Tips voor Haar

Tips Om Gemakkelijk Mannen Te Verleiden

Flirten klinkt alsof het iets is dat we vroeger deden als tieners op de speelplaatsen, in tegendeel. Het is een bepaalde houding, gedrag die we nooit zullen ontgroeien. We zijn speels van nature, maar met een oprechte inborst. Eén enkele flirt kan je hele leven veranderen in de positieve zin.

Laten we niet op de zaken vooruitgaan. We bekijken enkele essentiële moves, technieken waardoor je iemand heel snel rond je vinger kan draaien.

Voldoende glimlachen

Mensen worden automatische aangetrokken tot anderen die met een positieve blik door het leven gaan, die glimlach aanzien we als een teken van die positieve houding. Hoewel een verleidelijke blik ( een duck face zoals de meesten gebruiken tegenwoordig ) werkt in de films, zal dit je in de realiteit enkel een rare blik van de man in kwestie opleveren.

Voldoende glimlachen klinkt logisch omdat het 100% werkt. Glimlachen staat garant voor vriendelijkheid, sociale vaardig, plezier en veel meer, welke man is nu niet geïntrigeerd door een mooie glimlach?

Psychologische studies over de noodzaak van sociale vaardigheden, tonen aan dat voldoende glimlachen doorheen de dag jouw eerste indruk bij derden sterk verbetert, alsook je persoonlijke en professionele mogelijkheden.

Je ogen kunnen helpen

Zoals een foto meer zegt dan 1000 woorden, zijn je ogen beter te begrijpen dan een urenlang gesprek. We bevinden ons bijna dagelijks in openbare plaatsen waar veel vreemden aanwezig zijn, pendelaars op de trein, shoppers in een supermarkt, sporters in een fitness… Op deze plaatsen is het onvermijdelijk om jezelf tegen te houden en af en toe geen oogcontact te zoeken met een aantrekkelijke man. Word je oogcontact beantwoord, wees dan fier op het feit dat je voor even opdook in de gedachten van die persoon. Dit is het ideale moment om je angsten te overwinnen en hem te begroeten met een simpele hallo.

Ga af op de tastzin

Het geheim bij flirten is om ambitieuze signalen te sturen en toch op hetzelfde moment geen te grote risico’s te nemen. Dit is perfect haalbaar door de wederzijdse interesse af te toetsen door zijn lichaam te benaderen via subtiele aanrakingen.

Ga niet overdrijven. Een simpele hand op zijn schouder of een aanraking van de handen is voldoende om zijn reactie af te wachten en te analyseren. Begint hij te glimlachen en trekt hij zich niet terug, dan heb je al mooie indicatie dat je avances gewenst zijn.

Hard to get

Diep van binnen zijn we nog allemaal kleine kinderen. We leggen ons speelgoed aan de kant, maar eens er iemand anders mee begint te spelen willen we het terug. Dit kunnen we perfect vertalen naar de zoektocht om liefde en affectie: een vrouw die zichzelf gooit naar een man valt weinig in de smaak, ze zullen bijna altijd voor het meisje gaan waarvoor ze de handen uit de mouwen moeten steken. Gooi hen telkens wat lokaas, maar bewaar het dessert voor de finale.

Een andere metafoor is de vergelijking met diamanten. Diamanten zijn zeldzaam en daarom uiterst kostbaar. Ze zijn moeilijk te vinden waardoor de maatschappij ze een hoge waarde toekent. Opnieuw zijn dezelfde regels van toepassing bij het ontmoeten van nieuwe mensen.

Ook al ben je smoorverliefd op hem, onthou om een afwachtende houding aan te nemen en enige afstand te bewaren tussen jullie beiden. Ontwikkel een trek en duw spel.

Wees een koningin

Straal zelfvertrouwen uit, dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Iedereen die je kent zal dit advies geven, psychologen, succesvolle zakenmensen, politici… Speel met zijn gedachten via lichaamstaal en benader hem met een tikkeltje  ( onopmerkbaar ) arrogantie. FAKE IT TILL YOU MAKE IT.

Dit wil niet zeggen dat je je anders moet voordoen, blijf trouw aan jezelf en toon je eigen persoonlijkheid. Toch is het geen slecht idee om je zelfvertrouwen op te krikken.

Flirten kan heel leuk zijn, het is van vitaal belang om uiteindelijk tot een intiem moment te komen met een partner. Seks hebben met je partner zou nooit mogelijk zijn moest geen van beiden begonnen zijn met flirten.

About the author

michelle

Leave a Comment