Tips voor Hem

Verwen Je Vriendin in De Slaapkamer

Bezorg je vriendin een avond die ze niet snel zal vergeten! Wil je ervoor zorgen dat elke nacht onvergetelijk wordt, dan moet je weten hoe je je vriendin het best kan plezieren. 

Tegenwoordig beweerd niemand meer dat het onderhouden van een relatie gemakkelijk is. Verklaren ze van wel, dan zijn ze hoogstwaarschijnlijk single. Relaties vragen veel tijd en inspanning van beide partners voor een kans op slagen. Dit betekent ook in de slaapkamer, dit is vanzelfsprekend een belangrijk aspect van jullie succesvolle relatie. De volgende 15 manieren zullen je alvast een voorsprong geven en voor voldoende spanning zorgen in jullie intieme momenten

Hoe kan je haar het beste verwennen?

Als het slecht gaat in de slaapkamer dan is het hoogtijd om hierin tijd en moeite te investeren. Weet je niet goed waar te beginnen, dan kunnen deze moves je op weg helpen.

#1 Haal de massage olie boven. Iedereen kan genieten van een goede massage. Als man krijg je ook graag een massage, maar nu is het tijd om aan je vriendin te denken. Laat haar op het bed gaan liggen, zoek op Spotify gepaste achtergrondmuziek en maak sensuele bewegingen met je handen over haar lichaam.

Beheers jezelf zo lang mogelijk. Na haar massage zal ze alle problemen in het huishouden en haar werk vergeten zijn om jouw nadien alle aandacht te geven.

#2 Vergeet het voorspel niet. Jullie hoeven niet naakt te zijn om aan voorspel te kunnen doen. Voorspel betekent voor vrouwen alles wat voor opwinding kan zorgen. Hoe meer tijd je hieraan besteed, hoe wilder ze zal worden.

#3 Vraag wat haar opwindt. Als je bezig bent zonder dat je de nodige reacties of feedback krijgt, is het tijd om het anders aan te pakken. In plaats van alle puzzelstukken te zoeken, kan je het beter specifiek vragen wat ze leuk vindt. Op deze manier ben je 100% zeker dat je haar ze bevredigt zal zijn. Als je dit artikel leest betekent het dat je in het verleden de verkeerde handelingen hebt uitgevoerd. Maak er geen gokspel van.

#4 Geef een compliment. In het begin van elke nieuwe relatie vliegen de complimenten in het rond. Je ziet er fantastisch uit, wauw jij bent gespierd. Ga terug naar die tijd waarin jullie elkaar pas hebben leren kennen en vertel haar hoe aantrekkelijk je haar vindt. In een langdurige relatie is het fout om hier geen energie in te steken. Dit is de eenvoudigste manier om haar te plezieren.

[ Lees ook:GEEF HAAR EEN COMPLIMENT ]

#5 Ken het vrouwelijk lichaam. Het is essentieel dat je de anatomie van het vrouwelijk lichaam kent. Ken haar erotische zones. Er is een reden waarom vrouwen graag in hun nek gekust worden.

#6 Verras haar. Iedereen houdt van verrassingen. Verras haar misschien met een vluggertje? Vooraleer je naar je werk vertrekt, kan je haar wekken met een passioneel cadeau. Op deze manier toon je haar dat ze jou opwindt.

#7 Het nummer 8. Geef je haar orale seks, probeer het cijfer 8 te maken met je tong. Schrijf een 8 met je tong.

#8 Blijf kussen. Vrouwen houden van kussen. We houden van sensualiteit, vergeet dus deze stap zeker niet over te slaan. Het is fun en intiem. Het duurt langer vooraleer vrouwen fysiek opgewonden zijn, neem hier dus je tijd voor.

#9 Wees romantisch. Als je vriendin van nature een romantische ziel is, dan is het logisch om romantisch uit de hoek te komen. Neem haar mee naar een gezellig restaurant of kook haar een diner met kaarslicht. Het toont je vriendin hoeveel je om haar geeft.

#10 Neem de leiding. Sommigen vrouwen kunnen dominant zijn, maar af en toe vinden ze het leuk dat hun man initiatief en de leiding neemt. Hef haar op, draai haar om, verleg haar van plaats. Laat haar denken dat je weet waarmee je bezig bent.

#11 Oefen haar favoriete posities. Als zij geen fan is van het standje ’69’, doe dan geen moeite om haar in die positie te plooien. Focus je op haar posities die haar opwinden. Als je haar ziet genieten, zullen jullie intieme momenten intenser worden.

#12 Talk dirty to her. Vergeet geen passionele gesprekken te voeren. Stuur haar erotische berichten nog voor je thuis bent. Vrouwen houden van flirten. Maak je dan ook geen zorgen dat je naaktfoto’s gelekt zullen worden, want zij is je vertrouwenspersoon.

#13 Vergeet achteraf niet te knuffelen. Wanneer jullie beiden uitgeput zijn, neem dan de tijd om naast elkaar te bekomen van de hevige strijd. Wees niet de man die onmiddellijk opstaat en de televisie aanzet.

#14 Gebruik haar verbeelding. De hersenen van een vrouw zijn de bron van al haar erotische fantasieën.

#15 Blijf niet rustig maar maak het hevig. Elke vrouw houdt van romantische seks. Dit wil niet zeggen dat het altijd zo hoeft te zijn, de controle verliezen en hevig te kreunen is het beste alternatief. Trek aan haar haar, geef een klets op haar billen…

About the author

michelle

Leave a Comment