Datingsites

Leuke Dating Apps – Gratis Datingsite

Het aanbod aan datingsites is in de laatste jaren fel gestegen, net als ook het aanbod aan dating apps is gestegen voor op je smartphone. Er bestaan apps die je kan gebruiken met een Iphone of een Android smartphone. Niet alle datingsites hebben een app ontwikkeld zodat hun gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de site via hun mobiele toestellen ( tablet of smartphone ), de meest gebruikte datingsites zoals Be2 en PARSHIP voorzien wel een geoptimaliseerde mobiele versie van hun site. Een dating app zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag toegang hebt tot je datingprofiel en voortdurend in contact staat met andere singles.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Als je toch geen datingsite gevonden hebt die bij je past, dan zal je ongetwijfeld wel een dating app vinden die voldoet aan jou wensen. Onze agenda geraakt steeds drukker en drukker dat we niet altijd over een rustig moment beschikken om ons op een datingsite aan een computer in te loggen.

Daarom is het handig dat we op gelijk welk moment toegang hebben tot een dating app, wanneer we pendelen met de trein, als we op de kinderen wachten aan de schoolpoort, op een saai moment tijdens de lesuren, in onze middagpauze … Veel van deze dating apps zijn bovendien volledig gratis om aan te melden. Wees gewaarschuwd dat alle dating apps je een betalend abonnement willen verkopen. Een aantal dating apps maken gebruiken van dezelfde interface als ook hetzelfde ledenbestand als andere apps, ze vermommen zich enkel als een totaal andere datingsite waarbij je meer succes zou hebben.

We kunnen je nu al meegeven dat wij je aanraden om Tinder te gebruiken. Voor het schrijven van dit artikel hebben we bij elke dating app een account aangemaakt en uitgeprobeerd. Enkel bij Tinder wordt je niet voordurend aangemoedigd om een betalend lidmaatschap te nemen. Bij Tinder kan je dan werkelijk ook genoeg nieuwe mensen ontmoeten zonder gebruik te moeten maken van de betalende functies. 

Opgelet: op veel dating apps circuleren er fake accounts, deze accounts zijn in het leven geroepen om je te overtuigen om een betalend lidmaatschap te kopen.

We zochten voor jou naar de meest gebruikte en leukste dating apps van vandaag:

#1 BE2

Be2 onderscheidt zich van andere datingsites doordat leden zichzelf moeten voorstellen aan de hand van een collage van foto’s en video’s in plaats van een lange profielomschrijving. Tijdens je inschrijving kies je min 5 foto’s die passen bij jouw persoonlijkheid waaronder 1 selfie. Via deze verzameling van foto’s en video’s kan je op een leuke manier kennis maken met nieuwe interessante mensen. Deze verzameling toont tevens aan andere gebruikers welke interesses en hobby’s je hebt.

Waarom kiezen voor Be2?

 • Handmatige controle van alle nieuwe profielen
 • Matches op basis van een persoonlijkheidstest
 • Klantenservice die bereikbaar is tot 23:00 ‘savonds
 • Tips en advies beschikbaar in de Be2 MAGAZINE
 • Voldoen aan de hoge veiligheidsstandaarden van Europa
 • Geëindigt op de tweede plaats als meest betrouwbare datingsite

Het is een datingsite enkel en alleen voor mensen die woonachtig zijn in België of Nederland. De inschrijving omvat een korte vragenlijst met standaardvragen zoals:

 • zoek je een man of vrouw?
 • hoe groot ben je?
 • rook je?
 • heb je of wil je kinderen?

Kostprijs?

1 maand 25,00 € / maand
3 maanden  15,00 € / maand
6 maanden  9,95 € / maand
12 maanden 8,50 € / maand

#2 TINDER 

Tinder is een mobiele dating app die gebruik maakt van je huidige locatie om gemakkelijk contact te zoeken met andere personen in je omgeving. Gebruikers die een match hebben krijgen de vrijblijvende mogelijkheid om met elkaar te chatten. Het is oorspronkelijk bedoeld als een dating app maar er wordt ondertussen ook veelvuldig gebruik van gemaakt als een sociale media applicatie om bijvoorbeeld nieuwe vrienden te maken.

