Tips voor Hem

Echte Afknappers Bij Mannen

Vandaag de dag is het al moeilijk genoeg om de liefde te vinden, zorg er dan voor dat deze simpele randfactoren geen negatieve invloed hebben op jullie relatie. Vrouwen zijn op zoek naar een de perfecte man, een mythe gecreëerd door de vele romantische Hollywood films. Met een verzorgd uiterlijk kom je al heel ver maar dat is niet voldoende. Voor een vrouw zal geen enkele man voldoen aan haar volledige checklist, begin dan ook met goeie voornemens en een open geest aan een nieuw avontuur.

Vrouwen in deze maatschappij worden te vaak onderworpen aan de wensen van de man. Er wordt hen verteld hoe ze zich moeten kleden en gedragen om aantrekkelijk te zijn. Veel artikels beschrijven wat mannen opwindend vinden aan vrouwen, het is tijd om hierin verandering te brengen. Er zijn veel verschillende afknappers voor vrouwen, seksscènes zoals in de films komen zelden voor. In de realiteit gaat het gepaard met schaamte en klungelen.

Iedereen heeft het al ervaren, na een relatiebreuk zich afvragen wat er fout gelopen is. Onbewust gaan mannen net vrouwen wegjagen, door hun gewoontes die ze zich aangeleerd hebben in hun single leven. Het zou jammers zijn moest de relatiebreuk het gevolg zijn door één van de onderstaande redenen.

Lees hier ookECHTE AFKNAPPERS BIJ VROUWEN

#1 Te weinig naar de cinema gaan. Een film gezellig samen thuis in de zetel bekijken kan één en al romantiek zijn. Een lekker glas wijn en dicht bij elkaar kruipen. Toch gaan showen vrouwen graag hun verovering aan hun vriendinnen of zelfs gewoon vreemden. Naar de cinema gaan is dan de ideale uitstap om het beste van twee werelden te krijgen. Jij krijgt je actiefilm te zien en je vriendin is blij dat jullie samen op stap gaan.

Wij kunnen je hierbij helpen. LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA EN MAAK KANS OM 2 FILMTICKETS TE WINNEN.

#2 Lange, vuile en ongeknipte nagels. Dit gebeurt vaak, hou je handhygiëne altijd in het oog. Dit behoort tot de grootste afknappers, vrouwen willen niet aangeraakt worden met vuile handen en al zeker niet op hun intieme plaatsen, dit kan hen infecties bezorgen.

#3 Onbeleefd tegen horecapersoneel. Iedereen die ooit in de horeca gewerkt heeft, weet hoe ondankbaar deze job kan zijn en dat klanten je ergste vijanden kunnen zijn. Behandel horecapersoneel dus met respect tenzij ze jou slecht behandelen natuurlijk. De manier waarop je derden behandelt zegt iets over jouw persoonlijkheid. Als je onbeschoft bent tegen een werknemer voor een kleine vergissing in de bestelling, dan wil er niemand nog in jouw gezelschap zitten. Vrouwen houden van mannen die kalm kunnen blijven, niet van iemand die zijn longen uitschreeuwt als er iets fout loopt. Je date zal zeker niet onder de indruk zijn van je haantjesgedrag en mogelijk zelfs je alleen achterlaten in het restaurant.

#4 Ken je grenzen. Ongepast gedrag kan in bepaalde situaties zorgen voor een hilarisch tafereel. Ga je de ouders van je date ontmoeten, is het je gezond verstand die je vertelt om geen seksistische moppen te vertellen om een eerste goede indruk na te laten. Sommige mannen kunnen zichzelf niet bedwingen en brabbelen er alles uit zoals een klein kind. Stuur ook geen foto’s van jullie mannelijk lid naar haar gsm, als ze hier niet om gevraagd heeft.

#5 Lelijke schoenen. Vrouwen kijken Altijd naar je schoenen. Heb je moeite gedaan om een mooie outfit aan te trekken, vergeet dat ook niet de juiste schoenen te kiezen. Dit zullen ze ten zeerste appreciëren, voor hen zijn schoenen een BIG DEAL.

