Datingsites

Beste Belgische Datingsites

Bent u al enkele jaren gescheiden? Velen onder ons hebben al de stap naar online dating gemaakt en experimenteerden reeds met diverse sites. Voor diegene die deze wereld voor de eerste maal ontdekken is het helemaal niet zo vanzelfsprekend maar eerder verwarrend. Je kan je jezelf afvragen welke site het best aan je persoonlijke wensen voldoet. Doordat datingsites al een ruime tijd in de maatschappij aanwezig zijn, bieden ze allemaal zowel een gratis lidmaatschap aan, als een betalend lidmaatschap. Hierdoor rijst de vraag: welk abonnement kies ik? Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vraag, hou het volgende in gedachten: gratis sites en accounts leunen aan tot slechts het beleven van een flirt. Terwijl betalende sites zich richten op mensen die een zoektocht begonnen zijn naar een serieuze/ langdurige relatie. Natuurlijk is het niet altijd zo voor de hand liggend en bestaan er uitzonderingen. De sleutel tot het vinden van de meest geschikte site afgestemd op jouw voorkeuren en profiel is afhankelijk van het soort relatie die je hoopt te vinden.

Top 3 beste datingsites van Vlaanderen

We overlopen hieronder samen met jou, wat wij  de 3 beste datingsites van België vinden die tevens ook een gratis-lidmaatschap aanbieden.

1. www.parship.be

2. www.elitedating.be

3. www. match4me.be

Gratis online dating sites

Wanneer je pas je voeten aan het nat maken bent in het datingzwembad , kunnen gratis sites een fantastische startplaats zijn. Het risico bestaat zelfs dat de ervaring tegenvalt en je beslist dat online dating niets voor jou is. Is dit het geval, dan is het natuurlijk het best om dit te ontdekken wanneer je geen enkele euro hebt geïnvesteerd in je online profiel.

Gratis sites bieden in het algemeen meer flexibiliteit, het aanbod van verschillende relatievormen is veel uitgebreider zoals: flirts, one-night stands, lat relaties… . Sommigen zijn zelfs niet exclusief voor alleenstaanden zoals Victoria  Milan, waar het toegelaten is om al een relatie te hebben of al gehuwd te zijn en om toch op de uitkijk te zijn naar een nieuwe levenservaring. Sites die volledig gratis zijn kunnen ook beter werken voor mensen die hun relatie met hun partner beëindigd hebben maar nog niet wettelijk gescheiden zijn.

Nr1: Parship

Parship biedt hun gebruikers een gevarieerde reeks aan functionaliteiten aan – hieronder hebben we de belangrijkste functies en kenmerken gebundeld.

 • parship logoTelefoon coaching. Mieke Mievis is een professionele relatiecoach bij parship die ondersteuning biedt in de zoektocht naar een partner aan de leden die hier nood aan hebben. Zij is afgestudeerd als seksuologe aan de KU leuven en behaalde haar postgraduaat in systeemtherapie. Zelf heeft ze 2 praktijken, één in Ternat en door het succes kwam er een tweede praktijk bij in Haacht. Haar professionele bezigheden als relatietherapeute bij Parship, is ze tevens werkzaam bij de Vlaamse overheid als dossierbeheerder inzake seksuele gezondheid. Zij beschikt dus overduidelijk over de juiste kwalificaties om de leden met advies bij te staan. Coach Mieke is elke donderdag beschikbaar tussen de piekuren: 19u – 21u via het telefoonnummer 0903-42553. Hieronder licht ze zichzelf kort toe:

Mijn specialisatie richt zich op relatie- en seksproblemen. Telefonische coaching is natuurlijk helemaal niet vergelijkbaar met een therapiesessie. Het profiel wordt samen met de gebruiker overlopen, er worden tips geven over de rubriek ‘ Ik over mezelf’ om deze voor de bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In samenwerking met de gebruiker proberen we het onderste uit de kan te halen op parship.be. Vaak leidt het gesprek tot onderwerpen zoals vorige relaties waarbij het vinden van mentale blokkades een mogelijke oorzaak kunnen zijn. Het doel wordt nooit uit het oog verloren:  de gebruiker bijstaan en bruikbare adviezen.