Via Facebook kan Tinder automatisch een profiel aanmaken op basis van gegevens en profielfoto’s die online beschikbaar zijn op je Facebookpagina. Al jouw basisgegevens worden geanalyseerd, er wordt een lijst samengesteld van kandidaten die gekozen zijn op basis van hun potentiële mogelijkheid tot het vormen van een match. De app laat gebruikers toe om anoniem andere gebruikers te liken door middel van links of rechts te swipen.

 • Instagram compatibiliteit. Gebruikers kunnen de instagram pagina zien van de kandidaten die op hun scherm tevoorschijn komen.
 • Algemene verbanden. Gemeenschappelijke vrienden of interesses zijn zichtbaar.

Heb je een betalend abonnement nodig?

Absoluut niet. Je kan voldoende mensen liken en matches maken om 24 uur per dag met iemand te chatten. In het geval je likes op zouden zijn, kan je na een wachtperiode van 12 uur terug aan de slag. Je moet al ongeïnteresseerd profielen overlopen ( slechts naar 1 foto kijken en niet de profielomschrijving lezen ) en swipen in het wilde weg om doorheen je voorraad gratis likes te komen.

Wat kan je doen met een betalend abonnement?

Tinder Plus geeft gebruikers toegang tot een aantal extra handige functies:

 • Oneindig veel likes, gratis gebruikers hadden hier een limiet voor een periode van 12 uur
 • 1 Boost per maand, jouw profiel wordt in jouw omgeving 30 minuten lang gepromoot
 • Herstel je laatste swipe
 • Geen advertenties
 • Mogelijkheid om je locatie te wijzigen
 • Meer super likes

Kostprijs?

1 maand 14,99 € / maand
6 maanden 10,00 € / maand
12 maanden 6,67 € / maand

#3 TWOO

Twoo wordt aanzien als de beste manier om nieuwe mensen te leren kennen om mee te chatten, te flirten of om mee op date te gaan in de toekomst. Maak contact met mensen dicht in jouw omgeving op basis van de geografische locatiebepaling of net met mensen aan de andere kant van de wereld die even gepassioneerd zijn over dezelfde interesses, hobby’s of levensdoelen. Twoo dating is een gratis app, ontwikkeld door de makers van NETLOG, die uiterst gebruiksvriendelijk is in jouw zoektocht naar een nieuw relatie.  De nadruk bij Twoo dating ligt niet zozeer op dating maar op het ontmoeten van nieuwe mensen via het chatten.

Waarom zou je voor TWOO kiezen?

 • Veel gebruikers. Op vandaag heeft Twoo meer dan 180 miljoen gebruikers verspreidt over de hele wereld, er is dus altijd wel iemand waarmee je een leuke babbel of chat kan hebben.
 • Geweldige interactie met andere gebruikers. Deel foto’s en speel kleine online games met elkaar. Met Twoo was het nog nooit zo gemakkelijk om likes te geven en te ontvangen. Je kan trouwens bekijken wie jou allemaal geliked heeft.
 • Je profiel opstellen is simpel. In slechts 3 stappen is jouw profiel volledig opgebouwd, maak trouwens gebruik van de profielcoach om deze te optimaliseren. Aanmelden kan via je Facebookprofiel of via e-mailregistratie.

Wat kan ik meer doen met TWOO Premium?

Twoo is een gratis app die sociale interacties met andere mensen stimuleert. Toch is er ook een betalend lidmaatschap mogelijk waarbij je toegang krijgt tot een pak extra functionaliteiten. Deze extra functionaliteiten helpen je om nog sneller en gemakkelijker leuke mensen te ontmoeten.