#6 Afdwalen terwijl zij aan het praten is. Dit is het ultieme teken die getuigt van weinig respect, als je je niet interesseert voor je vriendin wanneer ze tegen jou aan het babbelen is. Je beledigt haar in haar gezicht door niet te luisteren. Als partner verwacht ze net om steun van jou te krijgen. Mannen die niet leren om hun aandacht erbij te houden, zullen niet lang blijven.

#7 Slechte hygiëne, ze weten niet wat een deodorant is. Vrouwen haten het wanneer een man stinkt of geen standaard heeft qua hygiëne. Alle mensen hebben zweetklieren. Het is aan jou om zorg te dragen voor je eigen lichaam en een oplossing te zoeken zodat derden niet gehinderd worden door afgescheiden lichaamsgeuren. Vooraleer je in bed kruipt met je vriendin of date, zorg er dan voor dat je fris gewassen bent. Een wasbeurt gaat hand in hand met een scheerbeurt, het gebruik van een deodorant of parfum en het onderhouden van je gebit. Hoewel sommige vrouwen houden van een mannelijke lichaamsgeur, teveel van iets is nooit goed. Hangt er een voortdurende slechte geur rond je, ga dan naar uw huisarts.

#8 Een slechte kusser. Dit vraagt weinig uitleg, de eerste kus is het belangrijkste in een nieuwe relatie. Het vertelt de geschiedenis van je liefdesleven en jullie seksuele compatibiliteit. Toon voldoende passie als je haar kust, toon haar dat je hartslag de hoogte ingaat in haar aanwezigheid. Haar agressief kussen is een grote afknapper.

#9 Zeg nooit de naam van je ex. Durf haar naam nooit te zeggen in de slaapkamer, je geloofwaardigheid is dan net zoals de passie in rook op gegaan. Maak je toch deze fout, overwelm haar dan met verontschuldigingen, geef haar een massage en trakteer haar op een romantische diner. Bewijs haar dat ze de enige vrouw in jouw leven is en dat jouw ex niet ronddwaalt in je gedachten. Overtuig haar dat zij de mooiste, intelligentste en vooral de meest sexy vrouw voor jou is.

#10 Wees geen watje. Vrouwen houden van seks met mannen die zich dan ook zo gedragen. Als je bang met om nieuwe dingen te proberen of voortdurend bevestiging vraag of ‘ je goed bezig bent’, dan raakt ze niet opgewonden van je. Het is ook niet de bedoeling dat je je agressief gaat gedragen. Een vrouw pushen tot de limiet zal ze als onrespectvol ervaren. Het is niet de bedoeling dat je enkel denkt aan je eigen plezier. Wees hard en lief tegelijkertijd, zorg ervoor dat je overtuigd bent van haar wensen en grenzen.

#11 Slordig zijn. Spendeer je het merendeel van je tijd in een donkere slaapkamer door? Waar vuile kleren zich opstapelen, lege koekendozen overal op de grond te vinden zijn? Voldoe je aan deze kenmerken, dan ben je helaas een slordig persoon. Begin je een nieuwe relatie, dan zal ze je voorstellen aan haar vrienden en familie. Je vriendin zal zich dan ook schamen als je aankomt met gekreukte kleren, wild haar en vlekken op je broek. Een vrouw wil geen extra zorgen aan haar hoofd en al zeker niet of haar vriend zichzelf verzorgd.

#12 Egoïstisch zijn. Heb oog voor je vriendin tussen de lakens, haar orgasmes negeren of simpelweg ontzeggen is geen goeie zet.

#13 Wees duidelijk tijdens de seks. Laat blijken dat je aan het genieten bent, niet is zo storend als vrijen met iemand die geen kik of geen enkel geluid maakt. Toon appreciatie voor haar inzet.

#14 Je onderbreekt haar. Dit vergt weinig uitleg, onderbreek haar gewoon niet als ze aan het praten is.

