Tips voor Hem

Leuke Dating Tips Voor Tijdens De Feestdagen

De feestdagen komen in zicht en dat is uiteraard heel goed nieuws! De kerstverlichting kan weer boven gehaald worden en de straten zijn extra gezellig. Ook in restaurants en locatie cafeetjes hangt er een gezellige kerstsfeer. Dit is een unieke kans voor vrijgezellen om een “move” te maken. Iedereen is namelijk in de sfeer van kerstmis, cadeautjes en familie. Tijdens familiefeestjes krijgen vrijgezellen elk jaar opnieuw de zelfde vraag: “Ben je weer alleen dit jaar, heb je nog niemand leren kennen?”. Dit is uiteraard een vraag niet niemand graag krijgt op een familiefeestje. Wat je hieraan kan doen? Dat vertellen we je in dit artikel!

Hoe spreek je andere vrijgezellen aan tijdens de feestdagen?

  • Maak gebruik van datingsites: de datingsites draaien tijdens deze warme dagen op volle toeren. Vrijgezellen schrijven zich snel in en zijn heel actief op dit soort websites. Maak je profiel extra feestelijk en laat zien aan de andere leden dat jij een warm iemand bent!
  • Tracteer andere vrijgezellen op de kerstmarkt: De kerstmarkt is de ideale ontmoetingsplaats voor vrijgezellen. Iemand trakteren op een warme chocomelk met slagroom of enkele jenevertjes, dit kan zeker wonderen doen!
  • Schrijf een originele kerstboodschap op Facebook: humor en relaties gaan altijd samen, schrijf een leuke kerstboodschap aan je vrienden die vrijgezel zijn.
  • Organiseer een leuke date: schrijf eens een leuk smsje naar iemand die je al lang niet meer gezien hebt. Nodig hem/haar uit voor een gezellige restaurant bezoekje. Iedereen vindt het leuk om op restaurant te gaan, is het niet?

Goede voornemens

“Dit jaar ga ik iemand vinden”- is een voornemen die waarschijnlijk elk jaar opnieuw en opnieuw maakt, helaas zonder veel resultaat. Maak eens een lijstje waarom jij denkt dat je de afgelopen 365 dagen de ware niet gevonden hebt? Wij helpen je alvast met mogelijke oorzaken:

  • Je ontmoet te weinig nieuwe mensen: vaak is het probleem simpel, je ontmoet te weinig nieuwe mensen. Ben je inschreven in een organisatie? Heb je een hobby waar je sociale contacten kan leggen? Kom je wel genoeg buiten? Vrijgezellen die altijd binnen zitten zullen inderdaad niet makkelijk mensen leren kennen. Daarom is het erg belangrijk om deel te nemen aan leuke sociale activiteiten. Kom niet steeds buiten met altijd de zelfde vriendenkring of ga niet altijd naar de zelfde pub. Kooklessen, danslessen, vrijwilliger,.. er zijn veel mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen!
  • Je neemt geen initiatief: als je geen initiatief neemt is het inderdaad niet mogelijk om iemand te leren kennen. Durf is heel belangrijk, durf iemand aan te spreken die je niet kent. Vaak denken vrijgezellen te veel na waardoor er geen actie komt. Soms is het beter om je verstand even op nul te zetten tijdens het daten ;-).

Heb jij nog leuke ideeën om nieuwe mensen te leren kennen tijdens de feestdagen? Laat het ons weten!

About the author

michelle

Leave a Comment