 • Ontdek wie jouw profiel bezocht heeft
 • Krijg meldingen of ze jouw berichten al hebben gelezen
 • Mogelijkheid tot anoniem surfen, bekijk andere profielen zonder dat zij dit kunnen weten
 • Zet je profiel in de kijker door ze te boosten en verhoog zo jouw populariteit doordat je bovenaan de zoekresultaten komt te staan
 • Geen storende advertenties meer
 • Onbeperkte likes

Kostprijs?

1 week 5,99 € / maand
1 maand 9,99 € / maand
3 maanden 7,99 € / maand
6 maanden 5,99 € / maand
12 maanden 4,99€ / maand

#4 BADOO

Badoo is de app die je vertelt welke mensen zich in jouw directe omgeving bevinden, het toont zelfs de mensen die je bent tegengekomen in het echte leven. Met 370 miljoen gebruikers mag je er zeker van zijn dat er meer mensen BADOO gebruiken dan dat je zou denken. Badoo dating focust zich vooral op het ontmoeten van mensen in je buurt.  We kunnen dit niet met zekerheid zeggen maar we vermoeden dat er toch veel fake accounts aanwezig zijn, wees dus voorzichtig als je Badoo dating gebruikt.

Via de functie ‘ Leden in de buurt ‘ krijg je een gebruiksvriendelijk overzicht van alle mensen die voldoen aan jouw zoekcriteria:

 • Binnen een straal van x-aantal kilometer in de buurt
 • Man of vrouw
 • Leeftijdsinterval kiezen: vb van 23 jaar tot 33 jaar
 • Ik zoek iemand om te chatten, daten of om nieuwe vrienden te maken

In deze lijst kan je dan op basis van profielfoto’s en de locatiegegevens iemand kiezen om contact mee te zoeken.

Net zoals Tinder kan je profielen overlopen door te swipen en al dan niet deze te liken. Bij Badoo heet deze functie ‘ het kennismakingsspel ‘. In vergelijking met ‘ Leden in de buurt ‘, overloop je met het kenninsmakingsspel een lijst met profielen die Badoo voor jou heeft uitgekozen

Betalend lidmaatschap bij Badoo = SUPERKRACHTEN, wat kan je hiermee doen?

 • Ontdek wie jou probeerde te ontmoeten nadat zij jouw zijn tegengekomen in het kennismakingsspel
 • Jouw berichten worden gepromoot bij anderen
 • Maak je laatste swipe ongedaan, als je te snel nee hebt gezegd kan je deze fout herstellen
 • Bekijk andermans profielen zonder dat zij dit weten
 • Krijg voorrang op gratis leden om met de nieuwste leden te chatten
 • Je krijgt exclusief toegang tot de nieuwste leden

Kostprijs?

1 week 2,49 € / maand
1 maand 8,49 € / maand
3 maanden 6,66 € / maand
6 maanden 5,00 € / maand
Levenslang 49,99 €

#5 HAPPN

leuke dating apps happn

Laat die potentiële dates je niet opnieuw ontglippen

Happn toont je alle mensen die op hetzelfde moment op dezelfde plaats waren als jij, op deze manier krijg je de kans op achteraf die persoon aan te spreken die je in het echt was opgevallen.

Het helpt je op mensen in je dichte omgeving op te sporen die je al in het echte leven gekruist bent. Via de geografische locatie van je smartphone zal Happn andere gebruikers in jouw omgeving opsporen. Je kan dan in alle rust deze profielen doorlopen en contact opnemen als je verdere acties wil ondernemen. Deze app geeft je als het ware een tweede kans om iemand te ontmoeten die je al eens bent tegengekomen maar op het moment zelf de tijd of moed niet had om hem of haar aan te spreken.

Wat willen ze bereiken?

Happn houdt een geschiedenis bij van alle plaatsen die je bezocht hebt en geeft je achteraf de kans om mensen te liken die er op hetzelfde moment ook aanwezig waren. Want wie weet of je net de ware liefde van je leven bent voorbij gelopen.

Het is leuke manier om mensen te ontmoeten die je al eens gezien hebt en het onderscheidt zich door deze functie van de andere dating apps.

Hoe werkt Happn?

