Tips voor Hem

Stripclub

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Hoe gedraag je je in een stripclub?

Voor sommige mannen is het spenderen van een zaterdagavond in een stripclub of gentlemen’s club een wekelijkse bezigheid. Of je nu vaak naar een stripclub gaat of net zelden, er zijn enkele elementen waarvan strippers willen dat de bezoekers ze kennen alvorens zij de club betreden. Hoe meer je weet op voorhand, hoe realistischer je verwachtingen over de andere klanten, strippers en bar zullen zijn. Deze tips werden ons meegedeeld door een ex-stripster.

 Als een stripclub niet echt jouw ding is, kan je op zoek gaan naar een levenspartner door een poging te wagen op onze meest aanbevolen datingsite.

  • Strippers zijn ook mensen

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn voor iedereen, maar het is belangrijk om toekomstige klanten hieraan te herinneren. Als je een stripster ziet dansen op het podium, is het toegestaan om naar haar te kijken met ogen vol lust. Dit is namelijk waarvoor je naar de club bent gekomen, voor de fantasy. Wees gewoon een gentleman en onthou om haar met de nodige respect te behandelen net zoals je je eigen vrouwelijke familieleden zou behandelen. Op deze wijze zal je hoogstwaarschijnlijk beloont worden voor je goed gedrag.

  • Strippers zijn aan het werk

Soms willen de klanten wel eens vergeten dat de exotische danseressen een loon proberen te verdienen om van te leven. Het kan flatterend overkomen voor jou wanneer een stripster bij jou komt zitten tussen haar danssessies door, onthou dat zij een fooi verwachten. Ook al is ze simpelweg met jou aan het praten en geniet je van haar gezelschap, haar tijd is kostbaar. Vergeet nooit de gouden regel: wees voorzichtig om niet verliefd te worden op een stripster, als zij interesse tonen in jou dan is het in 99,99% van de gevallen op een professionele manier bedoeld. Van stripsters wordt er verwacht om te flirten met de klanten als onderdeel van hun job, daarvoor dienen ze fooien te verdienen van die personen met wie ze het meest tijd hebben gespendeerd.

  • De drankjes zijn duur voor een reden

Verwacht om veel meer te betalen voor een biertje of een cocktail, zo sta je niet voor verrassingen. Dit geldt ook voor de drankjes dat je bestelt voor uw stripster. Sommige clubs rekenen zelfs meer aan voor het drankje dat je bestelt voor de stripster dan voor uzelf, omdat zij een deel krijgen van de omzet. Het ergste dat je kan doen is om te weigeren om te betalen wanneer je hoort hoe duur het is. Je betaalt niet alleen voor de drank maar ook voor het gezelschap van de vrouw.

  • Niemand heeft er tijd voor jou dronken gedrag

Natuurlijk mag je feest vieren in de club met je beste vrienden, voor een vrijgezellenfeest of voor het imponeren van nieuwe klant. Door het uitbundig gedrag is het mogelijk dat je de tel kwijt geraakt hoeveel alcoholische dranken je hebt gedronken. Niemand heeft zin in het temperen van je dronken gedrag. Vertrouw ons, als je een stripster lastig gaat vallen, dan zal je snel problemen krijgen met de buitenwipper. Als je van jezelf weet dat je moeilijk bent wanneer je gedronken hebt, wees dan voorzichtig.

  • De meeste strippers zijn geen prostituees

Strippers hebben een slechte reputatie gekregen door de filmindustrie, televisieshows en roddelbladen. Hou in het achterhoofd dat dat simpelweg verhalen zijn. Niet alle strippers zijn prostituees. Meer zelfs, de meeste strippers zullen nooit seks hebben met klanten voor geld. Als je van plan bent om naar een stripclub te gaan om uiteindelijk met vrouwelijk gezelschap naar huis te gaan, dan ben je aan het verkeerde adres. Vragen staat vrij en een ja kan je krijgen.

  • Blijf thuis als je geen cash geld hebt

Wat je ook doet, ga geen stripclub binnen zonder cash geld. Sommige clubs zullen jouw creditcard aanvaarden maar reken daar niet op. Kom zeker en vast niet naar een stripclub als je niet bereidt bent om te betalen voor het entertainment. Het ergste dat je kan doen in een stripclub is door helemaal vooraan het podium te zitten zonder fooien te geven. Wegkijken als ze voor je neus staan te dansen is geen excuus om niet te betalen. Je zou altijd minstens meer dan 2 of 3 euro moeten geven.

About the author

michelle

Leave a Comment