 • kwaliteitsgarantieParshipmagazine.  Dit is hun eigen magazine waar je veel interessante artikels kan lezen over online dating van A tot Z. Het aanbod strijkt zich uit van stimulerende columns tot tips en leuke weetjes. Dating in uw regio vormt een onderdeel van de magazine, waar je gerichte artikels kan vinden over de belangrijkste regio’s van België op vlak van relaties, singles en dating. Informeer jezelf via de uitgeschreven succesverhalen hoe andere koppels hun zoektocht via parship hebben ervaren.
 • Het wetenschappelijke Parship-principe. Om zo goed mogelijk aan uw eisen te voldoen hebben de ontwikkelaars een complexe en wetenschappelijke procedure ontworpen. Aan de hand van een test worden er 30 persoonlijkheidskenmerken vergeleken met deze van andere leden om op deze wijze een lijst te vormen van potentiële partners met een optimaal profiel die sterk overeenstemt met die van jou.
 • Gebruiksvriendelijke interface. Wanneer je ingelogd bent, hebben de ontwikkelaars alles op een duidelijke plaats op je homepagina geïnstalleerd. Zo kan je gemakkelijk van de ene tool naar de andere navigeren. Het valt moeilijk als niet over het hoofd te zien hoeveel nieuwe partnervoorstellen je hebt gekregen, alsook het aantal nieuwe bezoekers. Tevens bevat je homepagina een sneltoets die je verwijst naar je profielbarometer: een handige tool die je vertelt hoe compleet je persoonlijk profiel is ingevuld.
 • Kwaliteitsgarantie. Deze garantie wordt gekenmerkt door de onderstaande kwaliteiten:
contactgarantie
De leden die na het verlopen van hun 6-maanden premium-lidmaatschap met minder dan 5 andere gebruikers in contact zijn gekomen, wordt de service verlengd met een dezelfde tijdsduur van 6 maanden. Bij premiumleden met een abonnement van 12 maanden, wordt deze grens verhoogd tot 15 contacten.

Klantenservice
Hun medewerkers staan u maar al te graag te woord bij eender welke vraag die u kan bedenken. De klantenservice wil uw zoektocht vergemakkelijk via het aanbieden van ondersteuning, begeleiding en adviezen. Dit wordt gerealiseerd via e-mail of het contactformulier.

Oprechte Parship-leden
De geregistreerde singles zijn één voor één alleenstaanden die serieus op zoek zijn naar een levenspartner. Het ledenbestand is gekenmerkt door een gebalanceerde verdeling tussen het aantal mannen en vrouwen, waarbij de mensen met een leeftijd tussen de 30 – 55 jaar de grootste categorie vormen.

Gegevensbescherming

Derden zullen nooit huw opgegeven gegevens kunnen inkijken zonder uw toestemming. Eveneens worden de verrichte betaling via een SSL-encryptie beveiligd, op deze manier hoeft u zicht geen zorgen te maken over de financiële transacties.

Anonimiteit
Het verhaal begint bij het vervolledigen van het inschrijvingsformulier als de Parship-test. De verstrekte gegevens worden gecodeerd getoond aan andere gebruikers. De geüploade foto’s worden standaard wazig gemaakt, het is slechts op grond van uw toestemming dat deze worden vrijgegeven.

Controle van de profielen
Het creëren van een aangename omgeving voor de leden is voor Parship één van haar prioriteiten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt via manuele controles van de profielen van alle geregistreerde gebruikers. Zowel foto’s als teksten worden gescreend voor ze gepubliceerd worden.

Dit waren slechts enkele van de vele voordelen en functies die Parship je te bieden heeft, resteert er natuurlijk nog de vraag: WAT KOST ZO’N PREMIUM-LIDMAATSCHAP? Zoals altijd raden wij mogelijk gebruikers om nooit direct te opteren voor een betalend abonnement. Het is namelijk niet zeker of je de juist datingsite hebt uitgekozen die het sterkst voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren.  Begin pas na te denken over het upgraden naar een premium-lidmaatschap wanneer je volledig vertrouwd bent met de werking van Parship. Er worden 3 mogelijke abonnementen aangeboden:

TRIAL ABONNEMENT MEEST GEKOZEN HET VOORDELIGSTE
6 maanden premium = 29,90€/maand 12 maanden premium = 19,90€/maand 24 maanden premium = 12,90€/maand

 1. elitedating

Elitedating gebruikt een meer persoonlijke manier van werken om een partner voor jou te vinden tussen de meer dan anderhalve miljoen singles in België. Door het implementeren van een uitgebreide persoonlijkheidstest gebaseerd op hun vijf factoren-model, gaan ze die zoektocht drastisch gaan vergemakkelijken. Er wordt benadrukt dat deze test wetenschappelijk is, waarop u dagelijks matches krijgt opgesomd in een lijst met partnervoorstellen. Dit alles houdt natuurlijk verband met je opgegeven persoonlijkheidsprofiel. Het spreekt voor zich dat u wijzigingen of aanvullingen  kan doorvoeren aan je eigen profiel.