 • Mensen worden pas toegevoegd op je tijdlijn wanneer je hem of haar in het echt bent tegengekomen op een bepaalde locatie.
 • Het is soms verrassend om te ontdekken hoe vaak je iemand al onbewust bent tegengekomen. Bekijk de tijd en de plaats van jullie laatste ontmoeting
 • Ben je achteraf geïnteresseerd in iemand, like ze dan. Liken jullie elkaar, dan ontstaat de mogelijkheid om met elkaar te chatten.
 • Wil je dat je opvalt? Verstuur een charm.

Je zal nooit berichten ontvangen van mensen waarbij er geen wederzijdse interesse is, dit zorgt voor een aangename gebruikerservaring. Je hoeft niet ongerust te zijn over jouw locatie, niemand zal ooit jouw exacte locatie achterhalen.

De app is volledig gratis maar als je wil gebruik maken van extra functies, kan je deze kopen via een credit systeem. Een ‘charm’ of een ‘I’m in’ kosten 1 credit.

Dit lijkt ons een leuke app om uit te proberen, we twijfelen wel of er in België veel gebruikers zijn. Naar onze mening zal deze app enkel en alleen goed werken in Amerika op plaatsen als Times Square. Er zijn hier geen statistieken bekend over het aantal gebruikers in de Benelux.

Kostprijs?

250 credits 36,99 €
100 credits 16,99 €
60 credits 10,99 €
10 credits 1,99 €

#6 PARSHIP MESSENGER

leuke dating apps parship

Voor zij die gebruik maken van online dating zal Parship zeker en vast geen onbekende datingsite zijn. Parship is datingsite die je na uw registratie niet aan je lot overlaat. Er wordt gebruik namelijk gemaakt van een matchingsysteem op basis van een wetenschappelijk samengestelde vragenlijst die je tijdens uw registratie invult. Hierdoor garanderen ze dat je enkel geschikte partnervoorstellen ontvangt, terwijl u bij andere datingsites zelf actief moet zoeken naar een mogelijke geschikte partner.

Met de messenger app van Parship heeft u op elk moment toegang tot het lezen en beantwoorden van uw berichten. Als u weinig tijd kan spenderen achter uw computerscherm, dan is het aangeraden om deze messenger app van Parship te downloaden. Op deze manier kan u al uw berichten via uw smartphone beheren en blijft u toch actief werken aan uw account.

Lees ook onze review van Parship en maak voor jezelf uit of deze datingsite iets voor jou is.

Mensen ontmoeten en daten was nog nooit zo gemakkelijk. Als u nu in de file staat of op de trein zit, daten kan u vanaf nu altijd en overal.

 • Lees nieuw ontvangen berichten
 • Ontvang berichtmeldingen en notificaties
 • Beantwoord berichten
 • Ontdek de bezoekers van jouw profiel
 • Bekijk nieuwe partnervoorstellen
 • Voeg nieuwe foto’s toe aan je profiel

De messenger app is enkel en alleen toegankelijk voor premium leden.

Kostprijs?

6 maanden 29,19 € / maand
12 maanden  19,44 € / maand
24 maanden  14,89 € / maand

#7 ELITEDATING

leuke dating apps elitedating

Elite dating zorgt ervoor dat je uw partnervoorstellen nu altijd en overal kan bekijken. Lees en verstuur berichten via uw smartphone. De app is volledig geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. De meeste leden van Elitedating zijn mensen met een drukke agenda waardoor ze soms maar enkele momenten actief kunnen bezig houden met hun zoektocht naar de liefde. Elitedating beantwoorde hun vraag naar vrijheid en flexibiliteit door de lancering van hun mobiele app. Krijg toegang tot je account waar en wanneer je maar wil.

Elitedating zoekt matches voor jou op basis van een persoonlijkheidstest, deze is tevens heel leerrijk om een betere kijk te hebben op je eigen karakter. Al de belangrijkste functies zijn beschikbaar op de app. De app is volledig gratis voor premium leden. Elitedating richt zich op dating voor mensen die op zoek zijn naar iemand met een hogere opleiding. Je kan hier enkel terecht als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Voor kortstondige flirts en avonturen bestaan er andere datingsites.

