Tips voor Hem

Tips Voor Een Trio

Trio’s zijn niet geschikte voor iedereen. Ben je ervan overtuigd dat jij en je partner ideaal zijn voor een trio, lees dan zeker deze 18 tips.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Het hebben van een trio is voor de meeste mannen een veel gedroomde seksuele fantasie. Vanzelfsprekend zijn er voldoende vrouwen die deze fantasie delen. In tegenstelling tot vrouwen, staat het bij mannen hoog op hun to-do bucket list. Elke seksueel actieve man wil op zijn minst één keer in zijn leven deze ultieme ervaring kunnen beleven. Er is veel kans dat je nog steeds op zoek bent naar een trio of dat je je wil voorbereiden als het gebeurt, we merkten dat er veel mensen op deze datingsite wel openstaan om deel te nemen aan een trio. Indien je dus nog op zoek bent naar een extra persoon, kan je op die datingsite je kans wagen.

Seksuele trio’s en de taboo die er rond heerst 

In tegenstelling tot het wat velen geloven, een trio, threesome of een ménage a trois, is overduidelijk geen slechte seksuele daad. Als je denkt dat er nog een groot taboe heerst rond dit onderwerp, dan heb je gelijk. De oorzaak hiervan is doordat de maatschappij nog altijd geloofd in een levenslange monogame relatie. Als je een actief seksueel leven hebt en graag experimenteert, dan hou je dit graag privé. Niemand loopt hier publiekelijk mee te koop, het is maatschappelijk aanvaard om je seksuele verlangens die verder gaan dan de missionarispositie op te bergen in een doos.

Liefdesgevoelens kunnen onverklaarbaar zijn en je fantasieën zijn simpelweg uniek op zijn eigen manier.

De meeste partners die geen fan zijn, of het idee van een trio verafschuwen kunnen het zich niet voorstellen om hun partner te moeten delen met iemand anders.

We kunnen hier nog aan toevoegen dat velen zich te onzeker en bedreigd voelen bij het idee dat hun partner seksueel aangetrokken zou zijn tot iemand anders.

Alleen jij weet je eigen seksuele interesses, als het hebben van een trio daar geen onderdeel van uitmaakt, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn genoeg andere seksuele acties die je kan uitvoeren en je in verdiepen waarbij je ook sexy kan voelen.

Een trio, waarom is het zo spannend?

Iedereen onder ons heeft zijn eigen fantasie in onze gedachten, hoe een trio zou moeten verlopen. Toch gaan we hierover met weinigen uitvoerig over babbelen. Het kijken van porno, brengt een hele andere kant van ons naar boven dan vrienden en familieleden van ons gewoon zijn. Het helpt ons bij onze verbeelding en toont ons mogelijkheden die we zelf niet konden bedenken.

Velen van ons denken dat we een trio ooit zullen ervaren, de gedachte om een sexy aantrekkelijke persoon te betrekken in jullie liefdesleven kan onze geest op hol doen slaan. Meestal zijn fantasieën beter in onze gedachten dan in de realiteit.

Het vraagt veel moed om een vreemde of een dichte vriend(in) uit te nodigen om samen een trio te beleven met je partner, indien ze je verzoek weigeren bestaat de kans dat jullie vriendschapsrelatie volledige geschiedenis is.

18 tips om over na te denken vooraleer je hiermee doorgaat

Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als jullie er beiden 100% klaar voor zijn, lees dan rustig even deze 20 tips voor je het bed induikt. Deze tips zullen je helpen om geen fouten te maken die je kostbare relatie schade kunnen toebrengen.

#1 Kies geen dichte vriend(in). Vermijd ten allen tijde om een goede vriend uit te nodigen voor een vrijpartij. De beste persoon om een trio mee te beleven is iemand die je goed kent maar bij voorkeur niet behoort tot je dichte vriendenkring en in een andere regio woont. 

#2 Romantische gevoelens. Geen enkele partner mag geen enkele gevoelens ontwikkelen voor deze derde persoon. Het is gewoon seks, pure seks om lijfelijk te genieten. Als je enkel en alleen één specifieke persoon wilt uitnodigen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk gevoelens en bijbedoelingen.

#3 Iemand die je goed kent. Vermijd ten allen tijde om iemand in jouw fantasie te betrekken die je regelmatig ontmoet in het dagelijkse leven. Het zou alles alleen maar nodeloos ingewikkeld maken als de trio fout afloopt. Het zou je partner trouwens altijd twijfels geven.

#4 Ontspan. Drink een glas wijn of maak een cocktail om je zenuwen te onderdrukken en de stress je prestaties niet te laten beïnvloeden.

#5 Bouw spanning en intimiteit op. Wanneer jullie 3 op een avond samenkomen, duik dan niet onmiddellijk het bed in. Spendeer eerst de nodige tijd tesamen door te babbelen en iets te drinken. Door geleidelijk aan de intimiteit op te bouwen zal de trio niet aanvoelen als een eigenaardige situatie waarbij je vrijt met een andere persoon.

#6 Gebruik bescherming. Je kan nooit voorzichtig genoeg te werk gaan als het over SOA’S gaat. Gebruik altijd 1 hand om elkaar te stimuleren en sla een voorraad condooms in. Verander telkens van condoom als je verandert van penetratie. Mondhygiëne is minstens even belangrijk.

