Tips voor Hem

Mannen, Verbeter Je Fysieke Aantrekkingskracht

Als mensen, zijn we zodanig ontwikkeld om fysieke aantrekkingskracht te voelen tot anderen. Het is één van de meest beïnvloedbare criteria wanneer we een partner gaan kiezen. Het is niet altijd slecht om deze criteria een aantal plaatsen te laten zakken op je verlanglijstje, het hebben van te hoge verwachtingen kan namelijk resulteren in een eenzaam leven. Bij het ondervragen van koppels die al jarenlang getrouwd of samen zijn, hebben weinigen fysieke aantrekkingskracht als de sleutel van hun succesformule aangehaald. Met andere woorden op de lange termijn zijn er andere elementen die belangrijker zijn.

Het is triestig om weten dat in de maatschappij van vandaag, mensen vaak fysieke aantrekkingskracht gebruiken als hun enigste motivatie om een relatie aan te gaan. Dat gezegd zijnde, geloven we toch sterk dat dit bijdraagt aan de algemene gezondheid en succes van een relatie. Het opbouwen van een langdurige relatie zonder de opwinding die je krijgt van je partner, bewijst onmogelijk te zijn.

Onthou dat een super aantrekkelijke vrouw niet meteen de geschikte partner voor jou is.

Wat kan je verbeteren?

Vorige onderzoeken hebben uitvoerig omschreven wat vrouwen zoal aantrekkelijk vinden in mannen, ze zijn vooral gefocust op hun inkomen en hun inzet en toewijding aan de relatie. Er zijn recente pogingen ondernomen om voor eens en voor altijd te ontdekken/specificeren welke fysieke aspecten van de man zij als aantrekkelijk beschouwen. Hieronder beschrijven we de bewezen fysieke elementen waar vrouwen op letten in hun zoektocht naar een partner. We geven je tips om deze eigenschappen in je voordeel te gebruiken om onweerstaanbaar te worden.

  1. Ontwikkel spiermassa. Dit is het meest voor de hand liggende advies die we je kunnen meegeven. Vrouwen zijn nu eenmaal weerloos tegen een gespierde man, zeker wanneer het gaat over een relatie van korte duur. Zolang je bereidt bent om enkele uren per week in de fitness door te brengen in combinatie met aangepaste voeding, is het voor iedereen mogelijk om een afgetraind lichaam te krijgen. Overdrijf niet! Je zou anders wel eens het tegenovergestelde effect kunnen hebben en vrouwen net wegjagen.
  2. Sta rechtop. Grote mannen hebben al altijd meer aandacht van vrouwen genoten dan de kleine mannen onder ons.  we een rechte ruggengraat en kin omhoog. Een goede houding is niet alleen heel mannelijk, het draagt ook bij tot een zelfverzekerde uitstraling en zo onderscheidt je jezelf tegenover de andere mannen in de ruimte.
  3. Scheer je op gepaste wijze. Het regelmatig scheren en het reinigen van je gezicht is een stap in de goede richting. Onderzoek toont aan dat mannen met een symmetrisch gezicht aantrekkelijker worden bevonden. Om een gebalanceerde look te vormen, kan je experimenteren met je gezichtsbeharing.
  4. Een slechte adem is een doodsvonnis. Hoe anders dan via communicatie om iemand beter te leren kennen. Het hebben van een aangename adem is van kritiek belang, zeker en vast bij een eerste indruk. Poets die tanden op regelmatige basis, gebruik tevens een goede en frisse mondspoeling vooraleer je je begeeft naar publieke plaatsen. Wees niet lui op vlak van persoonlijke hygiëne of je zal veel potentiële partners mislopen.
  5. Gebruik niet te veel parfum. De geur die je verspreidt speelt een belangrijke rol in het versieren van een vrouw. Zij gebruiken hun reukzin om te bepalen of iemand genetisch aantrekkelijk is. Je natuurlijke geur moet blijven overheersen, gebruik dus maar een briesje van die cologne.
  6. Verwijder alle overtollige lichaamsharen. Vrouwen verkiezen mannen met weinig lichaamshaar. Het neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag om jezelf te scheren en dit zal je veel beschamende momenten besparen.

Speciaal voor onze lezers, een bonustip!

Wordt een gentleman. Het klinkt cliché maar het is een regel die nog altijd geldt. Vrouwen voelen zich graag speciaal en gerespecteerd. Enkele kleine gebaren kunnen je ver brengen.

Laat haar eerst gaan zitten
Let op je uitspraak
Stel haar voor aan je kennissen en vrienden
Schakel je telefoon uit
Hou de deur voor haar open

Deze gebaren zullen je persoonlijkheid versterken in de ogen van eender welke vrouw en je kansen op dates en flirts zullen exponentieel stijgen.

About the author

michelle

Leave a Comment