Datingsites

Gratis Datingsite

Vlaanderen bestaat uit meer dan dertig verschillende datingsites. Door het grote aanbod is het niet altijd even makkelijk om een juiste keuze te maken. Vele datingsites zijn gericht op een bepaalde doelgroep. Ook zijn er helaas datingsites die veel beloven maar uiteindelijk toch niet veel voorstellen. Daarom hebben wij alle Belgische datingsites uitvoerig getest en beoordeeld op basis van een puntensysteem. Op deze pagina kan u alle voor en-nadelen van de beste datingsites uit Vlaanderen terugvinden. Uit deze test is gebleken dat niet alle datingsites 100% gratis zijn. Daarom hebben wij een lijst samengesteld van alle sites waar je echt helemaal gratis een account kan aanmaken zonder verdere verplichtingen.

De nummer één datingsite van Vlaanderen?

Uit onze uitvoerige test is gebleken dat Parship.be ongetwijfeld de beste datingsite is van Vlaanderen. Op zo goed als alle aspecten scoort parship bijna een maximale score. Door de speciale wetenschappelijke persoonlijkheidstest is de succesratio van deze datingsite heel erg groot.

Gratis datingsite top 10 (2014)

In deze tabel kan je de top 10 beste gratis datingsites van België terug vinden.

Datingsite Onze Score Doelgroep Bezoek de website
Nr. 1 Parship.be
parship
stersterstersterster  Nummer 1 datingsite in Vlaanderen!
 Uniek matching systeem
 Gratis proberen >>
Nr. 2 Elitedating.be
elitedating
 sterstersterster Casual dating voor alle leeftijden
Dagelijks vele nieuwe leden
 Gratis proberen >>
Nr. 3 Relatieplanet.be
relatieplanet
 sterstersterster Veel actieve leden
Website is responsive
 Gratis proberen >>
Nr. 4 50plusmatch.be
50plusmatch
 sterstersterster Voor alle 50 plussers
Heel gebruiksvriendelijke website
 Gratis proberen >>
Nr. 5  VictoriaMilan.bevictoriamilan  sterstersterster Opzoek naar een affaire?
Kwalitatieve leden.
 Gratis proberen >>
Nr. 6 Match4me.be
match4me
 sterstersterster Speciaal voor hoger opgeleiden
Gebruiksvriendelijke interface
 Gratis proberen >>
Nr. 7 Alleenstaande-mamas.be
Alleenstaande mamas
 sterstersterster Enkel voor alleenstaande ouders
Veel actieve leden
 Gratis proberen >>
Nr. 8 Ondeugend-daten.be
ondeugend daten
 stersterster Iedereen opzoek naar spanning
Discreet en volledig anoniem
 Gratis proberen >>
Nr. 9 Be2.be
be2
 stersterster Casual dating in Vlaanderen
Veel actieve gebruikers
 Gratis proberen >>
Nr. 10  Seniorengeluk.beseniorengeluk  stersterster Enkel voor senioren
Niet beschikbaar in het frans.
 Gratis proberen >>

Is het nog niet helemaal duidelijk welke datingsite het beste bij jouw situatie past? Selecteer dan onderaan jouw situatie!

Welke datingsite past bij mij?

Zoals je in bovenstaande tabel kan zien, gaat onze voorkeur uit naar Parship indien je opzoek bent voor een serieuze relatie. Natuurlijk zit iedereen in een andere situatie. Daarom hebben we voor elke situatie bepaald welke datingsite bij jou past. Indien jouw situatie hier nog niet tussen staat kan je altijd contact opnemen met onze gratis dating consulente.

Ik ben opzoek naar een serieuze relatie
Goed nieuws, voor jouw situatie zijn er heel wat datingsites beschikbaar! Wij hebben alle gratis datingsites in België uitvoerig getest. In jouw situatie moet je absoluut kiezen voor Parship.be. Dit is één van de professioneelste datingsites in Vlaanderen die echt meedenkt en helpt met zijn leden. Door het grote ledenaantal en wetenschappelijke persoonlijkheidstest heeft Parship een heel hoog succesratio.

Ik ben nog niet ouder dan 18 jaar
Helaas is het op jouw leeftijd nog niet mogelijk om je aan te melden op een echte datingsite. Pas vanaf de leeftijd van 18jaar kan je een lidmaatschap aanvragen. Natuurlijk zijn er wel nog andere mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Onze favoriet voor jouw leeftijd is twoo.be. Dit is geen echte datingsite maar een platform waar je heel eenvoudig andere mensen kan leren kennen.

Ik ben meer opzoek naar een ondeugende avond
Indien je op dit moment geen behoefte hebt aan een vaste en serieuze relatie, maar wel naar een beetje avontuur – raden wij je ondeugend-daten.be aan. Op deze datingsite kan je anoniem een gratis account aanmaken. Op dit platform zitten enkel bezoekers die niet opzoek zijn naar een vaste relatie maar meer naar een ondeugend avontuurtje.

Ik ben opzoek naar een partner die net als ik, hoger opgeleid is
Indien je opzoek bent naar een partner die net zoals jij hogere studies afgerond heeft, raden wij twee datingsites aan: Parship.be & Match4me.be, de laatste is echt ontwikkeld voor bezoekers met een hoger diploma. Op Parship is iedereen welkom – maar kan je heel eenvoudig een zoekfilter gebruiken zodat enkel matches met een hoger diploma overblijven.

Ik ben een alleenstaande met kinderen?

Voor jouw situatie zijn er twee datingsites die wij kunnen aanbevelen:

  • Alleenstaande-Mamas.be
  • Alleenstaande-Papas.be

Dit is een dating netwerk speciaal ontwikkeld voor ouders zonder relatie.

Ik ben getrouwd maar opzoek naar meer avontuur
Je bent niet alleen, heel wat mensen in jouw situatie missen vonken en vuur. Victoriamilan.be is een datingsite die het beste past voor jouw situatie. Ook op deze website kan je je gratis en discreet aanmelden.

Ik ben alleenstaand en ouder dan 50 jaar

Indien je ouder bent dan 50 jaar hoef je niet meer verder te twijfelen. De datingsite 50plusmatch.be is voor jouw zonder twijfel de beste keuze. Deze datingsite heeft zich kunnen onderscheiden en is marktleider geworden in dating voor jouw leeftijdscategorie.

Heb je nog vragen of is er nog iets niet helemaal duidelijk, onze redactie helpt je graag verder!

Zijn alle datingsites wel betrouwbaar?

Daar moeten we helaas een negatief antwoord op geven. Niet alle datingsites zijn even betrouwbaar. Tijdens onze grote datingsite-test bleek dat vele sites werken met valse profielen om leden aan te trekken. Deze “fake” websites hebben wij eruit gefilterd zodat enkel de echte kwalitatieve datingsites in bovenstaande tabel overbleven. Heb je een klacht over een bepaalde datingsite, laat ons dit zeker weten zodat onze redactie dit verder kan uitpluizen!

About the author

michelle

Leave a Comment