Datingsites

Gratis Datingsite Voor Onder De 18

Alle datingsites hebben een beleid waarbij je minimaal 18 moet zijn om je te registreren. Op een eerlijke manier kan je je dus niet registreren, dit beleid valt natuurlijk op een heel gemakkelijke manier te omzeilen. Geen enkele datingsite zal een kopie vragen van uw identiteitsbewijs om uw leeftijd te verifiëren. Als je geen last hebt van je geweten kan je dus een oudere leeftijd opgeven. We raden onze lezers natuurlijk niet aan om dit te doen. Voor wie niet kan wachten tot zijn of haar 18de verjaardag is deze manier de mogelijkheid om in contact te komen met andere singles via datingsites. Er bestaan uiteraard geen straffen voor het liegen in je inschrijvingsformulier. Waar andere leden gelogen hebben over hun lichaamsbouw of diploma, heb jij gelogen over je leeftijd.

Iedereen heeft recht op een gelukkig leven en op het vinden van een leuke partner, waarom mensen onder de 18 niet? Jongens en meisjes onder de 18 ervaren veel druk als het aankomt op het hebben van een lief. Wat als hun vrienden allemaal al iemand hebben leren kennen op school, in de jeugdbeweging of op een fuif? Het voelt aan alsof er iets verkeerd met je is en je vraagt je af waarom je nog geen lief hebt gehad. Via Tinder of het gebruik van datingsites kan je hierin verandering brengen. Via de ingetypte zoekwoorden ‘ gratis datingsite voor onder de 18’ kwam je hier terecht, we willen je dan ook meer informatie geven vooraleer je van start gaat:

  • 4 Tips om onder de 18 te starten met online dating
  • Top 10 gratis datingsite voor onder de 18
  • Voordelen van online dating

4 Tips om onder de 18 te starten met online dating

#1 Verberg niet dat je nog geen 18 bent. Als je uiteindelijk een gepaste match hebt gevonden waarmee het klikt en je de relatie wil verder zetten en aan een toekomst bouwen kunnen er problemen ontstaan. Als het koppel bestaat uit een minderjarige en een meerderjarige waarbij seksuele handelingen gebeuren, kunnen er zowel tijdens de relatie of na de relatie juridische gevolgen zijn voor de meerderjarige partij. Het is dus goed idee om eerlijk te zijn op voorhand tegen de persoon die je graag beter wil leren kennen.

#2 Upload geen seksueel getinte foto’s. We raden dit af bij iedereen, de ontwikkelaars zullen deze foto’s ook niet toestaan. Dit gaat verder dan alleen de foto’s op je profiel, verstuur ook geen seksueel getinte foto’s buiten het gebruik van de datingsite vb via snapchat … Je weet nooit op welke manier deze foto’s je toekomst kunnen verpesten, ze duiken hoe dan ook terug op. Er bestaan ondertussen genoeg horrorverhalen van andere mensen waarbij hun foto’s gelekt zijn.

#3 Datingsites zijn geen absolute succesformule. Het is niet omdat je een profiel aangemaakt hebt op een datingsite dat je automatisch een vriend of een vriendin zal hebben. Geef de andere leden de tijd om je profiel te vinden en contact met je op te nemen. Ga daarnaast ook zelf actief op zoek naar een match en verstuur zoveel mogelijk unieke berichten naar andere leden.

#4 Zoek iemand dicht in de buurt. Meestal hebben mensen onder de 18 nog geen autorijbewijs of een auto ter beschikking waardoor het hebben een match aan de andere kant van het land geen zin heeft. Stel je zoekfilters zodanig in dat je bijvoorbeeld in een straal van 10 km rond woning zoekt.

Top 10 gratis datingsite voor onder de 18

Vandaag wordt de liefde online gevonden, duizenden Belgen hebben deze weg al bewandelt voor jou. Het wordt tijd dat je deze trend niet langer gaat ontkennen. Elk van deze 10 sites heeft zijn eigen troeven en richt zich op een specifieke doelgroep.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Website is responsive
 Gratis proberen >>
Nr. 4 50plusmatch.be
50plusmatch
 sterstersterster Voor alle 50 plussers
Heel gebruiksvriendelijke website
 Gratis proberen >>
Nr. 5  VictoriaMilan.bevictoriamilan  sterstersterster Opzoek naar een affaire?
Kwalitatieve leden.
 Gratis proberen >>
Nr. 6 Match4me.be
match4me
 sterstersterster Speciaal voor hoger opgeleiden
Gebruiksvriendelijke interface
 Gratis proberen >>
Nr. 7 Alleenstaande-mamas.be
Alleenstaande mamas
 sterstersterster Enkel voor alleenstaande ouders
Veel actieve leden
 Gratis proberen >>
Nr. 8 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 9 Be2.be
be2
 stersterster Casual dating in Vlaanderen
Veel actieve gebruikers
 Gratis proberen >>
Nr. 10  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Voordelen bij online dating

  •  Enkel geregistreerde leden hebben toegang tot de website. De ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat online datingsites een private ontmoetingsplaats is waar de leden zich veilig voelen en vertrouwen hebben dat hun gegevens niet misbruikt worden. Het grote verschil met sociale media is dat iedereen zich registreert met 1 doel in gedachten: vinden van die ene speciale persoon.
  • Een boost voor je zelfvertrouwen. Het vergt veel zelfvertrouwen om op iemand in het echte leven af te stappen, er is evenveel moed voor nodig om de stap naar online dating te zetten en je te registreren. Actief zoeken naar sociale interactie met iemand is de juiste keuze. Communiceren, versturen van berichten en het lezen van reacties kunnen je social skills bevorderen.  Foto’s en berichten uitwisselen met andere leden kunnen een glimlach op je gezicht toveren.
  • Er is geen haast bij. Bij online communicatie en online dating hoef je geen stress te hebben want het grote voordeel is dat je alle tijd hebt van de wereld. Je kan op eender welk moment contact opnemen met iemand. Je eerste indruk kan je optimaliseren door je bericht te herlezen vooraleer je ze verstuurt.
  • Online datingsites zijn een veilige omgeving. Je familieleden en vrienden kunnen hun vooroordelen hebben als het aankomt op het vlak van datingsites voor hun mindervalide kinderen of bloedverwanten. Elke dag stijgt het aantal ingeschreven mensen met een beperking groeit waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om deze optie een kans te geven. Het is volkomen logische dat ouders hun kinderen willen beschermen tegen eender welke vorm van wreedheid en pestgedrag zowel offline of online. Datingsites zoals relatieplanet, parship en elitedating hebben een uitstekende reputatie. Zij zorgen er op dagbasis voor dat geen enkel fakeprofiel de kans krijgt om actief te zijn, deze worden dan ook heel snel uit het ledenbestand verwijdert.

About the author

michelle

Leave a Comment