#15 Beloftes breken. Dit geldt niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen. Niets is zo vervelend als een persoon die zijn beloftes niet kan nakomen. Maak je plannen om af te spreken en annuleer je die altijd op het laatste moment, verwacht dan een boze vriendin als je thuiskomt. Bespaar jezelf een hoop problemen en maak geen beloftes die je niet kan houden. Betrapt ze je telkens opnieuw op het breken van een belofte, dan zal ze minder en minder vertrouwen in je hebben. Vertrouwen in elkaar vormt net de basis van een relatie.

#16 Je bent altijd te laat. Stel jezelf in haar plaats, moest je op elke afspraak 15 tot 30 minuten buiten moeten wachten ( erger nog als het regent). Op deze manier ontstaan er ruzies en ergernissen. 

#17 Je negeert haar grappen. Vrouwen zijn grappig, geef hen die erkenning.

#18 Een lelijke baard met kale plekken. Als je niet de genen bezit om een mooie volle baard te laten groeien, scheer dan al die plekjes met een paar sprieten volledig af.

#19 Constant kritiek op de popcultuur. Houdt je vrouw van een bepaalde band of muziekgenre? Ga deze dan niet afbreken door kritiek te geven. Respecteer haar voorkeuren, ook al verschillen die van jou.

#20 Seks is niet gedaan als de man klaarkomt. Val niet in slaap als jij al klaargekomen bent, geef haar de kans om ook tot een orgasme te komen.

#21 De man wil altijd het laatste woord. De wereld zal niet vergaan en je mannelijkheid verdwijnt niet als je niet altijd het laatste woord hebt. Happy wife happy life. Probeer niet om elke discussie te winnen, niemand is graag in de buurt van een betweter.

#22 Jaloezie.

#23 Geheimzinnig doen over je gsm. Vrouwen zijn van nature nieuwsgierig wezens en jaloers van aard en een aangeboren vorm van intuïtie. Het is geen geheim dat velen de gsm van hun partner doorzoeken. Waarom? Als het geweten is dat hun partner in vorige relatie iemand bedrogen heeft, creëert dat een vermoeden. Vrouwen willen hun partner blindelings kunnen vertrouwen en willen dan ook zeker zijn dat ze hun tijd niet verdoen aan een bedrieger. Laat je gsm nergens achter en beveilig deze met een code. Ze mag achterdochtig zijn maar ook respect hebben voor je privacy. Maak haar duidelijk dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, als ultiem bewijs kan je haar je gsm eens afgeven.

#24 Draag geen ongewassen kledij.

#25 Verzin geen bijnamen voor haar vagina. Behandel haar niet als een kind door koosnaampjes je verzinnen voor haar vagina. Spreek niet over liefdesgrot, koekje, expreswegtunnel…

#26 Een dikke nek hebben. Trots en fier zijn op jezelf en je verwezenlijkingen is perfect normaal, dit wordt zelfs aangemoedigd om zelfvertrouwen uit te stralen. Er is echter wel een fijne scheidingsgrens tussen fier zijn en opscheppen over iets. Er bestaat geen twijfel dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot een zelfzekere man. Als je vriendin van tijd tot tijd haar ogen rolt bij bepaalde opmerkingen is dit een signaal dat je deze grens aan het overschrijden bent.

#27 Andere vrouwen “bestuderen”. Gelukkig lopen er heel veel mooie vrouwen op deze wereld, je kan nooit weten wanneer er één je pad kruist. Hopelijk ben je slim en hoffelijk genoeg om deze vrouw niet na te staren in het bijzijn van je partner. Dit zou ervoor zorgen dat je vriendin/vrouw zich telkens gaat vergelijken met andere vrouwen. Jaloezie en een potentiële ruzie komen dan zeer dichtbij. Leer je pas iemand nieuws kennen en blijf je toch interesses tonen in ander vrouwelijk schoon in je omgeving, dan geef je haar een signaal dat er enkel een vriendschappelijke band mogelijk is.

