Datingsites

50plusmatch

50plusmatch

Nieuwe mensen leren kennen is uiteraard voor alle leeftijden. Ook in de oudere leeftijdsklasse wordt er actief gezocht naar nieuwe vriendschappen, deze vriendschappen lopen uiteraard ook uit tot nieuwe relaties. 50plusmatch is ongetwijfeld het referentiepunt voor online dating – doelgroep: vijftigplussers. Op dit moment is 50plusmatch de grootste datingsite voor vijftigplussers van Vlaanderen. Dagelijks zijn er heel wat mensen die een kansje wagen en zich gratis inschrijven. Aanmelden op deze website is helemaal gratis een duurt niet langer dan vijf minuten.

De website is helemaal geoptimaliseerd voor de oudere leeftijdsklasse en is daarom één van de meest gebruiksvriendelijke datingsites van België.

Gratis aanmelden >>

Is 50plusmatch echt helemaal gratis? 

Aanmelden op 50plusmatch is inderdaad helemaal gratis. Zodra je aangemeld bent kan je onmiddellijk aan de slag gaan en kijken welke andere leden zich reeds aangesloten hebben. Het is heel eenvoudig om berichtjes te sturen naar andere leden. Op de home pagina zie je welke leden het laatste ingelogd hebben of welke profielen nieuw zijn op het platform.

In het menu kan je kiezen uit verschillende opties. Things2Share is één van de vele gratis opties waar je gebruik van kan maken. Op deze pagina zie je waar andere vijftigplussers zoals mee bezig zijn.

Schermafbeelding 2021-11-01 om 21.36.46

Op de “Ga Mee op Date“-pagina staan heel wat “zoekertjes” van vrijgezellen die jou uitnodigen om mee te gaan op date. Deze activiteiten zijn uiteraard heel divers. Van een biscoop uitstapje tot een verre wandeling of een sportieve fietstocht, alles kan op 50plusmatch.

 • Think2share: laat weten waarmee jij zoal bezig bent op dat moment. Zo kan je op deze pagina ook zien waar andere leden mee bezig zijn.
 • Ga mee op date: Kies drie activiteiten (waaronder koffie drinken, dansen, uitstapjes, samen gaan eten, etc) om aan andere leden te laten weten wat jij zoal graag doet. Andere leden kunnen jou dan uitnodigen om één van deze activiteiten uit te oefenen.
 • Videowall: op 50plusmatch is het mogelijk om leuke youtube video’s te delen aan alle andere leden. Zo kan jij ook alle video’s bekijken van leden dat deze op de videwall geplaatst hebben.
 • Datingcoach: zodra je ingelogd ben kan je gebruik maken van een Datingcoach. Zij zal je verder helpen om de eerste stappen te zetten in de wereld van online dating. Ook is het mogelijk om een heel interessante ebook te downloaden waarin je kan leren welke fouten er vaak gemaakt worden binnen de online datingwereld.
 • Nu Online: bekijk welke leden op dat moment online zijn en stuur een leuk berichtje.
 • Wie bezocht mijn profiel: dit is uiteraard een hele leuke pagina omdat je onmiddellijk kan zien welke andere leden jouw profielpagina bekeken hebben. Indien hier iemand tussen staat die wel interessant kan zijn, aarzel dan zeker niet om een berichtje te sturen!
 • Vind ik leuk: een heel leuke functie op 50plusmatch is de vind ik leuk functie. Dit is een functie waarmee je aan andere leden kan laten weten dat jij hem of haar leuk vindt. Op deze pagina krijg je een overzicht van alle mensen die jou leuk vinden. Trek je stoute schoenen aan en stuur deze leden een leuk berichtje!
 • Vandaag jarig: net zoals op Facebook kan je op 50plusmatch ook zien welke leden er vandaag jarig zijn. Een verjaardagswens is altijd leuk om te krijgen – maar ook om te sturen!

Wat kan je meer met een betaald lidmaatschap?

50plusmatch logoUiteraard zijn er enkele verschillen tussen een gratis profiel en een betaald profiel. Met een gratis profiel kom je al een heel eind – alleen is het soms leuker om ook eens gebruik te maken van de betaalde opties. Een betaald lidmaatschap biedt de volgende voordelen:

 • Onmiddellijk in contact komen en rechtstreeks berichtjes sturen.
 • Gebruik maken van de chat functie
 • Zien wie je profiel onlangs bekeken heeft
 • Het zoekprofiel bekijken van andere actieve leden op 50plusmatch.

Een betaald lidmaatschap is al mogelijk vanaf 24,95 euro per maand. Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen. Zo kan u betalen via overschrijving, martercard, visa, paypal en bankcontact.

De prijzen en kosten voor een betaald account op 50plusmatch

Periode lidmaatschap Prijs per maand Besparen
1 maand 24,95 euro
3 maanden 14,95 euro Bespaar 40%
6 maanden 9,95 euro Bespaar 60%
1 jaar 7,95 euro Bespaar 68%

Bekijk hier alle verschillen van een betaald en gratis account >>

Uiteraard raden wij iedereen aan om eerst gebruik te maken van een volledig gratis en vrijblijvend account om de website beter te leren kennen en alle opties door te nemen. Heb je nog geen account op 50plusmatch? Aarzel dan zeker niet om je even aan te melden.

Waarom 50plusmatch?

Drie positieve punten

 • Dagelijks vele nieuwe leden
 • Heel gebruiksvriendelijke website
 • Inschrijven is 100% gratis en vrijblijvend.

Drie negatieve punten

 • Enkel leden gelijk of ouder dan 50 jaar kunnen zich aansluiten op deze website. Indien u jonger bent dan 50 jaren raden wij u Parship.be aan.
 • De website is niet franstalig beschikbaar, enkel voor Vlaanderen.
 • Het is niet mogelijk om je account te koppellen aan je Facebook account.

Onze score

FeaturesHoog
GebruiksvriendelijkheidHeel hoog
PopulariteitHeel hoog
Profiel kwaliteitHoog
Klanten serviceHeel hoog
Matching systeemHoog

Veelgestelde vragen

Hoe lang is het mogelijk om gratis lid te blijven?
Uiteraard kan je zelf kiezen hoelang je gratis lid wilt blijven van deze website. Het is perfect mogelijk om uw account gratis te behouden.

Het lukt niet om een foto te uploaden naar mijn profielpagina?
Ben je zeker dat je een echte foto geselecteerd hebt? Op 50plusmatch worden alle gif, jpeg, jpg of png bestanden toegelaten. Indien dit probleem zich blijft verder doen, gelieve dan contact op te nemen met de klantendienst.

Kan ik mij anoniem inschrijven op deze website?

Dat is zeker geen probleem, je echte naam zal nooit ergens vermeld worden op de website indien jij dat niet wilt. Ook zal je e-mail adres nooit publiek op de website vermeld worden.

Conclusie

Ben je ouder dan 50 jaar en ben je opzoek naar een leuke datingsite om nieuwe mensen te leren kennen? Dan hoef je zeker niet verder te zoeken! In Vlaanderen is 50plusmatch veruit de beste datingsite uit deze leeftijdsklasse. Door de gebruiksvriendelijke interface en vele leden zal u binnen de kortste keren ongetwijfeld nieuwe mensen leren kennen. Geef het een kans en maak een gratis profiel aan op deze website!

About the author

michelle

Leave a Comment