Tips voor Hem

Flirttips Voor Mannen

De manier waarop je jezelf verzorgd en voorstelt betekent heel veel voor een vrouw. Beheers de onderstaande tips en geheimen en leer de beste versiertrucs.

De meeste vrouwen willen een zelfverzekerde man die op hen afstapt en begint te flirten. Op hetzelfde ogenblik zijn ze het zat om benaderd te worden door een walm van mannen. Dit lijkt een tegenstrijdig, omdat 99% van de mannen het vanuit een verkeerde hoek benaderen. Ofwel zijn ze onrespectvol of komt hun zelfzekerheid als arrogantie over.

Je kan deze tips niet alleen in de echte wereld gebruiken maar zelfs online komen ze zeker en vast van toepassing. We hebben zelf eens getest of deze tips online nuttig zijn, vanzelfsprekend kan je moeilijk oogcontact maken of zien ze je glimlach niet. Dit kan je tegenwoordig gemakkelijk anders aanpakken, gebruik glimlachende emoticons of start na verloop van tijd met een Skype of videochat. Er zijn manieren genoeg om deze tips een kans te geven en uit te proberen op eender welke manier, we raden je aan om ze te testen op deze datingsite waar er veel leden zijn die op zoek zijn naar een goeie babbel of zelfs een relatie.

Dan nu de effectieve tips die jullie willen lezen

Verwar arrogant gedrag niet met vriendelijk geflirt. Er is een groot verschil tussen het roepen van ” hey vrouwtje” en het simpel verwelkomen van iemand en een gesprek aangaan.

Behandel een vrouw met respect en ze zal zich veel sneller openstellen om jou te leren kennen. Het klinkt logisch en gemakkelijk maar toch maken veel mannen hierin een catastrofale fout.

Onafhankelijk van de situatie of de sfeer van het moment, goed geflirt gaat hand in hand met enkele basis elementen. Als je de onderstaande tips volgt en ze toepast alsof het onderdeel is van je karakter, dan zal je merken dat veel vrouwen gemakkelijker je aandacht gaan accepteren.

#1 Er gaat niets gebeuren als je niet actief bent. Het merendeel van de mannen heeft een verlegen persoonlijkheid als het aankomt om met vreemde vrouwen te babbelen. De angst om afgewezen te worden heeft veelal de bovenhand, het is belangrijk om dit te overwinnen. Als je een vrouw op een respectvolle en vriendelijke manier benadert, dan is er weinig kans om een flagrante flater te slaan. Het helpt om naar je favoriete muziek te luisteren en je moed op te stapelen.

Vrouwen zijn al lang geëmancipeerd en hebben dus het recht om met jou te praten of ervoor te kiezen om dat net niet te doen. Het mag niet aanvoelen alsof je het recht hebt op haar aandacht. Het is goed mogelijk dat ze helemaal geen interesse heeft om iemand te leren kennen, dit is daarom geen afwijzing die je persoonlijk moet opvatten. Word je afgewezen, hou je hoofd recht en blijf vriendelijk. Een echte man kan al zijn emoties de baas en blijft hoffelijk.

#2 Maak oogcontact. De beste manier om de aandacht van een vrouw te vragen en te ontdekken of ze interesse heeft, is door oogcontact te zoeken. Je moet niet als een hond naar een stuk vlees gaan staren, maar kijk een aantal keer in haar richting. Na enkele korte blikken in elkaars richting is het geschikte moment aangekomen om een gesprek te starten. De grens tussen een vlotte man en een enge man is heel dun. Het helpt hierbij om te glimlachen als je oogcontact maakt.

#3 Leer om mooi te glimlachen. Er is niets zo aantrekkelijk om iemand mooi in jouw richting te zien glimlachen. We zijn niet allemaal gezegend met een mond vol witte tanden, toch kan iedereen mooi en vriendelijk glimlachen op zijn eigen manier. Er schuilt veel lichaamstaal en betekenis in een glimlach. Er bestaat geen perfecte glimlach voor een bepaalde situatie, het kan zelfzeker zijn, mysterieus of een hele andere stijl van glimlach. Probeer in je spiegel zelf een aantal verschillende soorten uit.

