Datingsites

Datingsites Voor Jongeren

Wereldwijd zijn er meer dan tienduizend verschillende datingsites. Ook in België zijn er heel wat datingsites die zich richten op verschillende doelgroepen. Omdat het niet makkelijk is om de weg te vinden tussen het grote aanbod, hebben wij voor jou alle datingsites in België uitvoerig getest. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle (gratis) datingsites waar ook veel jongeren opzitten (=en welkom zijn!).

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Wij hebben de onderstaande datingsites beoordeeld op verschillende punten. Uiteraard was het in dit geval vooral heel belangrijk dat er voldoende jongeren aanwezig waren. Ook voor jongeren zijn er verschillende concepten mogelijk. Ben je opzoek naar een casual date of eerder een spannend afspraakje? Daar gaan we later verder op in.

Top 3 casual datingsites voor jongeren

Indien je al jongere opzoek bent naar een serieuze relatie, zijn onderstaande drie datingsites perfect. Op deze drie datingsites zijn heel wat jongeren actief uit alle regio’s van Vlaanderen. Bovendien, inschrijven is volledig gratis!

Nummer Datingsite voor jongeren Doelgroep Even uitproberen? 
1 Relatieplanet.be Iedereen is welkom, veel actieve leden in België! Gratis inschrijven >>
2 Match4me.be Alle jongeren met een diploma kunnen zich hier aanmelden Gratis inschrijven >>
3 Be2.be Een algemene casual datingsite Gratis inschrijven >>

Goed om te weten: aanmelden is helemaal kosteloos en vrijblijvend!

Ondeugende datingsite voor jongeren

Niet alle jongeren zijn opzoek naar een vaste en serieuze relatie. Sommige vrijgezellen zijn net opzoek naar een beetje avontuur of een wildere (vaak eenmalige) avond. Ook daarvoor zijn speciale datingsites op de markt. Heel wat van deze datingsites zijn helaas fake (met valse profielen). Toch hebben we één kwalitatieve website gevonden waarop heel wat ondeugende jongeren actief zijn!

 Datingsite  Doelgroep  Even uitproberen?
 Ondeugend-daten.be  Ondeugende jongeren  Gratis inschrijven >>

Goed om te weten: aanmelden is 100% anoniem en gratis.

Waarom online daten zo ongelofelijk populair geworden is bij jongeren?

477632879Steeds meer jongeren vinden de weg naar een online datingsite. Aangezien er meer dan 1,5 miljoen vrijgezellen zijn in België is dat natuurlijk meer dan normaal. Zo goed als alle jongeren zijn actief op Facebook – dit is een social media kanaal dat vooral bedoelt is om vriendschappelijke contacten te leggen. Via dit kanaal is het niet zo makkelijk om te flirten met andere mensen. Dat is de reden waarom heel wat jongeren de weg gevonden hebben naar één van bovenstaande websites. Leden op datingsites houden ervan om versiert te worden, dat is dan ook de reden waarom je een account maakt op een datingsite – nieuwe mensen ontmoeten! Ook via onze redactie krijgen we dagelijks heel wat vragen binnen van jonge vrijgezellen die hopeloos opzoek zijn naar de ware.

Waarom elke vrijgezel een account zou moeten hebben op een datingsite

  • Aanmelden is helemaal gratis en vrijblijvend
  • Het duurt niet langer dan 5 minuten om een account aan te maken
  • Andere vrijgezellen van jouw leeftijd zijn ook heel actief op deze websites
  • Een ander kanaal om nieuwe mensen te leren kennen.

Welke datingsite moet ik kiezen?

Zoals je in de tabel bovenaan deze pagina kan zien gaat onze voorkeur (voor jongeren) uit naar de datingsite relatieplanet. Dit is volgens ons de website waar de meeste jonge vrijgezellen actief zijn. Ook is het een heel gebruiksvriendelijke website waarop je eenvoudig een eigen profiel kan aanmaken. Bij het aanmaken van je profiel zal er gevraagd worden om een korte beschrijving over jezelf te geven. Het is belangrijk om hier eens goed over na te denken, dit is namelijk het tekstje – “jouw openingszin”, die andere vrijgezellen zullen lezen. Schrijf hier zeker niet heel je leven op en bloot maar probeer andere leden zo nieuwsgierig mogelijk te maken om jou beter te leren kennen.

De verhouding mannen en vrouwen op een datingsite

“Alleen mannen zijn actief op datingsites”- is iets wat vaak gedacht wordt maar absoluut een FOUTE redenering is! Uit onderzoek blijkt dat de verhouding mannen en vrouwen op een datingsite heel mooi in verhouding is.

Mannen56%
Vrouwen44%

Vroeger was het inderdaad zo dat enkel mannen actief waren op online kanalen (ook op Facebook!). Dit is uiteraard helemaal verleden tijd. Zowel op Facebook als datingsites zijn vrouwen mooi vertegenwoordigd.

Onze conclusie

De laatste jaren hebben wij heel wat datingsites onder de loep genomen. Voor elke leeftijdsklasse is er een andere favoriet die bij ons naar boven komt. In de categorie jongeren kunnen we zeggen dat de datingsite Relatieplanet en Ondeugend-daten de twee grootste zijn. Niks zou je nog mogen tegen houden om het eens een kans te geven. Aangezien beide datingsites helemaal kosteloos zijn om aan te melden kan er voor jou een nieuwe wereld open gaan.

About the author

michelle

Leave a Comment