Tips voor Hem

Afrodisiacum: Jouw Gids Tot Een Beter Liefdesleven

eten van afrodisiacum chocolade

Eten kan een heel belangrijke rol spelen bij jullie liefdesleven in de slaapkamer. De liefde bedrijven of het vrijen met je partner, beschouwen velen als een essentieel aspect in hun liefdesrelatie. Het is niet alleen ongelofelijk ontspannend, het verminderd de stress, verhoogd jullie intieme band en het is oooh zo leuk.

Wat we eten kan een groot verschil betekenen of jullie liefdesspel een succes is of een vernederende mislukking. We hebben 2 lijsten voor u samengesteld om jullie relatie op weg te helpen naar ultiem geluk. De eerste lijst bevat verschillende afrodisiaca: eten dat jullie seksuele prestaties kan verbeteren. De tweede lijst bevatten voedingswaren die de seksuele prestaties negatief kunnen beïnvloeden.

AFRODISIACA

 1. Vis bevat omega-3 oliën die niet alleen het bloed verdunnen en de elasticiteit van de bloedvaten verbetert maar ook nog andere voordelen biedt. Het verhoogt de bloedcirculatie in het lichaam, dat een belangrijk onderdeel uitmaakt om fysiek opgewonden te geraken.
 2. Fruit. Veel verschillende soorten fruit hebben diverse kwaliteiten die het vrijen bevordert. De gekende vitaminen komen niet alleen uw algemene gezondheid ten goede, maar zij bevatten ook verscheidene voedingswaren zoals zink die de vruchtbaarheid stimuleert. Als pluspunt zorgt een inname van voldoende fruit per dag voor een aangename geur op jullie intieme plaatsen.
 3. Noten bevatten oliën die gericht zijn op het op peil houden van uw vruchtbaarheid.
 4. Chocolade met een hoge cacao samenstelling is de beste bron van fenylethylamine, de redbull onder de afrodisiaca. Een normale dosis zal ervoor zorgen dat uw libido sterk toeneemt.
 5. Havermout stabiliseert het zenuwstelsel zodat je andere lichaamsfuncties de vrijheid hebben om optimaal te presteren. Het beïnvloedt ook de smaak en dichtheid van het zaadvocht.
 6. Oesters hebben een eeuwenoude reputatie over hun stimulerende kwaliteiten en het verhogen van de seksuele driften. In oesters zijn hoge concentraties van zink aanwezig, die de sleutel zijn tot de productie van sekshormonen. Oesters zijn dan ook een populaire keuze bij het organiseren van een romantische diner.
 7. Avocado. Er zijn hoge levels van vitamine E aanwezig in Avocado, deze geven een snelle energie boost. De voordelen zijn hier dan ook overduidelijk.
 8. Pijnboompitten zijn nog een andere bron van zink. Deze zijn gemakkelijk te vermalen om te mengen in andere maaltijden.
 9. Chilipepers. Zij stimuleren de productie van endorfines in het lichaam, dit is de stof voor het beroemde ‘ goed gevoel’.
 10. Honing staat bij het brede publiek niet gekend als een afrodisiacum, toch speelt het een grote rol voor het bereiken van seksuele bevrediging.

Voedingswaren met een negatieve invloed

 1. Koffie. Recent onderzoek heeft aangetoond dat koffie eigenlijk een afrodisiacum is. Toch heeft het een schadelijk effect op de bloeddruk en -circulatie.
 2. Alcohol. Een kleine hoeveelheid alcohol kan een stimulans zijn. Het overkomt enige aanwezige remmingen en brengt ons in een sensuele stemming. Een te grote alcohol inname maakt ons vermoeid, zweterig en nagenoeg onaantrekkelijk. In veel gevallen voorkomt het bij mannen de mogelijkheid om te presteren.
 3. Vlees veroorzaakt lethargie ( slaapzucht ), een opgeblazen gevoel en dempt de stemming. Vettige vleeswaren kunnen sporen nalaten in het zweet en vlekken veroorzaken op jullie kleren of beddengoed.
 4. Bonen zijn goed voor het hart. Het is een bron van verscheidene goede voedingsstoffen, het risico op gasproductie in de darmen moet men erbij nemen.
 5. Zuivelproducten. Kaas, boter en melk vergen veel energie en kunnen u laten stinken.
 6. Frisdranken. Geraffineerde suikers zijn een kweekbron van bacteriën, die op hun plaats een slechte geur afgeven.
 7. Pasta is samen met rijst één van de meest geconsumeerde voedingswaren vol met koolhydraten. De vrijgegeven energie van deze koolhydraten is kortstondig, zij produceren ook insuline waardoor je vermoeid geraakt.
 8. Popcorn. Het gebruik van kunststoffen om de popcorn te verpakken bevatten zuren die schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid en mannelijkheid .
 9. Uien. Dit ligt voor de hand, ze zorgen voor een slechte adem.
 10. Aardappelpuree. Dit heeft het effect van pasta maal 10. Dit is de ultieme moordenaar voor passie.

Kennen jullie nog meer middelen die kunnen helpen of bepaalde voedingswaren met een negatieve invloed? Laat het ons weten en help ons om deze lijsten aan te vullen.

About the author

michelle

Leave a Comment