Hoe bepaalt elitedating wie bij jou past?

Algemeen gezegd, gaat Elitedating in uw plaats op zoek naar andere leden die goed passen bij uw persoonlijkheid. Het matchingsysteem staat en valt met de persoonlijkheidstest, aan de hand van een gedetailleerd vragenlijst wordt er een analyse gemaakt van uw persoonlijkheid op veel verschillende vlakken. Indien we het inschrijvingsproces moeten opdelen, dan beslaat deze test 2/3 van van je registratie. De overige 1/3 zijn uw verwachtingen van een mogelijke partner. Zo dient u tijdens de test aan te geven welke aspecten/eigenschappen u belangrijk vindt in een relatie en aan dewelke uw potentiële partner moet voldoen. Het opmaken van partnervoorstellen kan opgedeeld worden in 3 stappen:

Stap 1 Het vergelijken van jouw profiel met dat van anderen.

Stap 2 Analyse van je persoonlijke voorkeuren en sociaal-demografische gegevens.

Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met uw individuele wensen aan dewelke uw potentiële partner zeker  moet voldoen. Wat niet te onderschatten valt is zijn de basisgegevens, woonplaats, leeftijd, roker of niet-roker.

Stap 3 Hoe actief zijn de leden op elitedating?

Wanneer bepaalde leden de vorige 2 stappen met glans hebben doorstaan, kunnen ze nog altijd geweigerd worden als potentiële partner. Het heeft namelijk geen zin om deze toe te voegen aan de voorstellen wanneer ze niet langer of amper actief zijn in de community. Zo wordt voorkomen om voorstellen te gaan uitbrengen die eventueel al iemand hebben ontmoet.

Als laatste: Een volledig profiel wordt beloond! Leden die de tijd nemen om hun profiel regelmatig te updaten met nieuwe foto’s en gegevens worden vaker uitgekozen om voorstellen te krijgen en voorgesteld te worden. Een volledig ingevuld profiel is aantrekkelijker voor andere gebruikers, dit heeft een zeer nefaste invloed op het matchingsysteem. Op deze wijze worden bijvoorbeeld ook slechts voorstellen gedaan van personen die ook een volledig profiel hebben.

Elitedating gaat je dus partnervoorstellen doen op basis van hun persoonlijkheidstest

Waar andere datingsites hun matchingsysteem gebaseerd is op de door jouw uitgevoerde zoekopdrachten, gaat Elitedating dit combineren met de antwoorden van hun vragenlijst. Dit kunnen schaalvragen, meerkeuzevragen, open vragen, evaluatieve vragen en andere.

Hieronder enkele voorbeeldvragen:

 • Hoe belangrijk is voor u het geloof bij uw partner?
 • Met welke vier eigenschappen zouden uw vrienden je omschrijven?
 • Ik kan fysieke schoonheid in mensen erg waarderen?
 • Voor welke 3 elementen in uw leven bent u het dankbaarst?
Klopt helemaal niet Klopt een beetje Klopt helemaal
Ik raak snel gestrest          X
Ik kan goed problemen analyseren            X
Ik houd van orde en regelmaat         X

Tijdens het vervolledigen van deze persoonlijkheidstest, is het niet mogelijk vragen over te slaan. Dit is namelijk de fundering waarop het matchingsysteem van elitedating is opgebouwd. De mogelijkheid bestaat wel om deze in meerdere bezoeken in te vullen. Door het beantwoorden van deze vragen, ga je je profiel actief gaan updaten, wat leidt tot meer paginabezoekers.

 Betalend lidmaatschap

Net zoals Parship, kan je bij Elitedating ook je inschrijving upgraden naar een abonnement. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen Premium-PLUS lidmaatschap en Premium-lidmaatschap.