Voordelen van Elitedating

 • De mobiele app is beschikbaar voor IOS en Android
 • Veilig daten, alle profielen ondergaan een ID-verificatie met uw identiteitskaart
 • Deskundig datingadvies beschikbaar via de raadgever
 • 75% van de leden staat op voor een partner die reeds kinderen heeft
 • Verwelkomt homoseksuelen mannen en vrouwen
 • 50 plussers zijn ook talrijk aanwezig
 • Voor singles met een hogere opleiding

Kostprijs?

3 maanden  59,90 € / maand
6 maanden  44,90 € / maand
12 maanden 34,90 € / maand

#8 ZOOSK

leuke dating apps zoosk

Zoosk is niet voor niets in 2021 uitverkozen tot beste dating app, er worden dagelijks 3 miljoen berichten verstuurd en met 38 miljoen actieve gebruikers is de kans groot dat je iemand leuk leert kennen. Zoosk staat hun leden bij met dating en relatie advies via handige artikels vergelijkbaar als onze artikels op datingmagazine. Met een uiterst snelle registratie en een 5-tal meerkeuze vragen ben je vertrokken om een match te zoeken.

De matches worden gezocht via hun ‘Smartpick’, door het antwoorden van de 3 onderstaande simpele vragen zal je een lijst krijgen met partnervoorstellen. Wij hebben serieuze bedenkingen bij dit matchingsysteem.

 • Ben je op zoek naar alleenstaande ouders?
 • Moet hij of zij een bepaalde etnische achtergrond hebben?
 • Moet hij of zij een bepaalde geloofsovertuiging hebben?

Via een variant van het Tinder swipe systeem, kan je profielen overlopen op basis van hun foto’s ( Carousel ).

Waarvoor dient een betalend abonnement of die munten?

Via de munten kan je je profiel ( boosten ) in de kijker zetten doordat deze bij andere leden in de sidebar verschijnt, je ontvangt afleverberichten bij het versturen van een bericht en de mogelijkheid tot het ontgrendelen van carousel-matches.

Door het abonnement kan je chatten met andere leden, ontdekken wie jouw profiel heeft bezocht en gebruik maken van Smartpick ( hun  partnervoorstellen ).

Kostprijs?

6 maanden 15,12 € / maand
3 maanden  21, 16 € / maand
1 maand  30,24 € / maand

 

1800 munten 96,80 €
480 munten 38,72 €
180 munten 19,36 €

Conclusie

We raden Zoosk ten strengste af, helemaal niet gebruiksvriendelijk en ze vragen geld bij elke actie die je onderneemt.

#9 BLENDR

leuke dating apps blendr

Blendr is ontwikkeld als een ontdekkingsplatform op basis van jouw geografische locatie, een datingsite waarbij je in contact wordt gebracht met mensen in je directe omgeving. Dit is het broertje van de razend populaire app Grindr die zich focust op de homoseksuele gemeenschap. Gebruikers voorzien hun profiel van een foto met enkele basisgegevens over hun interesses. Anonimiteit is mogelijk, er wordt niet gevraagd naar jouw werkelijke naam of persoonlijke details als je deze niet wil delen. Blendr deelt zijn ledenbestand met BADOO en omgekeerd.

Na het opmaken van je profiel kan je onmiddellijk mensen overlopen die zich op een locatie bevinden dicht bij jou, om de privacy van de leden te beschermen wordt je locatie enkel vrijgegeven onder de vorm van een raming. Nooit zal iemand anders jouw exacte locatie kunnen achterhalen. In tegenstelling tot Grindr legt Blendr niet de focus op het vinden van een casual seksdate. Het moet een ontmoetingsplaats zijn voor mensen met gemeenschappelijke interesses op eender welk vlak, waar je kan chatten, vrienden maken of daten.

