Datingsites Tips voor Hem

Maak Je Online Dating Profiel Perfect

online profiel maken datingsite

Wanneer je een heel aantrekkelijke man of vrouw tegenkomt terwijl je uitgaat, zou je je best moeten doen om de aandacht naar jezelf toe te trekken door je beste moves te gebruiken tijdens het flirten. Er is geen enkel verschil als je het aantal bezoekers van je online dating profiel wil doen stijgen, jouw profiel is het equivalent van de eerste indruk die anderen over je ontwikkelen wanneer je iemand nieuws tegen het lijf loopt. Je hebt er dus alle belang bij om je online dating profiel perfect te maken.

In realiteit is jouw profiel een productomschrijving, bedoeld om te verkopen en zoveel mogelijk klanten te werven. Dit klinkt alsof je liefde van iemand kan kopen, dat bedoelen we natuurlijk helemaal niet. Het voordeel en het grote verschil met het echte leven is dat je je profiel doordacht kan opstellen om zo de kans op een slechte indruk te minimaliseren. Het profiel moet in het oog springen en de interesse aanwakkeren, achteraf wil je natuurlijk dat die persoon contact met je opneemt.

Omdat het lezen van iemands profiel de eerste kennismaking is zonder interactief contact, moet het interessant, leuk en flirterig overkomen voor de bezoeker. Op dezelfde manier als dat je in het echte leven in de spotlight zou willen staan.

Wat doen we als we iemand ontmoeten waarmee je absoluut wil dat het klikt? Al dan niet bewust gaan we meer lachen met de vertelde grappen, je luistert beter dan dat je zou luisteren naar je ouders en probeert het beste van jezelf te geven. We hebben deze sociale interacties vertaald in 8 basisregels die je leren hoe je je profiel moet schrijven. Op deze manier maak je je online profiel aantrekkelijk voor iedereen die werkelijk op zoek is. Het perfecte online dating profiel ligt binnen handbereik! Indien je reeds je profiel hebt geschreven, kan je deze alsnog aanpassen of verbeteren met de onderstaande tips.

Hoe maak ik het perfecte dating profiel?

  1. Kom interessant over

Interesse en een verlangen kweken om zo snel mogelijk contact met je op te nemen is de reactie die je wil creëren nadat ze je profiel hebben gelezen. Je inbox moet bulken van de contactverzoeken doordat ze de persoon achter dat waanzinnig profiel absoluut moesten leren kennen.

Vooraleer je je profielomschrijving kan verwoorden, moet je nagaan wat nu juist jouw beste kwaliteiten zijn. Een man of vrouw die zelfvertrouwen uitstraalt en gelukkig is met de troeven die god hem of haar heeft gegeven, valt bij iedereen erg in de smaak. Als je je goed voelt, zullen mensen van nature zich meer aangetrokken voelen.

  1. Vergeet niet om creatief te zijn

Beschrijf een klein verhaal waarin je een toekomstvisie creëert voor jullie beiden, zodat je bezoeker zich onmiddellijk een mogelijk leven met jou kan inbeelden. Hierin hoef je niet te gedetailleerd te werk te gaan, laat hem of haar een huis, kinderen en avonturenreisjes erbij fantaseren. Als je bezoeker in staat is om dit beeld van jullie te visualiseren, heb je een vis aan de haak en mag je een berichtje in je inbox verwachten.

Verwerk een tikkeltje erotiek en sensualiteit in je woordenschat en wakker zijn nieuwsgierigheid aan door dubbelzinnig taalgebruik. Wees niet preuts en laat hem of haar al eens verder fantaseren over jullie als koppel in de slaapkamer.

PROBEER DEZE TIPS UIT OP ONZE NR.1 DATINGSITEVernieuwde Relatieplanet

  1. Vermijd zoveel mogelijk zinnen met ‘ik’

Geraak je in het echte leven aan de praat met iemand die voortdurend over zichzelf praat en elk gespreksonderwerp van iemand anders kan ombuigen naar zichzelf? Deze persoon zal hoogstwaarschijnlijk niet veel vrienden maken.

Website ontwikkelaars proberen een zo laag mogelijk ‘bounce percentage’ te creëren onder de bezoekers van hun pagina’s, een hoog bounce percentage zou betekenen dat de bezoekers maar 1 pagina lezen en de website verlaten. Jij hebt amper 15 seconden om iemand zijn aandacht vast te houden zodat hij of zij je volledige profiel bestudeert. Maak gebruik van alle tekstverwerkingsmogelijkheden, titels, vetgedrukte woorden, onderstreepte zinnen… Bedenk een gepaste profielnaam die blijft steken zoals een schlagerliedje van de Romeo’s.

Lees ook: Kies de perfecte profielnaam

Het is toegelaten om een belachelijke profielnaam te kiezen, zolang die maar iets verteld over jezelf. Hou altijd het doel in het achterhoofd: zo snel mogelijk iemand zijn aandacht trekken. De combinatie van een foto waarop je glimlacht en een aparte profielnaam met een goede omschrijving, dan heb je een significante kans om alle andere kapers op de kust te doen verdwijnen.

  1. Verzorg je woordenschat en grammatica

In de jaren 2000 was het aanvaardbaar om alle woorden af te korten en zelfs klinkers weg te laten omdat een sms bericht duurder werd per extra letter. Op vandaag is het mode om je zinnen terug te verzorgen met een correcte spelling. Gebruik Word of andere programma’s om je spelling automatisch te laten checken. We beweren niet dat spellingsfouten in de weg staan om een gelukkig leven te leiden met iemand, maar we waarschuwen je toch liever dat het bij sommigen een afknapper kan zijn.

  1. Elimineer veel gemaakte fouten

Maak geen expliciete referenties naar seks. Het kan opwindend of romantisch klinken in jouw hoofd, maar je loopt hoe dan ook het risico om veel mensen weg te jagen en een verkeerd publiek aan te trekken.

Gebruik geen clichés als ‘ ik ben op zoek naar mijn liefdesverwante’. Dit wordt namelijk veelvuldig gebruikt in andere profielen en jij wil je hier net van distantiëren.

  1. Laat je uiterlijk uit je omschrijving

Bezoekers kunnen je foto zien, het is dus niet nodig om je eigen looks nogmaals te beschrijven. Ze hebben al lang een oordeel gemaakt op basis van je foto, woorden kunnen hier niets meer aan veranderen.

  1. Verklap je voorkeuren NOG niet

Probeer om nog geen eisen te stellen aan je bezoekers, laat dit achterwege voor als je een bericht hebt ontvangen in je inbox. Heb je echt voorkeuren dan kan je zelf de zoekfunctie gebruiken en actief profielen gaan lezen, maar stel jouw profiel open voor zoveel mogelijk mensen.

Mannen en vrouwen moeten in hun dagelijks leven al aan de wensen van andere mensen voldoen, in hun online zoektocht willen ze een pauze en eens niet gecategoriseerd worden met een label.

  1. Eindig met een vraagstelling

Het is leuk om je profielomschrijving te beëindigen met vraag gericht aan je bezoeker. Bijvoorbeeld: Zijn romantiek en humor voor jou ook een belangrijk aspect voor een succesvolle relatie, contacteer me dan? Op deze wijze heb je toch al een voorkeur kunnen meegeven naar wie je op zoek bent.

About the author

michelle

Leave a Comment