Datingsites

Free Dating Sites / Gratis Datingsites

Online dating is immens populair geworden over de laatste jaren. Het komt dan ook niet als een verrassing dat dating online leidt tot veel nieuwe relaties.  Van de nieuwe relaties zijn 1/3 ontstaan via het gebruik van een dating site. Iedereen wil natuurlijk zo weinig mogelijk geld investeren in een account op een datingsite, wij maakten een lijst met 3 free dating sites waarbij de registratie gratis is als ook het gebruik van alle basisfuncties. Je kan de free dating site dus gratis ontdekken en uitzoeken of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Het aanbod aan free dating sites kunnen mensen soms afschrikken om zich te registreren. Ondertussen is er een heel breed gamma ontstaan aan sites waaruit je kan kiezen. De meesten kiezen voor een populaire datingsite. Dit is dan ook een veilige keuze, zij hebben namelijk een heel groot en gevarieerd ledenbestand waardoor de kansen op een leuke match heel hoog liggen. Vooraleer je je gaat aanmelden is het aangewezen om een aantal reviews en gebruikerservaringen te lezen, op deze manier weet je min of meer waaraan je je mag verwachten.

 1.  Relatieplanet   De populairste in de Benelux

Vernieuwde Relatieplanet
Sinds 2002 is relatieplanet een gekend begrip in de datingwereld. Ze hebben in de voorbije jaren een grote naamsbekendheid en reputatie opgebouwd als ‘De datingsite voor iedereen’, deze hebben ze verdiend door de talloze succesverhalen van koppels die hun geluk te danken hebben aan relatieplanet. Deze erkenning kwam niet alleen tot stand op basis van positieve gebruikerservaringen maar ook doordat ze voor het 8ste jaar op rij verkozen zijn tot ‘ DATINGWEBSITE VAN HET JAAR’.

Lees ook onze review van relatieplanet

Relatieplanet is veel meer dan slechts een online platform waar singles of koppels elkaar kunnen ontmoeten, in tegenstelling tot andere datingsites organiseren ze ook offline events ( uitstappen, speeddatingavonden, wandelingen, coachingsessies… ) die hun leden stimuleren om actief te blijven zoeken en de hoop niet op te geven. De eenvoudige interface maakt het een gebruiksvriendelijke website die iedereen kan begrijpen en gebruiken. Relatieplanet wordt beheerd door een dynamisch team dat de website continue wil verbeteren ten voordele van hun gebruikers. Veel mensen vragen zich of online dating wel veilig is? Relatieplanet garandeert die veiligheid doordat er een handmatige controle is van alle profielen, de website heeft dan ook de erkenning gekregen van het keurmerk ‘ VEILIG DATEN’.

We sommen nog even kort de voordelen op van relatieplanet:

 • De meest gebruikte datingsite bij singles in België en Nederland
 • Een gemiddelde van 1200 nieuwe inschrijvingen per dag
 • Gratis inschrijving / free registration
 • 8 jaar op rij ‘ Populairste website van het jaar’, dat een garantielabel voor jou is voor veiligheid en betrouwbaarheid
 • Gebruiksvriendelijk op mobiele toestellen zoals een smartphone of tablet
 • Toegang tot een blog vol met datingtips
 • Al meer dan 200.000 succesverhalen, dit zijn 400.000 mensen die hun ware liefde hebben gevonden.
 • Gratis gebruik van een imago- en datingcoach die je advies kan geven wanneer de zoektocht niet goed verloopt.
 1. Ondeugend daten  voor wie op zoek is naar avontuur.

Ondeugend daten onderscheidt zich van andere datingsites doordat zij niet alleen een ontmoetingsplaats zijn voor singles op zoek naar een serieuze relatie maar vooral voor singles die op zoek zijn naar avontuur, een spannende flirt, een one night stand, een friends with benefits, een fuckbuddy … De leden die zich hier registreren winden er dan ook geen doekjes om, iedereen weet waarom je hier een account hebt aangemaakt. Ondeugend daten bevindt zich in de categorie van erotische datingsites, sites waarbij een spannend contact niet altijd hoeft te evolueren in een relatie.

Lees ook onze review van Ondeugend-daten

Met een gratis account kan u op een eenvoudige manier in contact komen met nieuwe mensen. U bepaalt zelf het tempo waarop u contact maakt met iemand via de chatfunctie of via het versturen van berichten. Ben je niet tevreden met de bezoekers van jouw profiel, ga dan zelf op zoek naar jouw match via de beschikbare zoekfuncties.

We sommen nog even kort de voordelen op van ondeugend-daten

 • Ontmoet nieuwe mensen voor een spannend contact
 • Een gratis account geeft je al toegang tot alle basisfuncties
 • Veilige omgeving waarbij anonimiteit centraal staat
 • Een gebruiksvriendelijke mobiele versie
 • Overloop profielen via de fotozapper ( gelijkaardig aan Tinder )
 • Alle leden weten dat er hier niet gezocht wordt naar een serieuze relatie
 1.  Seniorengeluk   ontmoetingsplaats voor 50 plussers

Seniorengeluk is de datingsite die zich richt op 50 plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een date, gezelschap of simpelweg naar de nieuwe liefde in hun leven. Deze datingsite heeft een specifieke doelgroep waardoor senioren enkel en alleen in contact komen met mensen van hun eigen leeftijd.

Lees ook onze review van seniorengeluk

We sommen nog even kort de voordelen op van seniorengeluk

 • Gericht om senioren of 50 plussers te helpen
 • Gratis inschrijving
 • Toegang met een gratis account tot alle basisfuncties ( versturen van berichten, zoekfuncties, andere profielen bekijken… )
 • Gemakkelijk te begrijpen en gebruiken
 • Doe een upgrade naar een betalend lidmaatschap wanneer jezelf wil
 • Anonimiteit is gewaarborgd

About the author

michelle

Leave a Comment