#4 Tijd om haar te benaderen. Na het uitwisselen van verleidelijke blikken door de combinatie van oogcontact met een glimlach, is het tijd voor de benadering. Maak er geen frontale aanval van zoals de amerikanen deden op D-Day bij de landing in Normandië. Het leven is geen Hollywood film, er zal dus geen aangepaste muziek spelen wanneer jij in slowmotion naar haar toe zou lopen. De beste openingszin blijft nog altijd : hallo.

#5 Leer luisteren. De grootste fout die je kan maken is door in een gesprek dominant over te komen en jezelf teveel te verkopen. Geef haar de tijd om op jouw gespreksonderwerpen te reageren en laat ruimte voor haar interesses. Geef een indruk van oprechte interesse in haar leven, vraag naar haar doen en laten.

Stel nadien enkele bijkomende vragen. Vraag door over hetgeen ze net vertelde, dit toont aan dat je effectief aan het luisteren was. Opnieuw klinkt deze tip ongelooflijk logisch.

#6 Probeer om haar subtiel aan te raken. Dit is een tip die je zeker en vast moet toepassen, niets bevestigd jullie contact zo goed als met een fysieke aanraking. Vanzelfsprekend moet dit contact op een respectvolle en gepaste manier plaatsvinden, het is niet de bedoeling dat je haar billen of borsten vastneemt. Vraag haar naar haar armband of ring en raak haar hand in tussentijd zacht aan. Draagt ze een kleurrijke nagellak, dan is dit je paard van Troje. Staan jullie stoelen naast elkaar, laat jouw benen toevallig die van haar raken. Er zijn manieren genoeg om een subtiele aanraking te doen plaatsvinden.

#7 Toon oprechte interesse. Dit is één van de belangrijkste tips die we je kunnen meegeven en toch doen velen dit verkeerd. Je moet niet alleen luisteren, inspelen op wat er gezegd wordt is minstens even belangrijk. Behoud het oogcontact en onderbreek haar uitleg niet. Laat je ogen en aandacht niet afdwalen naar iets in de omgeving of achtergrond. Schakel desnoods je gsm uit.

#8 Maak grapjes. Humor geef je de mogelijkheid om meer rechtuit te zijn, dan anders mogelijk. Dubbelzinnig grappen zijn ook toegelaten op voorwaarde dat ze niet creepy kunnen overkomen. Dit alles hangt af van je karakter en je eerste indruk, door ervaring zou je je eigen grenzen moeten kennen.

#9 Blijf glimlachen. De glimlach vooraleer je toenadering zoekt is van levensbelang. Net zoals het van vitaal belang is om gedurende het gesprek te blijven glimlachen. Niets dood de sfeer van een date zo snel als iemand die met een neutraal gezicht naar je zit te staren en met een half oor zit te luisteren. Blijf geïntrigeerd door haar verhalen.

#10 Neem de dominante rol om toekomstige plannen te maken. Wanneer je probeert om een volgende date in te plannen, vraag haar dan niet waar zij naar toe wil gaan. Uit persoonlijke ervaringen kan ik je vertellen dat er ze in het begin graag zien dat je de leiding kan nemen. Eindeloos lange discussies over waar jullie iets zouden kunnen drinken, eten of zelfs om welk uur, zorgt er alleen maar voor dat het enthousiasme daalt. Je moet altijd op voorhand een aantal restaurants en cafés in gedachten hebben vooraleer je het voorstel doet.

Een locatie kiezen dat verschillend is van de gewone locaties die andere mannen zouden voorstellen, speelt in jouw voordeel.

Just do it!

Flirten is echt niet zo moeilijk. Eens je je angst overwint om afgewezen te worden, dan ben je al halfweg. Wees vriendelijk en respectvol zijn de basiswoorden die je moet onthouden uit dit artikel.

About the author

michelle

Leave a Comment