Blendr telt op vandaag 200 miljoen gebruikers

Voor verdere voordelen en waarom je voor Blendr zou moeten kiezen verwijzen we naar onze review van Badoo bovenaan de pagina op nr 3.

Kostprijs?

1 week 2,49 € / maand
1 maand 8,49 € / maand
3 maanden 6,66 € / maand
6 maanden 5,00 € / maand
Levenslang 49,99 €

#10 LEXA

leuke dating apps lexa

Lexa promoot zichzelf als de website en mobiele app waarbij je kan daten op jouw manier en wanneer je maar wil. Kunnen we dit niet bij elke datingsite? Lexa.nl is heel populair bij onze noorderburen in Nederland. Door hun ontstaan in 2002 zijn ze een vaste waarde geworden in de datingwereld en is er een vertrouwensband ontstaan met hun leden. Lexa.nl richt zich niet tot een specifieke doelgroep maar verwelkomt alle singles. Hierdoor liggen jouw kansen heel hoog om interessante mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen te beleven.

De gebruiksvriendelijke interface en gemakkelijke zoekfunctie maakt het contact leggen met nieuwe mensen kinderspel. Ontvang meldingen in real time wanneer iemand jouw profiel bezocht heeft en interesse toont.

Net zoals bijvoorbeeld Relatieplanet, organiseren ze ook evenementen om hun leden offline aan elkaar voor te stellen. Dit kunnen singles reizen zijn, workshops, borrelnights op valentijn… Je hebt toegang om een waaier aan succesverhalen te lezen op hun website. Bij de inschrijving worden een reeks basisvragen gesteld over je persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken maar ook wie jouw ideale partner zou zijn.

Wat kan je doen met een gratis account?

Bitter weinig. Ze lokken je met een gratis account waarmee je eigenlijk niets kan bereiken. Je kan profielen bekijken en interesse tonen in iemand maar om contact te maken moet je betalen. Je wordt teven omringd door storende reclame die het geen leuke ervaring maken.

Kostprijs?

1 maand 12,49 € / maand
3 maanden 8,49 € / maand
6 maanden 4,99 € / maand

#11 GRINDR

leuke dating apps grindr

Zoals bijna alle dating apps van vandaag maakt Grindt ook gebruik van locatiebepaling om homoseksuele en biseksuele mannen met elkaar in contact te brengen. Ontdek andere mannen in jouw buurt aan de hand van een lijst vol met profielfoto’s, deze worden gerangschikt op basis van hun locatie. Van dicht naar ver.

Grindr heeft recent een update gekregen waardoor je nog sneller en gemakkelijker iemand kan ontmoeten:

 • Profielen worden zichtbaar met grotere foto’s
 • Chat en deel privéfoto’s met elkaar
 • Personaliseer je profiel beter, zodat deze een betere weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid
 • Maak je locatie kenbaar aan de personen die jij wil
 • Krijg toegang tot 100 profielen

Wat is Grindr XTRA?

 • Ervaar Grindr zonder reclame advertenties
 • Krijg toegang tot 600 profielen
 • Weet wie er online is
 • Toegang tot betere zoekfilters

Kostprijs?

1 maand 11.99 € / maand
3 maanden 7,99 € / maand
6 maanden 6,66 € / maand
1 jaar 4,99 € / maand

#12 BUMBLE

leuke dating apps bumble

Het taboe rond online dating is al lang verdwenen, niemand schaamt zich hier nog in. Ze beweren zelf de spelregels van de dating game te hebben veranderd. Bumble is een dating app die gebruikt van geolocatie en zoekt matches tussen jullie interesse om contacten te leggen tussen verschillende gebruikers.

Het wordt aanzien als de beste dating app voor single vrouwen. Bij heteroseksuele matches kan enkel en alleen de vrouw een gesprek starten, tevens wordt je verplicht om binnen de 24 uur te reageren op een bericht of je match zal verdwijnen. Op deze manier worden al die nutteloze matches automatisch verwijdert en hoef je niet langer af te wachten wie er eerst gaat reageren.

