Datingsites Tips voor Hem

Gratis Datingsite Voor Boeren

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Bedrijfsleiders of werknemers die werkzaam zijn in de landbouw zijn zeer druk bezette mensen, het ontbreekt hen aan tijd om spontaan nieuwe mensen te leren kennen. Maak het jezelf als landbouwer gemakkelijk door gerichter op zoek te gaan naar een geschikte partner. In het verleden was het televisieprogramma zoals ” boer zoekt vrouw” razend populair, dit gaf een indicatie dat het als landbouwer in Vlaanderen niet gemakkelijk is om een partner te vinden, die zich kan aanpassen aan deze speciale levensstijl. Niet iedereen is gemaakt om op dagbasis, 7 op 7 zeer intensief om te gaan met dieren of gewassen.

Daarom wordt het tijd dat je als landbouwer ook gebruik maakt van de beschikbare middelen die ondertussen heel Vlaanderen al eens heeft uitgeprobeerd of nog steeds actief aan deelneemt, ONLINE DATING. Voor sommigen klinkt dit wanhopig of zielig als je hiervan gebruik moet maken, we kunnen je zeggen dat dit stigma volledig verbroken is. Jong of oud, iedereen maakt gebruik van datingsites, waarom jij dan niet. Natuurlijk zijn er een aantal datingsites die veel beloven maar uiteindelijk het gewenste resultaat niet kunnen leveren. Maak je hierover geen zorgen want in onze top 10 lijst hebben wij deze malafide sites er al uitgefilterd.

In dit artikel zullen we 3 topics bespreken:

  • 3 tips om als Landbouwer gebruik te maken van online dating
  • Top 5 datingsites
  • Voordelen van online dating

3 Tips voor Landbouwers

#1 Maak duidelijk dat je een landbouwer bent. Het is cruciaal om jouw beroep als landbouwer niet te verzwijgen of om dit pas in een latere fase te vertellen. Omgekeerd zou jij ook graag weten waaraan je begint. Jijzelf weet als geen ander hoeveel energie en doorzettingsvermogen deze levensstijl vraagt aan je geest en lichaam. Het zou heel jammer zijn mocht je een fantastische klik met iemand opbouwen om achteraf het contact te moeten verbreken omdat hij of zij zich geen leven als landbouwer kan voorstellen.

#2 Houd je niet vast aan hoge standaarden. De kans bestaat erin dat je nog niemand gevonden hebt doordat je de lat misschien veel te hoog legt. Voor je partner is het misschien net een hele opoffering om in het leven van landbouwer te stappen. Deze levensstijl is zodanig veeleisend en uniek dat het aantal geïnteresseerden hiervoor kleiner is dan voor iemand met een 9 tot 5 job. Geef iedereen die je via een datingsite contacteert een kans.

#3 Vertel hen wat je van ze verlangt. Om jullie ontmoeting een kans te geven om te laten evolueren in een relatie, is het nodig dat je hen vertelt in welk leven ze zouden terecht komen. Ben je een veehouder, heb je een kippenkwekerij, verzorg je gewassen…, Doordat jullie beroep een groot deel uitmaakt van jullie leven, je werkt namelijk 7 op 7 in het bedrijf, wordt dit een onderdeel van jullie persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk om hierover transparant te vertellen en zowel de voor- en nadelen van dit leven mee te geven. Verwacht je dat ze hun eigen job opgeven om mee te werken op de boerderij of kunnen ze hun eigen job behouden? Dit zijn allemaal cruciale vragen.

Top 5 sites gratis dating online

Vandaag wordt de liefde online gevonden, duizenden Belgen hebben deze weg al bewandelt voor jou. Het wordt tijd dat je deze trend niet langer gaat ontkennen. Elk van deze 5 sites heeft zijn eigen troeven en richt zich op een specifieke doelgroep.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Veelzijdige datingsite
 Gratis proberen >>
Nr. 4 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 5  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor 50+ of senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Voordelen bij online dating

  •  Enkel geregistreerde leden hebben toegang tot de website. De ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat online datingsites een private ontmoetingplaats is waar de leden zich veilig voelen en vertrouwen hebben dat hun gegevens niet misbruikt worden. Het grote verschil met sociale media is dat iedereen zich registreert met 1 doel in gedachten: vinden van die ene speciale persoon.
  • Een boost voor je zelfvertrouwen. Het vergt veel zelfvertrouwen om op iemand in het echte leven af te stappen, er is evenveel moed voor nodig om de stap naar online dating te zetten en je te registreren. Actief zoeken naar sociale interactie met iemand is de juiste keuze. Communiceren, versturen van berichten en het lezen van reacties kunnen je social skills bevorderen.  Foto’s en berichten uitwisselen met andere leden kunnen een glimlach op je gezicht toveren.
  • Er is geen haast bij. Bij online communicatie en online dating hoef je geen stress te hebben want het grote voordeel is dat je alle tijd hebt van de wereld. Je kan op eender welk moment contact opnemen met iemand. Je eerste indruk kan je optimaliseren door je bericht te herlezen vooraleer je ze verstuurt.
  • Online datingsites zijn een veilige omgeving. Je familieleden en vrienden kunnen hun vooroordelen hebben als het aankomt op het vlak van datingsites voor bijvoorbeeld hun mindervalide kinderen of bloedverwanten. Elke dag stijgt het aantal ingeschreven mensen met een beperking groeit waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om deze optie een kans te geven. Het is volkomen logische dat ouders hun kinderen willen beschermen tegen eender welke vorm van wreedheid en pestgedrag zowel offline of online. Datingsites zoals relatieplanet, parship en elitedating hebben een uitstekende reputatie. Zij zorgen er op dagbasis voor dat geen enkel fakeprofiel de kans krijgt om actief te zijn, deze worden dan ook heel snel uit het ledenbestand verwijdert.

About the author

michelle

Leave a Comment