#28 Teveel drinken. We zijn allemaal wel bekend met die avonden waarop het net iets te leuk was. Overgeven in de toiletten of op straat, beginnen vechten of zelfs onbeleefd zijn tegen je eigen vrienden. Als dit geen zeldzaam voorval is maar er een terugkerend patroon ontstaat, dan kan ze het grondig beu zijn om zich voor jou te schamen.

Niemand wil elke avond opnieuw verantwoordelijk zijn voor zijn of haar partner, dan kon ze even goed thuis blijven bij de kinderen.

#29 Algemeen ongemanierd zijn. In een relatie is het belangrijk om je levensgezel met respect te behandelen. Veel mannen appreciëren niet altijd wat hun vriendin/vrouw dagelijks voor hen doet, tot zij deze houding niet meer kunnen tolereren en het afstappen.

Toon je frequent je affecties en uit je je gevoelens tegenover haar zal ze een telkens een warm gevoel krijgen van binnen. Op deze wijze stoort het haar niet om voor je te zorgen en doet ze dit met heel vee liefde. Het is een kleine moeite om enige vorm van appreciatie te tonen. Kan je dat niet opbrengen voor haar, zal ze wel iemand vinden die dat wel kan.

#30 Te ijdel zijn. Alle vrouwen wil er verzorgd uitzien en dragen dan ook goed zorg voor hun lichaam van kop tot teen. Ze hebben dan ook bepaalde verwachtingen van hun vriend/man. Heb je een goede parfum, een frisse adem en pas gewassen kledij aan, dan ben je op de goede weg. Jonge mannen van tegenwoordig gaan soms een stap te ver, en smeren meer productjes op hun gezicht dan hun vriendin.

Heb je afspraken lopen bij de manicure, pedicure en zonnebank op een regelmatige basis kan ze je verdenken van homo of biseksualiteit. Weegt jouw toilettas meer dan die van haar?

#31 Overgevoelige mannen. Heel ons leven lang worden we aangeleerd om lief en attent te zijn. We weten dat we een portier van een deur moeten openhouden, boodschappen helpen dragen, er voor zorgen dat ze gelukkig is. Bepaalde mannen gaan hier te fel in op en bereiken een heel ander level. Gevoelige mannen zijn leuke en lieve kerels die naar hun moeder hebben geluisterd en de juiste manieren hebben. Ze zijn niet beschaamd om hun innerlijke vrouw naar buiten te laten komen. Een vriendin kan genieten van te huilen in de armen van een man, maar niet om samen de zakdoeken vol te snotteren.

#32 Laag zelfvertrouwen. Dit is waarschijnlijk de grootste fout die mannen maken, overkomen als iemand met een lage dunk van zichzelf. Ben je nerveus en niet op je gemak, wees dan maar zeker dat anderen dit ook merken. Ben je gelukkig met je uiterlijk en wie je bent? Vind je van jezelf dat je leuk gezelschap bent? Ben je niet gelukkig met jezelf, dan is de kans groot dat je date dat ook niet is. Vrouwen hebben een extra zintuig om dit direct op te merken.

#33 Je bent niet Patrick Swayze. Ben je in een discotheek, probeer dan niet de moves van dirty dancing toe te passen. Je zal haar aandacht krijgen maar niet de aandacht die je wil. Veel kans dat ze samen met haar vriendinnen je gaan uitlachen.

#34 Cheesy pick up lines. Het maakt niet uit hoeveel keer mannen deze tip al gehoord hebben, ze blijven denken dat het grappig is en dat het kan werken. ” Kom je hier vaak of waar was jij heel m’n leven”? Dit getuigt enkel van een gebrek aan creativiteit, verbeelding en romantiek. De beste manier om een vrouw te benaderen blijft om oprecht geïnteresseerd over te komen.

#35 Overvloedig gebruik van parfum. Een paar tips geleden kon je lezen dat je niet mag stinken en best een deodorant gebruikt. Dit klopt nog altijd, overdrijf gewoon niet. Gebruik niet teveel met de gedachte dat er al een deel vervlogen zal zijn, je kan je hier lelijk aan mispakken.

About the author

michelle

Leave a Comment