Tips voor Hem

Koppel Zoek Koppel

Jij en je partner hebben dus gezamenlijk beslist om swingen een poging te wagen. Je hebt het ondertussen al veelvuldig met elkaar besproken en verscheidene artikels gelezen, nu zijn jullie klaar om in de praktijk een ander koppel te vinden om jullie seksleven mee te verrijken.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Klinkt gemakkelijke genoeg? Wat is nu de beste manier om een ander koppel te vinden met een open geest?

De meeste swingers vinden andere koppels door in diverse clubs nieuwe mensen te leren kennen, naar specifieke swingersevenementen te gaan of door online te chatten met anderen ( op deze website kan je andere geïnteresseerden vinden) . Door online te babbelen met andere koppels, ligt de drempel lager om rechtuit te vragen of ze geïnteresseerd zijn om te swingen.

Toch hebben we voor jullie een top 5 lijst gemaakt met de beste strategiën om newbies of ervaren swingers te ontmoeten.

1. Stel jezelf gewoon voor

 Dit lijkt vanzelfsprekend. Jij en je partner hebben beslist om een lokale club te bezoeken, je ziet een ander geïnteresseerd koppel die jullie beiden aantrekkelijk vinden. Neem het zelf het initiatief en ga jullie zelf op een gepaste wijze voorstellen. Onthou dat er geen enkel verschil is met het ontmoeten van nieuwe mensen in het dagdagelijkse leven: “Hallo, hoe gaat het met jullie, wij zijn Mike en Celine”.

2. Zoek een leuk gespreksonderwerp

Dit is natuurlijk het logische vervolg op jullie introductie om een gesprek aan te kaarten. ” Is dit de eerste keer dat jullie deze club bezoeken? Wonen jullie hier dicht in de buurt?” Opnieuw, een gesprek beginnen verloopt zoals in het dagelijkse leven. Het is overbodig om hiervoor stress te hebben.

Dit is wel het belangrijke moment waarin jullie een eerste indruk hebben van elkaar, dit zal bepalen of er een klik tussen jullie zal zijn en eventueel later seksuele handelingen.

TIP: Begin niet onmiddellijk te praten over seks of hoe jullie hen willen plezieren onder de lakens.

3. Begin over de speciale levensstijl van swingers

 Dit kan raar overkomen, zeker omdat jullie je al bevinden in een omgeving dat swingen benadrukt. Toch is het belangrijk om bij het onderwerp te blijven en niet teveel af te dwalen over jullie werk of kinderen.

” Hoe lang volgen jullie deze levensstijl al? Waar liggen jullie interesses juist, welke kamer vinden jullie het leukst…” Niet iedereen die een club bezoekt, is een ervaren swinger. Je hebt evenveel kans om een newbie tegen het lijf te lopen.

Over de levensstijl praten, zal het gesprek tot een volledig ander niveau tillen. ” Het is ook onze eerste keer dat we hier komen en weten niet goed wat we moeten verwachten. Wij zijn zo nerveus, gaat straks het licht uit en trekt iedereen zijn kleren uit of hoe zal de avond precies verlopen?”

4. Bedwing je zenuwen en begin te dansen met je partner

Er bestaat geen betere manier om in de sfeer te komen dan te dansen op jullie favoriete muziek, door jullie enthousiasme op het podium zullen de andere leden geïnteresseerd naar jullie kijken. Onthou dat enthousiasme aanstekelijk is, iedereen is graag in de buurt van plezante en positieve mensen.

Met meerdere koppels hebben jullie de kans om een eerste lichamelijk contact te hebben door te veranderen van danspartner.

5. Zijn jullie in de stemming om te spelen?

Als alles goed verloopt, dan zijn jullie zich keihard aan het amuseren. De gesprekken verliepen goed en de eerste alcoholische dranken zijn al opgedronken. Er zijn zelfs al enkele kledingstukken verdwenen terwijl jullie hevig staan te dansen en te schuren met elkaar op de dansvloer.

De energie in de atmosfeer van de club wordt steeds meer en meer erotisch geladen, voldoende om de volgende stap te nemen en over te schakelen van de dansvloer naar een speelkamer.

Hoe kan je dit delicaat voorstel nu op de juiste manier aanbrengen? “Spelen” is een term die swingers gebruiken om intiem te worden met een ander koppel. Dit heeft nog altijd verscheidene betekenissen: naar anderen kijken, een helpende hand zijn of penetratie seks. Soms kan het natuurlijk even evident zijn als ” Hey hebben jullie zin om naar de speelkamer te gaan?”

Onthou dat alles in het teken staat om de relatie met je eigen partner te verbeteren en te laten evolueren.

About the author

michelle

Leave a Comment