Datingsites

Relatieplanet – Reviews & Ervaringen

Relatieplanet onderscheidt zicht van andere datingsites doordat ze streven om de veiligste en meest toegankelijke datingsite te worden, waarbij klantvriendelijkheid op nummer 1 staat. Hun motivatie om deze doelen te verwezenlijken is tevens hun troef! Hun ledenbestand is uiterst gevarieerd, waardoor iedereen zich kan inschrijven, mannelijk, vrouwelijk, hetero- of homoseksueel. Hun slogan luidt namelijk als volgt:

Bij relatieplanet is iedereen welkom, want voor iedereen is er een leuke match!

Gratis aanmelden >>

Naast een gebruiksvriendelijke website, kan je ook gebruik maken van een mobiele versie die speciaal geoptimaliseerd is voor gebruik via een smartphone of tablet. Op deze wijze blijf je eender welk moment van de dag up-to-date van je profielstatus. Buiten de homepagina bestaat er ook nog een facebookpagina en datingblog waar handige tips en artikelen verschijnen.

 Hoe gaan ze te werk?

  • Gratis inschrijven is de eerste stap. Het samenbrengen van mensen op een veilige manier waarbij anonimiteit gegarandeerd wordt hoeft niet altijd betalend te zijn. Net doordat er een registratie vereist is, kunnen de ontwikkelaars kort op de bal spelen wanneer er zich problemen voordoen. In deze datingcommunity moet iedereen zich thuisvoelen, waardoor de aanmeldingsvoorwaarden gerespecteerd moeten worden. Met een gratis account, krijg je alle mogelijke tools ter beschikking om met andere leden in contact te komen. Verstuur 5 interesse berichten per dag naar een mogelijk match!
  • Aanwezigheid van een bereikbare klantenservice. Zowel via mail als telefoon bieden de medewerkers je bijstand bij alle mogelijke vragen. Het controleren van de nieuwe profielen behoort ook tot hun takenpakket, zo kunnen ze zich profileren met een kwaliteitsgarantie.
  • Betalend lidmaatschap is niet verplicht. Velen schakelen na verloop van tijd over naar een ‘FULL MEMBER’ lidmaatschap, dit is echter niet verplicht! Indien je optimaal wil gebruik maken van alle mogelijk functies is een abonnement de enige mogelijkheid. Het advies blijft om in een eerste fase je tijd te nemen om vertrouwd te geraken met de werking en slechts de omschakeling te maken wanneer je tevreden bent van hun diensten.

Heb je zelf ervaringen met relatieplanet? Alle reacties, zowel negatieve als positieve kunnen anderen helpen in hun zoektocht naar een partner. Deel jouw datinggeschiedenis volledig anoniem met ons, door een reactie in het formulier te schrijven. De beste reviews komen namelijk voort uit mensen die persoonlijke gebruikerservaring hebben.

About the author

michelle

Leave a Comment