Tips voor Hem

10 Geschenken Waar Je Vriendin Van Houdt

1. Luxueuze kaarsen

Niets anders laat een vrouw zo ‘fancy’ voelen als een setje mooie kaarsen. Deze kunnen de atmosfeer van een normale televisieavond compleet veranderen in een romantisch samen zijn, eender welke badmoment in een geweldige spa-ervaring. De kracht van deze kaarsen reikt zover dat ze iedere gewone plaats kunnen omtoveren in een magische versie. Geurkaarsen kunnen alle ruimtes vullen zodat jijzelf en je gasten zich gezellig thuis voelen en enthousiast zijn om de avond samen door te brengen. Kaarsen zijn een relatief goedkope manier om het gevoel van een duur cadeau op te wekken.

2. Sieraden

Deze kan je op allerlei manieren kopen, online of zelfs via teleshopping, behoudt jezelf om deze te kopen voor jouw vriendin. De vaste waarden in de sector zoals diamanten zullen altijd een succes zijn, ik bedoel hier de seizoens-gebonden trendy juwelen die je in alle kleine handelszaken kan vinden. Koop je dit als geschenk voor je vriendin/vrouw, draagt ze dit net zoals een dozijn andere vrouwen. Juwelen kunnen duur zijn, de truc is om er genoeg aandacht aan te besteden tijdens het kiezen zodat je ten allen tijde vermijdt om iets te kiezen waarmee de buurvrouw ( bij wijze van spreken) ook mee zou rondlopen.

3. Een cadeaubon voor lingerie

Bij dit geschenk is het uitermate belangrijk om er niet op aan te dringen om met je vriendin mee te gaan bij het uitkiezen. Niemand vindt dit aantrekkelijk. Ga enkel mee indien ze dit zelf voorstelt. Vraag ze jou niet mee, geef haar ruimte om op haar eentje iets te kiezen. Respecteer haar privacy!

4. Een hotel voucher

Het is niet nodig om maandenlang te sparen om een verrassingsweekend te organiseren voor je geliefde. Zoek de speciale acties op het internet of in de vrouwenmagazines, zo kan je toch een dure vakantie beleven voor weinig geld. Spendeer 24 uur lang in jullie badjas binnenin het hotel, laat je vergezellen door een goede fles wijn.

5. Een ingekaderde foto van jullie beiden

Framed-couples-picture-2

Dit is inderdaad een cliché cadeau en het kan beschamend zijn indien je partner een totaal ander geschenk in gedachten had. Vandaag is iedereen tevreden met een digitale foto op zijn of haar online profielpagina dat een ingekaderde foto uniek wordt. Ze zal dit ongetwijfeld graag ophangen aan de muur.

6. Een donzige & warme kamerjas

2013-Coral-fleece-robe-font-b-women-s-b-font-coral-fleece-sleepwear-male-lovers-thickening

Dit is zo’n leuk hebbeding, zeker en vast in de winterperiode. Kom je net uit een warme douche, dan zal je dit geschenk zeker weten te appreciëren. Dit zal je een gevoel van veiligheid geven, als het ware een continue omhelsing.

7. Huidverzachtende lotion

moisturizing_body_lotion__84735.1411713035.1037.824

Hou in gedachten dat een lotion nooit zichzelf zal inwrijven, een extra paar handen komen altijd van pas.

 8. Warme hippe sjaal

women-scarves-20111011-86

Tijdens de kerstperiode zijn sjalen niet uit het publiekelijk straatbeeld weg te slaan, alle kledingzaken spelen hier handig op in. Wij adviseren een grijze donzige sjaal, dit is een accessoire die een vrouw nooit in overvloed heeft in haar kledingkast.

9. Gepersonaliseerd Iphone hoesje

iphone-6-solo

Het is niet de bedoeling dat dit jouw enige geschenk zou zijn voor haar, het is een leuk extraatje. Waarom? Haar Iphone is namelijk iets wat ze elke dag meerdere malen gebruikt en waarvan sommigen onafscheidelijk zijn. Kies zorgvuldig de foto die je laat printen op de achterzijde, een interne grap kan hier wel gepast zijn. Haar vriendinnen zullen hier vragen over stellen – uiteindelijk zal ze opscheppen over wat een geweldige vriend jij bent.

10. Kerstmiskaartje

original_best-girlfriend-ever-christmas-card

Het lijkt een simpel en eenvoudig idee, toch is dit de perfecte afwerking van je geschenk. Zowel het schrijven als het uitkiezen van het perfecte Kerstmiskaartje zal enige creativiteit en tijd vergen. Weet wel dat dit  een item is die ze 5 jaar later nog altijd in de schuif van haar nachtkastje zal bewaren. Ter inspiratie kan je bijvoorbeeld je gevoelens voor haar en enkele belangrijke gebeurtenissen gedurende het kalenderjaar samen hebben meegemaakt op het kaartje neerschrijven.

About the author

michelle

Leave a Comment