Relaties

Parenclubs in Belgie

Veel koppels of singles zullen het niet graag toegeven naar de buitenwereld dat ze lid zijn van een parenclub of net op zoek zijn naar één. Als je als nieuwkomer niet actief bent in de wereld van swingen of partnerruil, kan het een hele opgave zijn om de juiste club te vinden. Op onze website hebben we een database opgebouwd van alle parenclubs / swingersclubs in België, de adressenlijst kan je hier vinden per provincie.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

WAT GEBEURD ER NU ECHT IN ZO’N CLUB?

De meeste clubs in België zijn exclusief maar toch toegankelijk voor het grote publiek of voor iedereen die interesse heeft. Deze clubs zijn veelal voor koppels of voor single vrouwen. In je leven heb je waarschijnlijk nog nooit zomaar opeens een club tegengekomen, de uitbaters zorgen ervoor dat ze niet opvallend in het straatbeeld komen doordat de leden graag absolute privacy hebben.

Wanneer je binnen gaat, is er vaak een ruimte met kastjes die afgesloten kunnen worden zodat je je kostbare items en kleren kan opbergen. In de dichte omgeving zal je al hoogstwaarschijnlijk al snel een jacuzzi of sauna vinden waar je de andere bezoekers kan ontmoeten.

Er zijn natuurlijk ook voldoende gezamenlijke ruimtes waar je simpelweg kan ontspannen terwijl je nog steeds je kledij aan hebt, een danszaal, bar… De grotere clubs zijn ook voorzien van gespecialiseerde kamers met een specifiek thema: bondage  waar de actie pas echt begint. Uitgerust met voldoende matrassen en seksschommels, zetels en bedden om allerlei posities te kunnen uitproberen.

Voor de buitenwereld lijken deze clubs normale herenhuizen, pakhuizen, villa’s…, je zou er voorbijgaan zonder te beseffen wat er achter deze deuren werkelijk gebeurt. In het beste geval, leer je pas op deze locaties je echte seksuele verlangens ontdekken. Het vraagt toch een speciale mentaliteit of ingesteldheid om mee te gaan in deze wereld vol seksuele vrijheid.

Binnen gaat het er heel beschaafd aan toe, alles hangt af van de sfeer die er op die avond heerst of het er wild aan zou toegaan of niet. We kunnen je alleen maar aanmoedigen om meerdere clubs te bezoeken, tot je de juiste club hebt gevonden die bij jou of jullie persoonlijkheid en wensen past. Je zal in contact komen met verscheidene karakters, ervaren swingers die blij zijn om nieuwe mensen te leren kennen en seks hebben met iedereen tot mannen die hun ego willen strelen terwijl hun vrouwen het toelaten uit angst om niet in het geheim bedrogen te worden.

The reality doesn’t often look like this.

Onder de deelnemers zijn er exhibitionisten en zij die bevestiging zoeken van hun seksuele aantrekkelijkheid. Gelukkig zijn er natuurlijk ook mensen die zich willen amuseren en sexy willen spelen.

Er is een volledige cultuur, stigma opgebouwd rond dit soort clubs, het zouden drugshuizen zijn vol met overmatig alcohol gebruik. Het kan wel helpen om een volledige nacht wakker te blijven en seks te hebben met vreemden of mensen die je net hebt ontmoet door je zenuwen te kalmeren met alcohol.

Het klinkt negatief, we willen je alleen maar waarschuwen dat dit een levensstijl is die niet geschikt is voor iedereen.

HOE PAK JE HET JUIST AAN?

Als je een sterk seksueel verlangen hebt om een swingersclub te proberen en van je bucket list te schrappen, volg dan de onderstaande lijst met tips en adviezen om binnen te gaan in deze voor jou nieuwe wereld.

1. Stel jezelf de vraag en je partner waarom je hier juist wilt aan deelnemen. Is het een seksuele fantasie of om jullie relationele problemen mee te verdoezelen? In het eerste geval kan je met een gerust hart en een doos vol condooms je gang gaan. Als het echter de scenario is om jullie relatie te redden, maak je best rechts omkeer.

2. Bespreek en evalueer voldoende de mogelijkheden met je partner op voorhand. Wat zijn jullie grenzen, willen jullie enkel toekijken of ook deelnemen? Er is geen verplichting voor de aanwezigen om de kleren uit te doen en seks te hebben met anderen. Bespreek met elkaar wanneer je je ongemakkelijk voelt.

3. Wees creatief. Als je deze wereld wilt ontdekken is het niet vereist om jezelf een swinger te noemen. Bedenk zelf je eigen label en bepaal zelf je regels.

4. Doe onderzoek. Je doet er goed aan om uitvoerig het internet te gebruiken en online op te zoeken welke clubs er in jouw regio aanwezig zijn.

5. Praat met andere mensen. Deze levensstijl is nieuw voor jullie maar er zijn genoeg andere aanwezig die jaren ervaring hebben.

6. Ga eerst eens op verkenning. Het is beter om eerst een avond te observeren en met die gedachte naar een club te gaan. Ontdek hoe je je in die omgeving voelt en verken de sfeer die er heerst. Maak er een regel van dat je niet gaat deelnemen op je eerste bezoek.

7. Als je je op gelijk welk moment ongemakkelijk begint te voelen, pak dan simpelweg je spullen en vertrek.

About the author

michelle

Leave a Comment