Tips voor Hem

Friend With Benefits Vinden

Als je op zoek bent naar een vriend(in) maar met de benefits van een lief(je), dan vertellen we je hoe je dit moet aanpakken. Jouw unieke relatie kan van start gaan

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Het hele concept van “friends with benefits” draait rond twee mensen die een seksuele relatie willen aangaan met elkaar zonder daardoor gelimiteerd te zijn door het aanknopen van gevoelens. Het is niet nodig dat deze twee vrienden zich als liefdespartners gaan gedragen naar de buitenwereld toe.

Er is helemaal geen verplichting tot een wekelijkse date of het geven van geschenken bij bepaalde aangelegenheden. Het enige dat je nodig hebt, is een persoon met wie je op regelmatige basis naar bed kan gaan.

Dit is niet het eerste artikel dat we publiceren over seksuele contacten, door onze ervaring zijn we er al rotsvast van overtuigd dat je een friends with benefits het best kan vinden online. Waar online kan je dat vinden: op deze datingsite krioelt het van de singles die geen vaste relatie willen maar net als jij genieten van een potje stevig vrijen.

Hoe kan je zo’n “friends with benefits” relatie starten?

Een friend with benefits hebben is niet zo moeilijk als je in eerste instantie zou denken. We geven je enkele tips die je kan toepassen.

Zoek een vriend

Op vandaag kan je op allerlei manieren iemand vinden die met je naar bed gaat, zonder verdere verplichtingen. Je moet alleen maar weten waar je moet zoeken, het beste antwoord hierop is ONLINE. In je eigen vriendengroep of je flirts in het verleden zijn een stuk moeilijker. Wees wel gewaarschuwd op voorhand, verwacht niets meer uit deze relatie.

#1 Platonische vrienden. Je eigen vriendengroep is een mogelijke goudmijn van sekspartners. Zij zijn jouw veiligste bron, mensen die je kan vertrouwen. Het grootste struikelblok is natuurlijk dat je met bestaande vrienden, gemakkelijker gevoelens kan ontwikkelen voor elkaar en dat kan slecht aflopen. Wees bereid om de gevolgen hiervan te dragen als je in deze goudmijn gaat delven.

#2 Online dating. Voor heel veel mensen is dit de enige echte oplossing om een potentiële sekspartner te vinden. Meestal zal het gaan over een alleenstaande gebeurtenis, maar hebben de mogelijkheid om verder te evolueren in een regelmatige sekscontact.

#3 Op je werk. Dit is natuurlijk heel gevaarlijk, seks hebben met een collega. Je kan hiermee niet alleen je carrière verpesten maar ook je professionele reputatie. Je moet er 100% zeker van zijn dat je partner begrijpt dat het om een “friends with benefits” relatie gaat, het mag in geen geval jullie werkprestaties beïnvloeden.

#4 Bars. Alcohol, uitdagende kledij en dansende beats zijn de perfecte cocktail als je op zoek bent naar een seksbuddy. Mensen die naar clubs en bars gaan, zijn niet bepaald op zoek naar iemand om mee te trouwen. Zij zijn enkel aanwezig om plezier te maken met hun vrienden en hun seksuele driften los te laten.

#5 Locaties waar je je hobby uitoefent. De badmintonclub, koffieshop…, deze plaatsen zijn de ideale locatie om vreemden te ontmoeten die sociaal actief zijn en open staan voor nieuwe relaties. Wanneer je iemand hebt ontmoet tijdens het uitoefenen van je hobby’s, dan kan je proberen om een seksuele relatie te starten wanneer je hem of haar beter leert kennen.

Bespreek jullie overeenkomst

Wanneer je de juiste persoon hebt gevonden, dan ben je klaar om de volgende stap te nemen. Je mag er niet vanuit gaan dat jullie onmiddellijk “friends with benefits” zijn. Maak je verwachtingen duidelijk.

#1 Begin te babbelen. Praat niet alleen maar over seks, dat zal iedereen snel ergeren. Je moet ontdekken of je vriend ook op zoek is naar een seksuele relatie, zonder dit rechtuit te vragen. Sommige mensen verafschuwen dit soort relaties. Daarom moet je er zeker van zijn dat jouw vriend een breed denkbeeld heeft.

