Tips voor Hem

Dating Oudere Vrouwen

6  Redenen waarom oudere vrouwen daten fantastisch is

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Overweeg je het om te daten met een oudere vrouw? Stop met twijfelen over deze kwestie en start er onmiddellijk mee. Er zijn namelijk voldoende redenen die je zullen overtuigen om in de wonderlijke wereld te stappen van “dating met oudere vrouwen”. Als je ons nog niet zou geloven, lees dan verder de 6 onderstaande voordelen ( er zijn er natuurlijk veel meer ).

In onze inbox krijgen we vaak de vraag van onze lezers: hoe kan ik nu zo’n oudere vrouw vinden die op zoek is naar een jongere man? Wel, je kan natuurlijk de oude manier proberen: door in bars en clubs op zoek te gaan. We geven je echter weinig slaagkans als je voor deze optie kiest. Een betere oplossing is door gebruik te maken van een gespecialiseerde site die dienst doet als een ontmoetingsplaats tussen oudere vrouwen en jongere mannen.

  • Oudere vrouwen kunnen oprecht genieten van jongere mannen

Het is al lang maatschappelijk aanvaard voor mannen om een relatie aan te gaan met een jongere vrouw – dit is precies de reden waarom het zo aangenaam is om te daten met een oudere vrouw. Een oudere vrouw zal het heel flatterend vinden wanneer een jongere man haar verkiest bovenop alle jongere meisjes. Deze aandacht zal haar het gevoel geven dat ze oprecht gewild en sexy is, hierdoor zullen jullie ontmoetingen automatisch meer passie en opwinding bevatten.

Op vandaag zijn oudere vrouwen zeer geïnteresseerd in ( of stellen ze zich op zijn minst open voor ) het daten met een jongere man. Dit betekent niet dat ze een relatie willen aangaan met een kinderachtige jongen. Zij willen nog steeds een man die sterk in zijn schoenen staat. Toon haar dat je tot dit type man behoort, die toevallig wat minder kaarsjes heeft uitgeblazen. Hoe kan je dit realiseren? Je kan van start gaan door veel oogcontact te maken en gebruik te maken van zelfverzekerde lichaamstaal. Loop met je rug recht en controleer je bewegingen. Bij het maken van oogcontact, straal je je zelfvertrouwen over door haar eerst te laten knipperen of te laten wegkijken. De combinatie van veel oogcontact met een sterke lichaamstaal, zal bij haar het beeld of de indruk opwekken van een zelfverzekerde en succesvolle man waar oudere vrouwen verzot op zijn.

  • Oudere vrouwen weten door hun levenservaring wat ze willen

In tegenstelling tot veel jongere vrouwen, die nog steeds de nodige levenservaring ontbreken en de datingwereld nog volop moeten ontdekken, hebben oudere vrouwen een veel sterker idee over hun voorkeuren en wat ze precies willen. Ze zijn minder geneigd om zich nog bezig te houden met “spelletjes” te spelen zoals hard-to-get.

Dit betekent dat je in hun bijzijn veel oprechter en eerlijker mag zijn over je intenties en verlangens. Bijvoorbeeld, als er een sterke seksuele spanning tussen jullie heerst en je vraagt je af of zij ook bereidt is om intiem te worden, dan is er geen nood om je intenties te verbloemen door haar bijvoorbeeld uit te nodigen om naar ” een film” te kijken. Oudere vrouwen zijn lang niet zo naïef als jongere meisjes. Ze zijn zich bewust van de onderliggende beweegredenen waarom je haar uitnodigt. Als ze ervoor openstaat, dan zal je geen excuus moeten verzinnen.

  • Oudere vrouwen hebben veel meer levenservaring

Oudere vrouwen hebben letterlijk meer levenservaring, deze eigenschap vertaalt zich op alle vlakken: dating, relaties en in de slaapkamer. Een relatie aangaan met een oudere vrouw geeft je dus de mogelijkheid om je persoonlijkheid, je wensen en verlangens in een versneld tempo te ontdekken en ontwikkelen.

