Datingsites

Datingsites Zonder Inschrijven

Inschrijven op een datingsite zonder dat je hiervoor het registratieformulier invult is helaas niet mogelijk. Zonder registratie zou het niet mogelijk zijn dat andere leden contact kunnen opnemen met jou. De redactie van datingmagazine.be is opzoek gegaan naar de beste en vooral gratis datingsites waar het mogelijk is om binnen de drie minuten een account aan te maken.

Wist je dat:

  • Inschrijven op een datingsite 100% anoniem is?
  • Het slechts drie minuten duurt om een account aan te maken?
  • Het helemaal gratis is om een account aan te maken?
  • Indien je niet tevreden bent het niet langer duurt dan 1 minuut om je account weer af te sluiten?

Uiteraard voldoet niet elke datingsite aan bovenstaande puntjes. Daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van de drie beste gratis datingsites die voldoen aan de vier bovenstaande puntjes.

Aanmelden in slechts 3 minuten!

Datingsites bestaan er in alle soorten en vormen, daarom hebben we voor elke categorie één uitgekozen die het beste scoort op alle vlakken en uiteraard ook voldoen aan de eerder opgesomde punten.

Nr Datingsite Tijd Informatie Uitproberen
1 Match4me.be(tip!) 3’min Populaire datingsite voor alle leeftijdscategorieën. Match4me gratis uitproberen
2 50plusmatch.be 3’min Enkel voor 50plussers 50plusmatch gratis uitproberen
3 Ondeugend daten.be 3’min Voor iedereen die opzoek is naar iets meer avontuur! Ondeugend daten gratis uitproberen

Voor veel van onze bezoekers die een snelle registratie wensen is match4me de beste keuze. Onder deze tabel kan je alvast wat meer informatie terugvinden over bovenstaande datingsites.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk dan onze top 10 datingsites uit België >>

Match4me.be – ultra snelle inschrijving!

match4meMatch4me is een heel populaire datingsite in Vlaanderen. Vooral bij de hoger opgeleiden staat deze website in registratiesnelheid bij ons op nummer één. Dagelijks zijn er heel wat singels die de weg naar deze site gevonden hebben. Door de uitgebreide interface is het kinderspel om nieuwe mensen te leren kennen.

Lees de uitgebreide review over Match4me.be >>

50plusmatch.be – Gebruiksvriendelijkheid is prioriteit!

50plusmatchOm liefde staat geen leeftijd, dat is het succes van 50plusmatch. Deze datingsite is ontwikkeld speciaal voor de oudere leeftijdscategorie. Je bent zeker niet verplicht om op date te gaan met iemand, vele leden gebruiken deze website ook om nieuwe mensen te leren kennen.

Lees de uitgebreide review over 50plusmatch.be >>

Ondeugend-daten.be – Aanmelden is helemaal anoniem!

ondeugend datenNiet iedereen heeft behoefte aan een vaste relatie. Daar heeft ondeugend daten heel slim op ingespeeld, zoals de naam het al zegt. Via deze datingsite kan je helemaal anoniem een account maken en opzoek gaan naar extra spanning.

Lees de uitgebreide review over ondeugend-daten.be >>

Veel gestelde vragen over datingsites

Er wordt vaak gepraat over online dating maar toch is dit topic nog niet voor iedereen duidelijk. In België zijn er bijvoorbeeld al meer dan 1,5 miljoen mensen die vrijgezel zijn. Aangezien het niet altijd even makkelijk is om om iemand aan te spreken op café of op straat, zijn er dagelijks duizenden vrijgezellen die de stap zetten naar online datingsites. De meest gestelde vragen hebben wij alvast even op een rijtje gezet:

Klopt het wel dat deze datingsites echt gratis zijn?

Jazeker, alle datingsites die wij aanbevelen op datingmagazine.be zijn helemaal kosteloos. Elke datingsite heeft natuurlijk extra betaalde opties en memberships. Je bent zeker niet verplicht om een upgrade te maken met je gratis account. Daarom raden wij onze bezoekers aan om steeds goed onze reviews te lezen voor je een betaald account neemt op een bepaalde datingsite.

Zijn datingsites niet gevaarlijk?

Datingsites zijn zeker niet gevaarlijk. Een lidmaatschap aanvragen is altijd volledig anoniem. Jou e-mail adres zal nergens vermeld staan op jouw profielpagina. Natuurlijk moet je altijd goed opletten als je afspreekt met iemand in het echte leven. Spreek daarom altijd af op een plaats waar veel mensen zijn zoals de cinema of op café.

Kunnen mijn Facebook vrienden zien dat ik actief ben op een datingsite?

Neen, jouw vrienden zullen dit niet zijn. Soms heb je de keuze om een account aan te maken en deze te kopellen aan je Facebook account maar dat is zeker niet verplicht. Daarom zullen jouw vrienden nooit op de hoogte gebracht worden dat je actief bent op een bepaalde datingsite?

Jouw eerste stap zetten in online dating?

188090949Aangezien je op deze website zit, is jouw eerste stap reeds gezet! Probeer je twijfels over datingsites aan de kant te schuiven en geef het een kans. Aanmelden is gratis en 100% anoniem, je hebt dus zeker niks te verliezen. Vele (ook in jouw vriendenkring) hebben reeds de ware gevonden via online dating. Natuurlijk worden er ook veel gewone vriendschappen tot stand gebracht via deze platformen.

Is er voor jou nog iets niet helemaal duidelijk, twijfel je nog over een bepaalde datingsite of heb je vragen bepaalde vragen over online daten? Stuur dan een berichtje naar onze redactie, wij helpen je graag verder!

About the author

michelle

Leave a Comment