Tips voor Hem

Beginnen Met Swingen

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Wat is swingen?

Een koppel die seksueel actief is, is volledig normaal. Het is volgens de wetten van de natuur om zichzelf voort te planten. Toch is het slechts maatschappelijk aanvaard om enkel met 1 iemand een seksleven op te bouwen in een omgeving van privacy. Er zijn meerdere types van intiem contact, waaronder swingen.

Wij kunnen je een aantal tips geven en inzicht in deze wereld, toch krijg je beter advies en informatie van koppels of alleenstaanden die persoonlijke ervaring hebben met swingen. Deze mensen kan je leren kennen via deze website.

Wie doet er aan swingen?

Laten we onze vocabulaire wat uitbreiden door enkele termen te definiëren, die veelvuldig gebruikt worden in de wereld van swingers.

Lifestylers zijn mensen die deelnemen aan swingactiviteiten en evenementen. De term is zo ontstaan doordat swingen een groot deel van je leven zal uitmaken en een levensstijl wordt, dit kunnen zowel singles of koppels zijn. Het merendeel van de actieve deelnemers zijn natuurlijk koppels, vanzelfsprekend zijn alleenstaande mannen en vrouwen ook welkom.

Newbies zijn mensen die nog niet bekend zijn met het concept van swingen. Het is voor hen de eerste keer dat ze leren kennis maken met deze wereld, alleenstaanden of koppels. Op vandaag komen newbies vooral in contact met andere swingers online via website die swingersfeestjes promoten. Deze websites geven je de mogelijkheid om in de eerste plaatse anderen te ontmoeten die deze levensstijl omarmen.

Vanillas zijn mensen die net niet deelnemen aan swingersactiviteiten. Deze term is enkel in het leven geroepen om de actieve deelnemers te onderscheiden van de niet actieve.

Waarom gaan mensen swingen?

Mensen verbinden zicht tot deze levensstijl voor een gevarieerde lijst aan beweegredenen. De onderstaande redenen zijn het meest voorkomend.

  • Mensen met een gezond seksleven, die een andere wereld willen leren kennen en hun grenzen willen ontdekken.
  • Swingers willen een vriendengroep ontwikkelen waarmee ze een intiemere band kunnen smeden.
  • Koppels zijn geïnteresseerd in seksuele betrekkingen met meerdere deelnemers.
  • Ze vinden het opwindend om zich naakt te tonen aan anderen.
  • Ze vinden het even opwindend om zich in een erotische sfeer onthullende kledij te showen en affecties bij anderen op te wekken.

Waar kan je swingen?

Er zijn voldoende plaatsen waar swingersactiviteiten aanwezig zijn. Je zou er versteld van staan hoeveel plaatsen er zijn in je directe omgeving.

Online. De meeste swingersclubs en events kan je online vinden. Ze bieden net zoals de gewone datingwebsites ook diensten aan waarbij je gematched kan worden met andere geïnteresseerden.

Het zal wel meer dan nodig zijn om een imposante profiel te maken met sexy foto’s waarbij je iets van jezelf onthuld maar zeker geen volledige naaktfoto’s upload. Dit zal het aantal bezoekers van je profiel zeker en vast verhogen.

Sociale events. We kennen allemaal de festivals en de gewone fuifen en feestjes. Dezelfde events worden georganiseerd in de swingerswereld. Er wordt hier open gecommuniceerd over het seksleven van iedereen en andere onderwerpen die enkel gehoord worden binnen de slaapkamermuren. Deze events hebben de juiste atmosfeer die nodig is om mensen warm te krijgen voor te swingen.

Swingen is enkel weggelegd voor koppels met een sterke relatie en niet voor diegene waarbij het slecht loopt. Het moet een gezamenlijke beslissing zijn om deel te nemen in deze wereld van seksuele avonturen.

About the author

michelle

Leave a Comment