies voor jongere mannen die een goede indruk willen maken bij alleenstaande vrouwen die enkele jaren ouder zijn of reeds een mislukt huwelijk achter de rug hebben.

Je zou je al snel afvragen: hoe kan ik nu zo’n oudere vrouw vinden die op zoek is naar een jongere man? Wel, je kan natuurlijk de oude manier proberen: door in bars en clubs op zoek te gaan. We geven je echter weinig slaagkans als je deze voor deze optie kiest. Een betere oplossing is door gebruik te maken van een gespecialiseerde datingwebsite die dienst doet als een ontmoetingsplaats tussen oudere vrouwen en jongere mannen.

1) Probeer gemeenschappelijke interesses te vinden of leuke activiteiten 

Ook al voelt een oudere vrouw zich aangetrokken tot jou, het grote leeftijdsverschil kan haar belemmeren om je te ontmoeten. De gemakkelijkste manier om dit obstakel te overwinnen, is door een gemeenschappelijke interesse te vinden en andere toffe activiteiten of sporten je samen kan beoefenen.

Als je in het slechtste geval geen gemeenschappelijke interesses hebt, dan adviseren we je om uit je comfortzone te komen en een nieuwe hobby te zoeken. De belangrijkste beweegreden, is zodat jullie beiden op een ontspannen manier contact kunnen leggen zonder daarvoor een geforceerde eerste ontmoeting moeten plannen. Hieronder hebben we een aantal manieren opgesomd waarmee je voldoende tijd kan spenderen met een oudere vrouw zonder dat je al effectief met haar moet daten.

 • Wordt lid van een fitnessclub – flirten en een connectie ontwikkelen in een fitness is een subtiele manier om zenuwen te onderdrukken.
 • Ga naar een yogales
 • Bezoek een lokale theatervoorstelling
 • Als ze in haar vrije tijd graag een boek leest, ga dan samen naar een boekenbeurs
 • Zoek nieuwe hobby’s en workshops.

2) Kleed je fatsoenlijk als een echte man: knap en verzorgd

Een vrouw die reeds 30 of 40 jaar oud is, verwacht niet dat een jongere man zich ouder kleed dan hij werkelijk is. Noch verwacht ze dat hij zich nog steeds kleed als een tiener, ze heeft waarschijnlijk al genoeg zorgen met haar kinderen. Hier zijn enkele tips voor mannen in de leeftijdscategorie van 20 – 30:

 • Onafhankelijk van het type ondergoed dat je draagt, draag nooit je broek lager dan je ondergoed
 • Draag hemden in plaats van loss t-shirts
 • Jeans zijn een veilige en aanvaardbare keuze
 • Vermijd om laag getailleerde broeken te dragen
 • Draag niet teveel accessoires
 • Stijl je haar niet op een excentrieke manier.
Geef voldoende complimenten aan een vrouw om haar terug jong en aantrekkelijk te doen voelen. 

3) Geef veel complimenten: zorg dat oudere vrouwen zich aantrekkelijk voelen

Oudere vrouwen in de leeftijdscategorie: 30 & 40, worstelen bijna dagelijks met hun lichaams zelfbeeld. Net zoals bij mannen weet de leeftijd zwaar op hun lichaam ( kinderen ook) en zijn ze voortdurend op zoek naar manieren om fit te blijven.

Je kan oudere vrouwen aantrekken door haar gedurende de dag kleine complimentjes te geven, ze mogen niet geforceerd overkomen. Wees niet verlegen door dit helemaal niet subtiel aan te pakken en rechtuit te vertellen wat je zo aantrekkelijk vindt aan haar. Gebruik het woord meisje i.p.v vrouw. Hier zijn nog enkele voorbeelden:

 • Ik ben de gelukkigste man in deze ruimte want ik zit naast jou
 • Je rondingen komen perfect uit in dat kleedje
 • Die skinny jeans is goddelijk
 • Niet veel vrouwen vind ik zo aantrekkelijk als jij

4) Wees vriendelijk, beleefd en gedraag je als een welopgevoede jongeman. 

De typische beeld die wij associëren met een cougar, dat Hollywood ons heeft aangeleerd, is die van een vrouw die in bars met mannen flirt en een one night stand beleefd. Zoals met veel zaken, is dit geen realistisch beeld, dit zijn slechts de uitzonderlijke gevallen.

Probeer niet de bad boy uit te hangen in het bijzijn van een oudere vrouw. Wees beleefd en gemanierd wanneer je met haar op stap bent. Zij is namelijk op zoek naar iemand waarmee ze zich kan amuseren, ze wil niet een volledig avond voor babysit spelen of zich voor jou schamen.

5) Begin niet te roepen, blijf kalm

Het alpha mannetje spelen en je longen uitroepen, kan in jouw hoofd overkomen als stoer macho gedrag. Dit is echter enkel gepast voor een avond met je vrienden of als je indruk wil maken op een meisje van je eigen leeftijd. Deze tactiek werkt hoegenaamd niet bij oudere vrouwen.