Premium-PLUS Premium
1 maand = 119,90 € / maand 1 maand = 109,90 €
3 maanden = 69,90 € / maand 3 maanden = 64,90 € / maand
6 maanden = 44,90 € / maand 6 maanden = 39,90 € / maand
12 maanden = 29,90 € / maand 12 maanden = 24,90 € / maand

Premium-plus leden beschikken over een aantal belangrijke voordelen, we laten het aan u over of u deze de extra euro’s per maand waard zijn.

 • meer partnervoorstellen via de ‘kismet-functie: Het gehanteerde matchingsysteem van elitedating is zodanig ontwikkelt dat het rekening houdt met al uw opgegeven criteria. Dan kan de vraag gesteld worden of je op deze manier niet ‘ de ware’ zou ontlopen omdat die buiten 1 van de vooropgestelde criteria valt. De ontwikkelaars hebben dit opgelost door de kismet-functie, dit is een tweede selectiemethode voor partnervoorstellen waarbij leden geselecteerd worden met een minder kritische blik. Via deze tool worden ook de leden die net niet voldoen aan uw criteria  maar wel significant veel gelijkenissen vertonen aan de hand van de persoonlijkheidstest, toch toegevoegd aan uw partnervoorstellen. Het zal je maar overkomen dat je meest geschikte partner iemand blijkt te zijn waarvan je het nooit had gedacht!
 • Identiteitsverificatie: Deze nieuwe functie elimineert de kans dat je contact hebt met een ander lid, die in werkelijkheid iemand volledig anders is. Via handmatige controles door de medewerkers proberen zij u elke dag te garanderen dat een nieuw lid wel degelijk op zoek is naar een serieuze relatie. De ID-garantie is pas mogelijk mist samenwerking met de leden zelf. Deze garantie wordt zichtbaar gemaakt naar het publiek aan de hand van een ID-garantiezegel. Om deze zegel te bekomen, dient u bijvoorbeeld een kopie van uw identiteitsbewijs te uploaden. Er wordt verzekerd dat deze vertrouwelijke gegevens nooit gepubliceerd of gedeeld zullen worden. Hou in gedachten dat wanneer een lid deze zegel ontbreekt, dit geen reden is tot paniek en om het contact te verbreken.
 • Bekijken van persoonlijkheidstesten tot in het detail: U wordt in staat gesteld om de persoonlijkheidstest van je partnervoorstellen van dichtbij te bekijken.
 • Ontvangen van een leesbevestiging bij verzonden berichten. Het is altijd leuk en hand om te weten indien de persoon je verzonden bericht heeft gelezen of niet. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken als hij/zij je bericht over het hoofd heeft gezien.

Specialisatie van elitedating

Voor elke specifieke doelgroep bestaat er wel een datingsite die zich op die niche gaat specialiseren. Zo bestaat er bijvoorbeeld een site die hulp biedt aan personen die een kinderwens hebben. De nichedoelgroep van Elitedating.be is zonder meer de hogeropgeleide singles in België.

 1. match4me

Match4me is sinds 2007 een gekende en vooral populaire ontmoetingsplaats voor hoger opgeleide singles in België. Zij hebben hun succes te danken doordat ze zich gaan toespitsen op 1 specifieke doelgroep, waar andere sites vooral een breder publiek proberen aan te trekken. Het beperken van hun ledenbestand tot mensen met een hogere opleiding heeft bewezen om een groot voordeel te bieden: alle mogelijke kandidaten voldoen al onmiddellijk aan een criteria waarbij alle belgen veel belang aan hechten, namelijk hun opleidingsniveau. Op deze wijze kan je sneller iemand vinden die op dezelfde golflengte zit als jijzelf.

Hun populariteit kwam niet van de ene dag op de andere. Match4me heeft zijn succesformule zodanig verder ontwikkeld dat ze reeds actief zijn in landen als Nederland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Match4me is uitgegroeid tot een internationale speler. Elk land heeft zijn eigen cultuur waardoor dating onderling niet vergeleken kan worden, de websites zijn volledig aangepast aan wensen en wijze waarop belgen daten.

Hoe ziet het ledenbestand eruit?

Leeftijd : 18 – 3022 %
Leeftijd : 31 – 3515 %
Leeftijd : 36 – 4015 %
Leeftijd : 41 – 4515 %
Leeftijd : 46 – 5014 %
Leeftijd : 50 – 558 %
Leeftijd : 55 + 10 %
Mannelijk geslacht51%
Vrouwelijk geslacht49%
Hogeschool diploma58%
Universitair diploma42%

Hoe werkt het?