Door over koetjes en kalfjes te praten, kan je het gesprek geleidelijk aan in de juiste richting sturen. Eens jullie beiden zich comfortabel voelen over allerhande onderwerpen, kan je beginnen met je intenties duidelijker te maken.

#2 Maak je intenties duidelijk. Als jullie gespreksonderwerpen op zijn en het gaat over jullie relaties, dan moet je onmiddellijk vertellen dat je geen vaste relatie wil met hem of haar. Laat dit niet het einde zijn van het gesprek, je moet je ware intenties duidelijk uitleggen. Je kan dit heel subtiel aanpakken door te vertellen dat je heel hard geniet van seks, dit zou het signaal moeten zijn voor je gesprekspartner om hierop in te spelen.

#3 Stel jullie grenzen. Jullie hebben beslist om een louter seksuele relatie aan te gaan, vertel dat je meer dan eens seks wil hebben over een langere periode. Het is wel geen schreeuw voor verbinding voor het leven.

#4 Bespreek enkele regels. De regels zijn afhankelijk van jullie grenzen. Zij moeten jullie helpen in ingewikkelde situaties. Je kan regels bedenken over locaties, tijdstippen… Het dient afgestemd te worden op de noden van jezelf en je partner.

#5 Kies een tijdstip, datum en locatie. Jullie intenties zijn duidelijk, jullie kunnen dus nu eindelijk genieten van elkaar. Leg jullie schema’s naast elkaar, het helpt om jullie genot te plannen en gênante situaties te vermijden.

Onderhoud de relatie

Onderdeel vormen van een “friends with benefits” relatie betekent dat dit zo lang als mogelijk kan blijven duren. Uitsluitend in de situatie dat één van jullie beiden een liefdespartner heeft gevonden, is er geen enkele reden om de friends with benefits te beëindigen. Het kan wel eindigen als het niet voldoet aan jullie verwachtingen, het kan seksueel een tegenvaller zijn.

Los van bovenstaande situaties, moet je nog altijd je voorzorgen nemen om het niet te laten eindigen als een one night stand. Los van dit feit, moet je begrijpen dat hij of zij vrij is om met nog meerdere mensen te slapen. Daarom zijn enkele basisregels die je moet begrijpen om er een gezonde friends with benefits verhouding op na te laten.

#1 Laat jullie contact niet verwateren. Dit klinkt logisch, maar velen gaan hier de mist in. Je moet op een regelmatige basis contact houden met elkaar.Dit betekent 1 keer per week en niet 1 keer per dag. Als dit toch gebeurt, dan grenst jullie relatie af op een liefdesrelatie.

#2 Je mag geen mama spelen. Probeer niet om je partner te behandelen als een kind. Vraag hen niet hoe hun dag verlopen is, tenzij in uiterste nood. Geef hen geen geschenken tenzij hij of zij al een oude vriend(in) is en er een speciale gelegenheid is.

#3 Je partner zal misschien nog andere mensen ontmoeten. Dit is iets dat je moet accepteren, je hebt niet de monopoly over zijn of haar lichaam. Dit betekent ook dat je er absoluut zeker van moet zijn, dat jullie beiden geen SOA’s hebben. Gebruik altijd bescherming en laat jullie bloed analyseren. 

#4 Praat niet over andere “friends with benefits” of intieme partners. Andere mensen betrekken in jullie ingewikkelde situatie is vragen om problemen. Vermijd om over andere intieme partners te praten, ook al zijn er geen gevoelens in het spel, jaloezie is nog altijd een mogelijkheid.

Een friends with benefits vriendschap hebben lijkt de hemel op aarde te zijn, dit kan toch heel snel, heel fout aflopen. Seks is een intieme activiteit waarbij beide partners uiterst genot kunnen beleven, het staat altijd open om gevoelens te kweken.

Vooraleer je me dit soort relatie van start gaat, ken je eigen grenzen. Weet dat jezelf misschien gemakkelijk verliefd wordt. Wanneer dit gebeurt, praat erover, anders kan het snel uit de hand lopen.

In een friends with benefits relatie, stel je je zelf heel snel intiem open voor een persoon. Dit terwijl je je gevoelens buiten schot laat. Als je ermee wil doorgaan, weet waaraan je begint. 

About the author

michelle

Leave a Comment