Tips voor Hem

Seksfeesten

Orgiën kunnen intimiderend zijn, toch zal je er absoluut een fantastische tijd beleven en deze nieuwe ervaring zal je seksleven volledig veranderen. Laat je niet afschrikken, we geven je 10 tips om je comfortabeler te voelen op een seksfeestje.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Je kan op deze website een kalender vinden met seksfeestjes en je kan babbelen met andere geïnteresseerden.

1. Koop nieuw ondergoed. Ga het kopen en draag het onmiddellijk. Het is de bedoeling dat je naar het feestje gaat terwijl je barst van het zelfvertrouwen, je zal alle moed kunnen gebruiken om de zenuwen en stress te onderdrukken als het uw eerste deelname is.

2. Doe je onderzoek. Praat met mensen die al ervaring hebben en meerdere keren deelgenomen hebben om aan een seksfeestje. Mensen die actief zijn in deze wereld, delen maar al te graag hun ervaringen  om nieuwe deelnemers te helpen. Indien je je al ongemakkelijk voelt om naar een feestje te gaan met je kleren aan, dan is een seksfeestje niets voor jou.

3. Volg de regels. De eerste en belangrijkste regel is om naar een seksfeestje te gaan die bepaalde regels hanteerd. Enkel de seksfeestjes die een reglement hebben inzake veiligheid en wederzijdse deelname, is uw tijd waard.

4. Ga niet alleen en breng iemand mee. Of breng zelfs 2 mensen mee of 10, het is dan ook een feestje. Als je je niet comfortabel voelt om hier naar toe te gaan met een volledig vriendengroep, breng dan enkel je partner mee. Sommige feestjes eisen zelfs dat je iemand meebrengt die de veiligheid en verantwoordelijkheid uitstraalt die nodig is. Ook al zou het niet verplicht zijn, je doet er goed aan om iemand mee te brengen die je kan kalmeren tegen de opkomende zenuwen. Ken je niemand die hiervoor openstaat, dan kan je zeker en vast wel iemand online vinden.

5. Ga open-minded naar binnen. Dat betekent niet dat je je moet meedoen met activiteiten waarbij je je ongemakkelijk voelt. Sommige mensen gaan naar seksfeestjes, enkel en alleen om te kijken en daar hebben de meesten geen problemen mee. Zolang er op een feestje een evenwichtige verhouding is tussen actieve deelnemers en toeschouwers.

6. Wees niet beschaamd. Praat met de aanwezig mensen, het is de beste manier om bij te leren, hen te ontmoeten en je zelfvertrouwen te boosten. Wees niet verlegen om te vertellen dat het je eerste ervaring is, dat is net het beste gespreksonderwerp. Ben je niet akkoord met wat iemand vertelt of met wat iemand doet, spreek hen er op aan. Wees verbaal heel actief.

7. Geef zelf de eerste aanzet. Je bent het misschien niet gewoon om als eerste de aanzet te geven, maar hoogstwaarschijnlijk zal dit toch op jouw schouders terecht komen. Het voordeel van een seksfeestje met regels is net dat er niets gebeurd als je zelf niets gaat ondernemen.

8. Kies de juiste schoenen. Vanzelfsprekend wil je er goed uitzien. Hou in het achterhoofd dat je geen kleren zal dragen bij een actieve deelname, kies schoenen uit die een Adam’s of Eva’s kostuum kunnen verdragen.

9. Opgelet in de gangen. Als je lichaam niet bedekt is met kledij, of bepaalde lichaamsdelen zijn zichtbaar, wees dan voorzichtig.

10. Glimlach. LOL, literally. Wees niet bang om een mopje te vertellen en zoveel mogelijk te glimlachen. Een erotische atmosfeer kan bepaalde mensen doen bevriezen. Er is altijd nood aan een sfeermaker bij dit soort gelegenheden. Ontspan jezelf en lach, dit zou niet zo moeilijk mogen zijn want er is altijd voldoende alcohol aanwezig.

 

About the author

michelle

Leave a Comment