Dat je opnieuw voor de keuze staat tussen het kiezen van een gratis-lidmaatschap en een betalend, is geen verrassing. De vraag blijft wel welke mogelijkheden krijgen je als gratis-lid en wat zijn de voordelen van een betalend-abonnement? Wij hebben dit voor jou uitgedokterd. Je kan een gratis-lid blijven zolang je zelf wil, het wordt dus niet verplicht om na verloop van tijd over te schakelen naar een betalend lidmaatschap. Dit kan een instinker zijn bij vele andere sites, maar bij match4me willen ze er alles aan doen om de gebruikers tevreden te houden. Er kan namelijk geen termijn geplakt worden over hoe lang het duurt voor iemand om met de site en zijn werking vertrouwd te geraken, in de veronderstelling dat een lid eens hij vertrouwd is wil upgraden.

Gratis lid

 • Stel je eigen profiel samen. Wat voor zin zou het hebben om een profiel aan te maken, moest die niet gepersonaliseerd zijn. Niet alleen kan je foto’s plaatsen, de mogelijkheid om een video te uploaden is nog een  bijkomend voordeel van match4me en beschikbaar voor leden met een gratis-account.
 • Plaats tot 5 profielfoto’s. Hoe meer foto’s, des te aantrekkelijker je profiel toont voor anderen. We adviseren je om hier maximaal gebruik te maken en om 5 foto’s te uploaden. 5 Foto’s moeten je toch al in staat kunnen stellen om een relatief correct oordeel te vellen over iemand zijn/haar voorkomen.
 • Ga mee op date. Dit is een aparte pagina waar je andere gebruikers kan laten weten wat je graag zou doen op een date. Je kan kiezen tussen activiteiten zoals: koffie drinken, dansen, samen uit eten en anderen. Dit is een element die behoort tot het vervolledigen van je profiel. Het is tevens handig, doordat je op deze manier potentiële partners laat weten welke activiteit je zou leuk vinden op een date, zo hoeven jullie geen zenuwen te hebben bij het bedenken van een leuke eerste date.
 • Timeline. Net zoals op facebook beschikt match4me over een timeline. Hier zijn alle recente profielwijzigingen te zien van alle leden. Indien je de timeline tot 7 dagen terug wil zien, zal je moeten upgraden tot een volledig lid.
 • Creëer je eigen zoekinstellingen. Niet alleen ben je in staat om te zoeken op basis van jouw opgegeven voorkeuren als: woonplaats, opleiding, kinderwens …, je aan de hand van foto’s een match zoeken. Met deze laatste methode kan je op een leuke manier snel een heleboel profielen overlopen, natuurlijk enkel en alleen afgaande van hun profielfoto.
 • Onbeperkt aantal zoekopdrachten. Waar andere datingsites limieten hebben vastgelegd voor het aantal zoekopdrachten, kan je bij match4me ongelimiteerd op zoek gaan naar je match.
 • Onbeperkt lezen van ontvangen berichten.  De leden met een gratis-account worden bij match4me goed verwend! Er is bijna niets leukers dan binnengekomen berichten te lezen, in de hoop dat 1 iemand je interesse wekt.
 • Verstuur max 10 interesse berichten. Niet alle functies kunnen beschikbaar zijn voor de gratis-leden, het versturen van persoonlijke berichten waar jij de tekst bepaald is niet mogelijk. Toch kan je wel in contact komen met andere leden aan de hand van gestandaardiseerde interesse berichten. Je kan er 10 versturen.