Oudere vrouwen houden van rustige jonge mannen die zich kalm kunnen houden. Het is onwaarschijnlijk dat ze zich aangetrokken zouden voelen tot de luidste persoon in de omgeving, voor hen is dit een teken van onvolwassenheid.

6) Luister naar haar: laat een oudere vrouw de leiding nemen in een gesprek

Vrouwen vinden het geweldig als mannen het initiatief nemen om een gesprek te starten op een date of op een spontane ontmoeting. Toch verkiezen ze om de leiding te nemen eens het gesprek van start is gegaan, focus je op het luisteren en het ontcijferen van haar lichaamstaal.

Vrouwen in de leeftijdscategorie van 30 & 40 jaar oud, hebben mogelijks al een relatiebreuk achter de rug en de nodige emotionele bagage. Ze willen deze donkere periode zo snel mogelijk vergeten en zijn op zoek naar iemand daarvoor kan zorgen. Laat haar zien dat jij wel kan luisteren en haar aan het lachen kan brengen.

Maak haar gelukkig door de positieve kanten van het leven te laten zien. Laat haar die verloren jaren inhalen en herbeleven.

7) Wees vrolijk en spontaan: breng herinneringen uit haar jeugd naar boven

Spontaniteit is heel belangrijk, dit verdwijnt namelijk naarmate we ouder worden. Je kan een oudere vrouw verleiden door haar de kans te geven om haar jeugdjaren te herbeleven. Wees spontaan en doe dingen die ze al lang niet meer gedaan heeft.

Bijvoorbeeld: dit kunnen de simpelste activiteiten zijn, zoals het halen van een ijsje om middernacht. Haar hartslag zal bij elk spontaan moment de hoogte inschieten.

8) Wees een klassieke gentleman Be a gentleman: Show an older woman your chivalry

Oudere vrouwen kunnen al een mislukt huwelijk achter de rug hebben of lange relaties hebben al een tol geëist op hun emotionele gezondheidstoestand. Hun mannen hebben niet genoeg met hen geflirt, hierdoor zijn ze in een romantisch dieptepunt gekomen.

Verleid een oudere vrouw door met haar te flirten en je te gedragen als een gentleman. Hier zijn enkele handelingen die je moet onthouden:

 • Open de deur voor haar
 • Geef haar complimenten
 • Zet haar stoel goed
 • Sta recht wanneer ze binnenkomt

Geef haar het gevoel dat ze terug in het middelpunt van de aandacht staat en gedraag je naar behoren. Dit zijn kleine elementen die ze doorheen de jaren gemist heeft.

9) Wijs niet op het leeftijdsverschil wanneer je met haar aan het praten bent 

Het ergste dat er kan gebeuren is door het leeftijdsverschil te benadrukken. Ook al is het per ongeluk, haar leeftijd vermelden kan de doodsteek zijn op jullie verdere ontmoetingen.

Stel in je in haar plaats – de woorden leeftijdsverschil kunnen verscheidene moeilijk levensmomenten en vragen oproepen. Je benadrukt de realiteit dat ze nog minder levensjaren als jou heeft. Hieronder kan je enkele onderwerpen vinden waaraan zij zou denken als ze haar leeftijd hoort:

 • Waar ben ik mee bezig, een man die half zo oud is?
 • Wat zullen mijn kinderen wel denken, dat ik op stap ga met iemand van hun leeftijd?
 • Zal ik de label krijgen van een milf of cougar?
 • Zullen mijn vrienden me uitlachen als ze het leeftijdsverschil horen?
 • Is dit slechts een tussenfase om over mijn vorige man te komen?

Probeer ten allen tijde te vermijden dat de bovenstaande onderwerpen of vragen in haar gedachten rondspelen. Kies je woorden zorgvuldig uit telkens je over leeftijd babbelt.

10) Wees volwassen voor je leeftijd

Van zodra een oudere vrouw een crush op je heeft, zal ze zich automatisch aangetrokken voelen tot je van zodra ze merkt dat je veel volwassener bent dat je leeftijdsgenoten.

Bijvoorbeeld: je kan indruk maken op een vrouw van 30 of 40 jaar oud, als je een job hebt, auto en een toekomstvisie. Jouw volwassenheid zal haar tonen dat je geen kind meer bent en al wat levenservaring achter de riem hebt.

11) Verwijder het beeld uit je hoofd dat oudere vrouwen enkel seks willen

Cougars worden in de hedendaagse maatschappij afgebeeld als oudere vrouwen die enkel en alleen uit zijn op seks. Herinner je er telkens aan dat om een oudere vrouw te verleiden, je deze gedachte het zwijgen moet opleggen.

Tenzij je natuurlijk al op voorhand hebt bepaald dat jullie relatie puur rond lust en seks draait.

12) Schep niet op over het hebben van meerdere bedpartners dan haar. Een oudere vrouw heeft het onmiddellijk door als je liegt.

Een oudere vrouw zal het je zeker niet kwalijk nemen als je minder bedpartners hebt gehad dan haar. Doordat zij meer levenservaring heeft, verwacht ze dat zij de meer ervaren persoon is.

About the author

michelle

Leave a Comment