Het is niet altijd gemakkelijk om tot dit stadium van de relatie te geraken, je moet hierin de nodige leiding nemen. Als je bijvoorbeeld wilt ontdekken wat ze jou kan bijleren in de slaapkamer, dan mag je absoluut niet de kat uit de boom kijken en wachten op een uitnodiging. Neem de leiding en bouw die seksuele spanning geleidelijk aan op. Ga hiermee van start door gebruik te maken van simpele aanrakingen tijdens jullie ontmoetingen. Elke aanraking is een stap in de goeie richting, de sfeer zal automatisch geladen worden met lust en passie. Indien je dit periodiek toepast, zal dit de intimiteit en jullie relatie in positieve zin bevorderen. Hierna is de enige variabele factor die overblijft: tijd. Van nature zullen jullie ontmoetingen evolueren richting de slaapkamer.

  • Je persoonlijkheid zal groeien en aan ervaring inwinnen

Ben je het reeds gewoon om een relatie aan te gaan met jongere vrouwen of vrouwen van je eigen leeftijd, dan kan het eens de uitgesproken kans zijn om je persoonlijkheid te laten ontwikkelen door een oudere vrouw in je leven toe te laten. Deze fantastische ervaring wil je niet missen. Relaties zijn een goede leerschool om onszelf te leren kennen in allerhande verschillende situaties. Door met geen limiet te stellen op je leeftijdsvoorkeur, stel je jezelf open om je eigen persoonlijkheid nog beter te testen en te laten evolueren.

Eén van de beste manieren om te leren en te groeien in een relatie is door aan zelfevaluatie te doen. Zelfevaluatie is in essentie om je emotionele wereld met anderen te delen en feedback te krijgen over je houding. Weet je geen weg met dit advies? Probeer simpelweg om je partner te vertellen hoe je je voelt op dat moment, vertel haar welke impact zij heeft op jou. Bijvoorbeeld, je bent op een date en je voelt de situationele druk om een interessant onderwerp aan te kaarten, zeg dan gewoon klaar en duidelijk dat je die druk voelt. Jezelf openstellen op deze manier, geeft haar de mogelijkheid om zich nauwer verbonden met jou te voelen. Het zal haar ook een veiliger gevoel geven waardoor zij haar bescherming kan laten afzwakken. Deze diepere connectie die jullie met elkaar delen, zal resulteren in persoonlijke ontwikkeling en een betere verstandhouding tussen jullie beiden.

  • Oudere vrouwen zijn veel volwassener

Vrouwen die al enkele levensjaren achter de rug hebben, genieten van de nodige levenservaring die hiermee gepaard gaat. Hierdoor zijn ze zowel financieel als emotioneel geëvolueerd tot een stabielere persoon. Zij hebben al veel ups en downs gekend, hierdoor is hun relativeringsvermogen meer ontwikkeld dan hun jongere rivalen. Ze kunnen hun emoties beter beheersen en hun gedrag aanpassen aan de omgeving.

Vergeet niet doordat oudere vrouwen een pak volwassener zijn, dit niet betekent dat ze zich niet meer willen amuseren. Dezelfde grapjes en speelse activiteiten zullen ongetwijfeld ook een glimlach toveren op het gezicht van volwassenere vrouwen. Ben je aan het babbelen met een oudere vrouw, dan mag je gebruik maken van cliché openingszinnen zolang jullie beiden er de humor van in zien. Mopjes maken over het leeftijdsverschil kan het ijs breken en aangeven dat jullie er beiden geen probleem van maken.

  • Ze hebben een uitgesproken voorkeur

Oudere vrouwen hebben veelal volledig andere interesses dan hun jongere rivalen. Een meisje van 22 jaar, stort zich elk weekend nog volop in het uitgaansleven. Er zit waarheid achter de spreuk ” met ouder worden verlies je je wilde haren”, naarmate je ouder wordt, zal je kalmer en rustiger zijn. Een vrouw van 30 jaar oud zal zich hierdoor beter amuseren door een avond door te brengen in een jazz-bar of zelfs thuis in plaats van een dansclub.

Ben je zelf geïnteresseerd om tijd te spenderen in een rustigere omgeving, dan is een relatie met een oudere vrouw echt iets voor jou!

Ook al zouden jou voorkeuren en die van jou date niet matchen, dit is niet noodzakelijk negatief. Sommige vrouwen missen namelijk hun jeugd en willen terug uitbundig feesten zoals toen ze jonger waren. Op date gaan met een jongere man is dus voor hen de ideale gelegenheid om terug in aanraking te komen met het wilde uitgaansleven en de bijhorende levensstijl. Jij kan die man zijn die haar leven omgooit en haar eraan herinnert hoe leuk deze clubs kunnen zijn.

About the author

michelle

Leave a Comment