Er is een blog beschikbaar waarin je nuttige tips kan vinden hoe je hun service het best kan gebruiken.

Je profiel wordt opgebouwd op basis van je facebookpagina, er wordt gebruik gemaakt van je beschikbare foto’s en basisinformatie. Heb je per ongeluk iemand weg geveegd dat niet niet de bedoeling was, dan heb je 3 pogingen om je laatste fout ongedaan te maken.

Wat kan je doen met een betalend lidmaatschap?

 • Alle leden die jou leuk vonden worden bekend gemaakt, waardoor je slechts deze lijst dient te overlopen om een onmiddellijke match te vinden.
 • Je krijgt de toegang om de 24 uur geldende match onbeperkt te verlengen

Kostprijs?

1 maand 8,99 € / maand
3 maanden 7,00 € / maand
6 maanden 5,00 € / maand

#13 HOT OR NOT

leuke dating apps hot or not

De naam van de app Hot or Not verklapt de functie van de app eigenlijk al, het is een rating site dat gebruikers toelaat om andere mensen te beoordelen of zij al dan niet aantrekkelijk zijn. Je kan andere mensen keuren op basis van hun profielfoto’s, je kan dit perfect vergelijk met Tinder waar je iemand liked ( HOT ) of iemand gewoon weg swiped ( NOT ).

Hot or Not maakt gebruik van dezelfde database met leden als Badoo en Blendr. Er is geen enkel verschil tussen deze apps buiten de naam en hoe ze zich willen profileren als een unieke app naar de buitenwereld toe. Als je al geregistreerd bent op de ene, kan je je perfect inloggen op de andere met hetzelfde account.

Voor verdere voordelen en waarom je voor Hot or Not zou moeten kiezen verwijzen we naar onze review van Badoo bovenaan de pagina op nr 3.

Kostprijs?

1 week 2,49 € / maand
1 maand 8,49 € / maand
3 maanden 6,66 € / maand
6 maanden 5,00 € / maand
Levenslang 49,99 €

#14 OKCUPID

leuke dating apps okcupid

Dit is een grote speler in de Amerikaanse online datingwereld. Het is 100% gratis om te gebruiken, hoewel betalende abonnementen beschikbaar zijn. We vermoeden dat er weinig gebruikers zijn uit de Benelux maar voegen deze toch toe aan de lijst ter volledigheid.

Bij de inschrijving wordt je gevraagd om een vragenlijst in te vullen met jouw interesse en voorkeuren over jouw ideale partner.

Okcupid gaat matches zoeken door jouw acties als gebruiker van de site of app te analyseren, op deze manier worden jouw zoekopdrachten, jouw antwoorden op een vragenlijst en andere activiteiten bijgehouden. Betalende leden worden op de hoogte gebracht wanneer iemand interesse in hen heeft.  Wanneer je als gebruiker de stempel krijgt van ‘ aantrekkelijk’ krijg je toegang tot meerdere andere aantrekkelijke mensen in jouw matchresultaten.

Verschil tussen een gratis account en een betalend lidmaatschap?

Okcupid is gratis te gebruiken voor iedereen, je kan gebruik maken van alle functies om in contact te komen met iemand. Je hoeft dus niet te betalen om succes te hebben en werkelijk iemand te ontmoeten. Je wordt wel lastig gevallen met bergen reclame.

Betalende leden = A-List :

 •  krijgen geen storende reclame waardoor hun gebruikerservaring veel aangenamer is
 • Zij krijgen ook een hogere ranking in de zoekresultaten van de andere leden
 • Kunnen uitgebreider zoeken door gebruik te maken van diverse filters
 • Mogelijkheid tot anoniem surfen
 • Ontvangstmeldingen krijgen
 • Grotere inbox capaciteit
 • Mogelijkheid tot het wijzigen van hun gebruikersnaam

Kostprijs?

1 maand 19,95 $ / maand
3 maanden 14,95 $ / maand
6 maanden  9,95 $ / maand

 

About the author

michelle

Leave a Comment