Voordelen van een betalend-lidmaatschap

 • Versturen van persoonlijke berichten. Dit is het grote voordeel die betalende leden hebben op leden met een gratis-account. Hoe dan ook, wanneer je iemand hebt gevonden en de interesse komt van beide partijen, moet je in staat zijn om met elkaar te kunnen babbelen en informatie uit te wisselen. Dit is iets waar gestandaardiseerde berichten je niet kunnen helpen.
 • Match4me blog. Het verschil met het aanmaken van een blog of het reageren op een blog is dat je niet bepaald interesse moet hebben in die persoon voor een liefdesrelatie. Je kan ook vriendschappelijk reageren op de geposte reacties, waardoor anderen bij eventuele problemen mogelijk geholpen kunnen zijn.
 • Bekijk wie je profiel heeft bezocht. Het is altijd leuk om te zien welke vissen je aan je haak hebt geslagen. Veelal kan er iemand tussen zitten die simpelweg van je verwacht dat jij het initiatief neemt en als eerste met hem/ haar contact zoekt.
 • Bezichtig het zoekprofiel van andere leden. Vooraleer je contact met iemand zoekt, is het logisch dat je wat meer informatie verzamelt over die persoon. Naar wie of wat is hij/zij op zoek, mogelijk voldoe je niet aan zijn/haar voorkeuren waardoor het vaak ( niet altijd) zinloos is om toch contact te zoeken.
 • Maak gebruik van de chat. Ben je al in een verder stadium gekomen van jullie contact? Schakel dan over naar een live chatsessie, zo hoef je geen uren of dagen te wachten vooraleer je match een reactie terugstuurt.
 • Things2share. Deze tool kunnen we vergelijken met een tweet. Het stelt je in staat om kleine profielupdates snel en eenvoudig te publiceren voor andere leden. Op dezelfde manier kan jij de posts zien van zowel alle leden, enkel jezelf of van de door jou geselecteerde favorieten. Hier kunnen gedachten gedeeld worden met elkaar net zoals er afspraakjes georganiseerd kunnen worden.
 • Verstuur een onbeperkt aantal interesse berichten. Weet je niet wat gezegd? Wil je gewoon even naar haar/zijn interesse polsen? Verstuur dan gestandaardiseerde berichten waarin je duidelijk maakt dat je interesse hebt in hem of haar. Wanneer je een positief antwoord terug krijgt, kan je overschakelen naar gepersonaliseerde berichten.

 Levenswaarden profiel is een uniek matchingsysteem!

Deze unieke methode wordt enkel en alleen gebruikt door match4me. Dit profiel toont aan hoe je jezelf ziet in het leven en wat je belangrijk vindt. Alles gebeurd automatisch nadat je enkele schaalvragen hebt beantwoord reikend over diverse levensvlakken: wonen, werk, relaties, geld, lifestyle. Dit is geen vragenlijst die je even snel in 5 min kan invullen, dit vraagt om absolute zelfkennis. Dit is opnieuw enkel een hulpmiddel in je zoektocht naar een levenspartner, je hebt er dus alle baad bij om deze vragenlijst zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Het geven van sociaal aanvaarde antwoorden zullen je op de lange termijn niet helpen. Op het einde beslis jezelf of je dit profiel zal gebruiken.

Hoe gaat dat in z’n werk? Het levenswaarden profiel zal weergegeven worden in de vorm van een figuur. Wanneer je jouw diagram bovenop die van een andere gebruiker zal leggen, kan je zo heel snel jullie gelijkenissen grafisch zien.

Kostprijs van een volledig lidmaatschap
1 maand = 24,95€ / maand
3 maanden = 14,95€ / maand
6 maanden = 9,95€ / maand
12 maanden = 7,95€ / maand

Er zijn nog talloze andere functies die we hierboven niet vermeld hebben, ontdek deze zelf door je in te schrijven! Indien er nog iets niet duidelijk zou zijn, raden we je aan om via het contactformulier je vraag te stellen. Bij match4me wordt niet gewerkt met ‘ no reply’ emails waardoor je snel een antwoord mag terugverwachten van hun medewerkers.

Neem je voorzorgen!

We hebben hierboven de 3 beste Belgische datingsites overlopen maar ongeacht voor welke site je kiest, zijn er 4 zaken die je in het achterhoofd moet houden:

 1. Wees op je hoede bij het delen van je persoonlijke informatie over jezelf en je familie;
 2. Ontmoet iemand voor ( zeker voor de eerste keer) altijd op een publieke plaats;
 3. Wees niet naief en verwacht niet dat alles wat er in een profiel staat, waarheid is. Tevens mag je niet verwachten dat de geüploade profielfoto’s recent zijn;
 4. Doneer nooit geld aan iemand die je nog nooit hebt ontmoet.

De sleutel tot succesvol online dating blijft om te vertrouwen op je instinct. Leer iemand kennen via email vooraleer je begint te babbelen via de telefoon. Organiseer dan in een later fase telefoongesprekken voor je op date gaat.

About the author

michelle

Leave a Comment