Datingsites

Gratis Datingsite Voor Lager Opgeleiden

Er wordt veel reclame gemaakt op zowel televisie als op het internet voor datingsites die zich richten naar hoger opgeleide singles. Dit betekent absoluut niet dat singles zonder hoger diploma niet welkom zijn op deze datingsites. Dit is meer een promotiecampagne om hoger opgeleide mensen ervan te overtuigen dat online dating ook serieuze relaties kan opleveren met andere singles van een gelijkaardig intellectueel niveau. Je hebt alvast de juiste beslissing genomen om wat research te doen door in Google de zoekwoorden ‘ gratis datingsite voor lager opgeleiden’ in te typen. Niemand wil betalen om een gelukkig leven te leiden met een andere partner, al zeker niet singles zonder hoger diploma die veelal minder verdienen dan zij die wel een hoger diploma hebben.

Wanneer we contact hadden opgenomen met enkele bekende datingsites, werden we verteld dat er een mooi evenwicht is in hun ledenbestand tussen hoger en lager opgeleiden. Er bestaat geen enkele reden waarom mensen zonder hogere opleiding geen gebruik kunnen maken van alle voordelen en functies die verbonden zijn met online dating.

We willen jullie hier informeren over de volgende topics :

  • 4 Tips om als lager opgeleide te starten met online dating
  • Top 10 gratis datingsite voor lager opgeleiden
  • Voordelen van online dating

4 Tips om als lager opgeleide te starten met online dating

#1 Verberg het niet dat je geen hoger diploma hebt. Je maakt een foutieve beslissing als je je wil voordoen als een single die genoten heeft van een hogere opleiding. Het is algemeen geweten dat niet iedereen 100% eerlijk is in zijn online datingprofiel, toch zal een leugen over je opleiding of diploma’s je vroeg of later zuur opbreken. We wensen het niemand toe om in het scenario terecht te komen waarbij jullie beiden verliefd zijn maar de partner zich bedrogen voelt door deze leugen en de relatie abrupt beëindigt wanneer de waarheid ontdekt wordt. Jij zal dan achter blijven met een gebroken hart en gekwetste gevoelens. Dan mag je je zoektocht opnieuw beginnen en is de kans kleiner dat je nog iemand zal vinden met dezelfde kwaliteiten en leuke karaktereigenschappen.

#2 Verwijzingen naar je studies of diploma’s zijn niet nodig. Weinigen gaan hun studies of diploma’s vermelden in hun profielomschrijving maar wel hun huidig beroep. Als er iemand geïnteresseerd is in jou en absoluut je diploma’s wil weten, dan kan je die vertellen in een privégesprek. Anders is er geen enkele reden om al dan niet op te scheppen met je studies.

#3 Kies de juiste datingsite. Doe het nodige onderzoek. Hiermee bedoelen we dat het een grote hulp kan zijn als je enkele reviews en succesverhalen zou lezen. Op onze site kan je reviews lezen van de meest gebruikte datingsites. Deze kunnen je helpen in je keuze. Welke datingsite je kiest heeft een grote invloed op het krijgen van matches en in jouw zoektocht naar een eender welke relatie ( avontuur, seks, vaste … ).

#4 Wees niet passief maar actief. We blijven dit herhalen. Je hebt je niet ingeschreven om af te wachten tot er iemand reageert op jouw profiel maar om uit eigen wil gerichter op zoek te gaan naar een geschikte partner via alle hulpmiddelen dat een online datingsite ter beschikking stelt. Op vandaag zijn alle zoekfuncties uitgerust met diverse filters die jou moeten helpen om in een groot ledenbestand je levenspartner of seksrelatie te vinden.

Top 10 gratis datingsite voor lager opgeleiden

Vandaag wordt de liefde online gevonden, duizenden Belgen hebben deze weg al bewandelt voor jou. Het wordt tijd dat je deze trend niet langer gaat ontkennen. Elk van deze 10 sites heeft zijn eigen troeven en richt zich op een specifieke doelgroep.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Website is responsive
 Gratis proberen >>
Nr. 4 50plusmatch.be
50plusmatch
 sterstersterster Voor alle 50 plussers
Heel gebruiksvriendelijke website
 Gratis proberen >>
Nr. 5  VictoriaMilan.bevictoriamilan  sterstersterster Opzoek naar een affaire?
Kwalitatieve leden.
 Gratis proberen >>
Nr. 6 Match4me.be
match4me
 sterstersterster Speciaal voor hoger opgeleiden
Gebruiksvriendelijke interface
 Gratis proberen >>
Nr. 7 Alleenstaande-mamas.be
Alleenstaande mamas
 sterstersterster Enkel voor alleenstaande ouders
Veel actieve leden
 Gratis proberen >>
Nr. 8 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 9 Be2.be
be2
 stersterster Casual dating in Vlaanderen
Veel actieve gebruikers
 Gratis proberen >>
Nr. 10  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Voordelen bij online dating

  •  Enkel geregistreerde leden hebben toegang tot de website. De ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat online datingsites een private ontmoetingsplaats is waar de leden zich veilig voelen en vertrouwen hebben dat hun gegevens niet misbruikt worden. Het grote verschil met sociale media is dat iedereen zich registreert met 1 doel in gedachten: vinden van die ene speciale persoon.
  • Een boost voor je zelfvertrouwen. Het vergt veel zelfvertrouwen om op iemand in het echte leven af te stappen, er is evenveel moed voor nodig om de stap naar online dating te zetten en je te registreren. Actief zoeken naar sociale interactie met iemand is de juiste keuze. Communiceren, versturen van berichten en het lezen van reacties kunnen je social skills bevorderen.  Foto’s en berichten uitwisselen met andere leden kunnen een glimlach op je gezicht toveren.
  • Er is geen haast bij. Bij online communicatie en online dating hoef je geen stress te hebben want het grote voordeel is dat je alle tijd hebt van de wereld. Je kan op eender welk moment contact opnemen met iemand. Je eerste indruk kan je optimaliseren door je bericht te herlezen vooraleer je ze verstuurt.
  • Online datingsites zijn een veilige omgeving. Je familieleden en vrienden kunnen hun vooroordelen hebben als het aankomt op het vlak van datingsites voor hun mindervalide kinderen of bloedverwanten. Elke dag stijgt het aantal ingeschreven mensen met een beperking groeit waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om deze optie een kans te geven. Het is volkomen logische dat ouders hun kinderen willen beschermen tegen eender welke vorm van wreedheid en pestgedrag zowel offline of online. Datingsites zoals relatieplanet, parship en elitedating hebben een uitstekende reputatie. Zij zorgen er op dagbasis voor dat geen enkel fakeprofiel de kans krijgt om actief te zijn, deze worden dan ook heel snel uit het ledenbestand verwijdert.

About the author

michelle

Leave a Comment