Tips voor Hem

Leuke Tips Om Je Lichaam in Vorm Te Houden!

Zelfvertrouwen is heel belangrijk tijdens het daten. Als je lichaam goed in vorm is komen die zelfvertrouwen vanzelf. Niet alleen tijdens het daten is dit aangenaam, ook in het dagelijks leven zal dit zeker van pas komen. In dit artikel gaan we dieper in op enkele oefeningen die ervoor zullen zorgen dat je sportiever het leven in zal gaan! Deze handige tips zullen er voor zorgen dat je spieren opnieuw vorm krijgen.

De 5 minuten work-out

Elke dag vijf minuutjes oefeningen doen is in principe voldoende om je lichaam in vorm te houden. Wij hebben en leuke youtube video gevonden waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je je lichaam kan verzorgen met eenvoudige oefeningen.

Wil je toch iets uitgebreider trainen? Dan geven wij je alvast de volgende tips mee:

  • Let op je voeding: je mag nog zoveel gaan fitnessen als je wilt, alles start met gezonde voeding. Probeer die tussendoortjes aan de kant te laten of te vervangen door een stukje fruit.
  • Zoek een sportvriend: zoek iemand die net als jij sportiever door het leven wilt gaan. Alleen sporten is niet altijd even motiverend. Daarom is het leuk om iemand te hebben die net als jij gezond wilt leven waardoor je elkaar kan motiveren. Soms zal jij geen zin hebben om naar de fitness te gaan; maar andere dagen zal je vriend(in) geen zin hebben. Zo blijven jullie continue in de sport-drive!
  • Bekijk motivatie video’s: op internet staat het boordevol leuke en grappige motivatie video’s die ervoor zorgen dat jij zin krijgt om te gaan sporten.
  • Ga een halfuurtje joggen: even kort gaan lopen zal ervoor zorgen dat je hart sneller slaat, hierdoor komen er stoffen vrij in je hersenen waardoor je na de training een goed gevoel zult krijgen.

Mijn lichaam is niet gemaakt om spieren te krijgen, wat nu?

Dat is een fabeltje, iedereen kan spieren krijgen! Sommige mensen hebben gewoon het geluk om sportieve genen te hebben. Ook mensen zonder deze speciale genen kunnen perfect sportief door het leven gaan en een gespierd lichaam ontwikkelen. Daarom is het zo belangrijk om ook op je voeding te letten, dit is en blijft de eerste stap van een sportief lichaam. Niet opgeven is de 2de stap. Vaak zien mensen sport als een goede voornemen waardoor ze 1 maand veel sporten en op hun voeding letten, na deze maand hebben geen zin meer en zal hun sport-drive wegvallen. Probeer dus niet te overdrijven in het begin, 2 keer een halfuurtje sport per week is minprincipe al voldoende om te starten!

Heb jij nog leuke tips om sportief door het leven te gaan? Laat het ons weten!

About the author

michelle

Leave a Comment