Tips voor Hem

Waar Vind Je Cougars

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Een relatie aangaan met een oudere vrouw is de nieuwste trend van de 21ste eeuw. Oudere vrouwen mogen zich gelukkig prijzen omdat ze op vandaag nog nooit zo gegeerd waren door jonge mannen tussen de 20 en 30 jaar oud, als nu. Als je enkel op zoek bent naar jonge vrouwen, dan kunnen wij je uit persoonlijke ervaring vertellen dat je absoluut je leeftijdsbereik moet uitbreiden.

Waar kan je deze cougars vinden?

Velen willen een ervaring met een oudere vrouw en gaan dus actief op zoek, maar waar moet je beginnen? Het enige echte antwoord is: online. Oudere vrouwen maken ook gebruik van de moderne technologie en zijn nog nooit zo goed online vertegenwoordigd, daarom moet je je zoektocht starten online. We hebben voor jou de meest geschikte site gezocht, waar je kansen op succes het hoogst liggen.

Wat zoeken mannen precies bij volwassen vrouwen? Maak je geen illusies als je zou denken dat zij meer seks zouden hebben of alles in jouw plaats zouden betalen dan andere vrouwen. Naïeve mannen maken zichzelf deze gedachte wijs, slimme mannen zoeken andere redenen om met een oudere vrouw te daten.

Wij vertellen je waarom een oudere vrouw interessant kan zijn:

Ze heeft haar eigen leven opgebouwd  

Hiermee bedoelen we: ze heeft een eigen professioneel leven opgebouwd, haar eigen sociaal leven, heeft een eigen stuk vastgoed en haar eigen spaarrekening. Uit ondervraging van een aantal mannen die circuleren rond de leeftijd van 30 jaar oud, zijn dit de meest aantrekkelijke aspecten van een oudere vrouw:

  • haar leven staat niet stil wanneer de man niet aanwezig zou zijn
  • ze heeft een stabiele financiële situatie
  • ze zal het meer appreciëren als je haar trakteert want ze weet hoe moeilijk het is om geld te verdienen.

Ze kan haar mannetje staan.

Dit is niet de eerste relatie waarvan ze deel uitmaakt. Wanneer je haar meeneemt om je vrienden te ontmoeten of een werkevenement, ze zal niet verloren lopen wanneer ze even geen aandacht van je krijgt. Ze heeft voldoende ervaring in dit soort evenementen zodat ze zich zelfstandig kan amuseren en sociale contacten leggen.

Ze weet wat ze wil en  wat niet 

Op dit moment in haar leven schaamt ze zich niet om zelfs in de bedkamer haar verlangens met je te delen. Probeer haar maar te shockeren, bondage, trio’s, rollenspelletjes? Er blijft nog maar weinig over dat haar echt zal verrassen, als ze het nog niet geprobeerd heeft dan heeft ze het al zeker eens overwogen. Deze eigenschap beperkt zich niet tot de slaapkamermuren! Velen hebben nog altijd het idee dat oudere vrouwen zielig en hopeloos zijn, sommigen voldoen aan die omschrijving maar velen doen dat niet. Zij hebben niet meer dezelfde waarden en dromen als jonge meisjes ( die getrouwd willen zijn en kinderen willen hebben vooraleer ze 30 jaar oud worden).

Je date alleen met haar en niet haar vriendinnen

Het is mogelijk dat je bij jongere vrouwen eerst een keuring van haar vriendinnen moet doorstaan. Bij jongere vrouwen heb je namelijk ook een relatie met haar vriendinnen, als zij niet vol lof over je spreken, dan gaan ze je zeker nooit verdedigen tegenover je vriendin. Een volwassen vrouw heeft ook haar eigen vriendinnen, maar zij heeft hun toestemming niet nodig voor allerhande zaken.

Ze was al seksueel actief nog voor facebook bestond.

Het is misschien moeilijk om te geloven of zelfs voor te stellen, een wereld zonder facebook. Doordat zij zonder facebook zijn opgegroeid, hechten ze er veel minder waarde aan als jongere vrouwen. Je leven zal veel minder publiekelijk toegankelijkheid zijn voor anderen, je zal elkaar veel meer te vertellen hebben als je elkaars leven niet online in facebookstatussen kan lezen.

About the author

michelle

Leave a Comment