#7 Betrek iedereen evenveel bij de ervaring. Het is super belangrijk om je te focussen op je partner, zij mogen zich nooit uitgesloten voelen. Mogelijk zou je zodanig afgeleid zijn doordat je deelneemt aan een nieuwe ervaring en je een nieuw naakt lichaam ziet.

#8 Neem zelf actief deel. Laat je handen op een sensuele manier glijden over de naakte lichaam van de twee andere personen in bed, ookal ben je op dat moment het vijfde wiel. Verpest nooit de stemming door te laten blijken dat je je verveeld of ga nooit in de hoek van de kamer zitten omdat de anderen hevig aan het vrijen zijn.

#9 Als er iemand de ruimte verlaat. Stop dan waarmee je bezig bent als er iemand even weggaat. Begin niet te vrijen of begin niet te kussen. Het is de veiligste manier om onzekerheden te vermijden. In een trio wordt er duidelijk verwacht om met 3 personen seksueel actief te zijn, niet om achter de rug van één iemand door te gaan. 

#10 Penetratie. Penetratie is altijd een moeilijk onderwerp in deze situatie. Bespreek dit uitvoerig op voorhand met je partner. Als je nadien nog steeds onzeker bent, spreek dan af om penetratie te vermijden tenzij  je er absoluut van overtuigd bent dat je partner hiermee akkoord is

#11 Laat geen sporen na. Zuigplekken maken op de bijkomende persoon, zal je partner boos maken. Wees veilig en vermijd passionele liefdesmarkeringen.

#12 Wees niet egoïstisch. Trio’s gaat meer over het geven en bevredigen van anderen dan het verzorgen van je eigen orgasmes. Als je wil dat het een fantastische avond wordt, focus je dan vooral op de andere deelnemersDon’t be selfish.

#13 Toestemming. Als je niet overtuigd bent dat je acties door de beugel kunnen en je partner deze kan tolereren, doe het dan niet. Je kan tijdens het vrijen altijd naar je partner kijken en vragen om bevestiging. Je partner om toestemming moeten vragen voor elke seksuele handeling is ook niet de bedoeling en zal een domper zijn op de sfeer. Bespreek voldoende grenzen op voorhand, vergeet ze dan ook niet toe te passen in het heetste moment.

#14 De derde persoon. Teveel aandacht geven aan de derde persoon, zal ervoor zorgen dat je partner zich uitgesloten voelt. Het klinkt egoïstisch, maar als je je partner lief hebt, dan zorg je ervoor dat je relatie op de eerste plaats komt. Zorg ervoor dat je altijd meer aandacht geeft aan je vaste partner. De beste manier om de derde persoon zo goed mogelijk bij alles te betrekken, is door je aandacht samen met je partner op hem of haar te bundelen.

#15 Blijf in contact met elkaar. Het is altijd beter als de derde persoon zo weinig mogelijk contact heeft met de partner van het tegenovergestelde geslacht. We willen je vertellen dat je als man in de relatie niet te vriendelijk mag worden tegen het extra meisje. Dit zal ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen van je partner stijgt.

#16 Orgasmes. Jullie drieën moeten een orgasme krijgen op hetzelfde moment, of in een zelfde tijdsperiode. Eens jullie een orgasme hebben bereikt, dan is het hoogtepunt normaal gezien achter de rug. Na een orgasme kan je je gemakkelijk vervelen en minder betrokken zijn in de vrijpartij.

#17 De derde persoon mag niet blijven slapen, tenzij jullie allemaal een goede band hebben en zich niet emotioneel of romantisch bedreigd voelen. De rol van de derde partner in een trio mag nooit een bedreiging zijn voor iemand in de relatie.

#18 De volgende ochtend. Jullie 3 hebben de vorige nacht seks gehad, hou jullie afstand van elkaar nadien. Begin niet met elkaar te knuffelen of nog meer tijd om te babbelen. De seks is over, tijd om terug jullie dagelijkse leven op te nemen of tot de volgende vrijpartij. 

Stel je partner gerust en laat hem of haar weten dat er niets veranderd is aan jullie relatie. Vertel dat je nog altijd het verlangen voelt om bij hem of haar te zijn. Alleen omdat jullie beiden openstaan voor een trio, geef je niet het recht om achter de rug van je partner met anderen te vrijen.

De belangrijkste tip om te onthouden!

Als jij en je partner voldoende regels en grenzen hebben bedacht voor je begint aan een trio, breek die regels dan zeker niet op het heetste moment voor gelijk welke reden.

Soms kunnen deze regels aanvoelen als lastige karweien die je seksuele vrijheid belemmeren, onthou dan dat je je gelukkig mag prijzen dat jouw partner openstaat om aan een trio deel te nemen. Door net de regels te volgen of ze op zijn minst te onthouden, op deze manier kan je toekomstige relatieproblemen vermijden.

Je bent dus volledig klaar voor een trio? Hou deze 20 tips ten harte, op deze manier zullen jij en je partner relationeel zich sterker ontwikkelen.

About the author

michelle

Leave a Comment