Tips voor Haar

Oudere Vrouw Zoekt Man

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

We leven steeds langer waardoor de leeftijd van 60 jaar oud aanvoelt alsof je net 40 bent. Je lichaam volgt die redenering misschien niet volledig. Over de jaren heen heb je enkele belangrijke levenslessen ervaren over de liefde. Als online dating en datingsites volledig nieuw voor je is, dan is het misschien een goed idee om te kijken op onze homepagina onder het tabblad ” datingsites” en te ontdekken welke datingsites het meest frequent gebruikt worden op vandaag. Op deze manier kan je jezelf veel tijd besparen door geen account aan te maken op de verkeerde sites.

Dit is niet ons eerste artikel dat we publiceren over de relatie tussen online dating en oudere vrouwen. Door het maken van reviews over de verschillende datingsites, zijn we er al lang van overtuigd dat je op vandaag het best online je zoektocht naar een nieuwe partner kan starten. Waar kan je dan online precies beginnen zoeken: op deze datingsite wemelt het van de singles die maar al te graag een vaste relatie willen.

  1. Zorg voor enkele goede foto’s  waarop je afgebeeld staat met je volle glimlach. Veel mensen worden automatisch aangetrokken tot iemand die er gelukkig uit ziet, een glimlach is daarvoor het ideale wapen. Heb je zo’n foto, dan mag je je verwachten aan een volle mailbox vol met reacties van mannen.
  2. Kleed je naar de gelegenheid, in plaats van altijd een gewone jeans en bloes te dragen. Het is de bedoeling dat je de aandacht van andere leden naar je profiel trekt, je moet jezelf onderscheiden van duizenden andere profielen die ook op zoek zijn naar aandacht. Mannen willen alles kunnen visualiseren.
  3. We hoeven je dit waarschijnlijk niet vertellen, maar in combinatie met goed gekleed door het leven gaan betekent ook dat je jezelf moet verzorgen. Hier kan je desnoods handig gebruik maken van make up. Net zoals met kledij en een mooie glimlach, mannen zullen vrouwen sneller opmerken die hun uiterlijk verzorgen. Een positief complimentje over je kledij, accessoires of uitstraling zal je zelfvertrouwen een boost kunnen geven.
  4. Vertel geen leugens over je leeftijd –  als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is het geen goed begin om die relatie op te bouwen gebaseerd op een leugen. Online dating vraagt het nodige vertrouwen om mensen te geloven alleen maar op wat ze vertellen of schrijven via berichten of in hun profielomschrijving. Je zou anders al snel afvragen, over wat heeft hij nog gelogen? Iemand zijn tijd verspillen is voor niemand leuk, je zou zelf geërgerd zijn als je je in zo’n situatie zou bevinden.
  5. Wees voorbereid om afgewezen te worden of op een teleurstelling.  De tijd nemen om jezelf op te maken, andere plannen annuleren omdat je enthousiast bent om iemand nieuws te ontmoeten vraagt veel inspanning. Zeker omdat je een aantal keer van 0 moet beginnen telkens met een nieuwe persoon. Het is dan ook uitermate frustrerend als je date helemaal anders uitdraait dan dat je had gehoopt. Als jij als vrouw veel moeite hebt gedaan en je date komt opdagen in een short + t-shirt, dan is zakt je enthousiasme in je schoenen. Je krijgt namelijk maar één kans op een eerste indruk.
  6. Vooraleer je akkoord gaat om met iemand af te spreken, loont het zeker de moeite om op voorhand eens met elkaar te bellen. Een stem kan al veel verklappen. Het geeft ook een indicatie of jullie wel een volledige avond in elkaars gezelschap kunnen zijn. Ongeacht het aantal telefoontjes, mails en berichten, je weet nooit of iemand echt is tot je hem hebt ontmoet. Zijn ze wel wie ze zeggen dat ze zijn?
  7. Spreek nooit met iemand af op een locatie waar je je ongemakkelijk bij voelt.  Laat hem je niet bij jou thuis ophalen of afzetten. Ontmoet elkaar altijd voor de eerste maal op een publieke plaats en vertel iemand dat je die avond met die bepaalde persoon op stap gaat. Voel je je echt onveilig, spreek af met je vriend(in) dat ze je opbellen om te controleren of alles vlot verloopt.

De reden waarom we zo’n grote aanhangers zijn van de online datingwereld en we die promoten is doordat het de gemakkelijkste manier is om veel nieuwe mensen te leren kennen, waaronder in dit geval zowel jonge als oudere mannen. Er bestaat jammer genoeg geen stappenplan dit gegarandeerd leidt tot succes.

In werkelijkheid maken veel mensen dezelfde fouten, veel oudere vrouwen boven de 50 maken deze veel voorkomende fouten. Het wordt tijd om dit te veranderen, hieronder vind je de 3 meest voorkomende fouten in de zoektocht naar de perfecte man. online.

FOUT #1 – Je onderscheidt jezelf te weinig van de menigte!

Om succes te hebben bij online dating, moet je een goed profiel opbouwen in combinatie met die leuke foto die uitspringt tussen alle andere leden. De meeste vrouwen gaan een lijst maken van hun goede kwaliteiten om de aandacht van mannen te krijgen, bijvoorbeeld

Lieve vrouw met een klein hartje, professionele carrièrevrouw die graag de wereld ontdekt en geniet van films.

Bovenstaande zin geeft geïnteresseerden al veel informatie, toch leest het als een officiële CV. Het heeft geen speciale kwaliteiten die jou speciaal maken en waarover een man enthousiast kan zijn.

Hieronder vind je twee voorbeelden hoe vrouwen omschrijven waarna ze op zoek zijn:

Ik ben op zoek naar een man die oprecht geïnteresseerd is om aan een relatie te werken en voor 50% deel uit te maken van die relatie.

Ik wil iemand die goed kan babbelen, zich comfortabel voelt in zijn eigen vel en die kan genieten van het leven.

Het eerste voorbeeld komt zwaar en bitter over alsof de vrouw in kwestie nog verbitterd is van de vorige relatie waar een man niet genoeg inspanning deed. Het tweede voorbeeld is heel algemeen en kan gericht zijn naar eender welk type man. Je comfortabel voelen in je vel kan voor iedereen een andere betekenis hebben, moet je afgetraind zijn, is een buikje toegelaten…

Schrijf liever een lijst van kwaliteiten die je zoekt in een man. Maak hierna een verhaaltje waarin je een koppel beschrijft die gebruik maakt van die kwaliteiten in gezamenlijke bezigheden. Dit type profiel zal een man intrigeren om contact met je op te nemen. Hij zal zich proberen te identificeren in dat verhaal, het helpt hem om een beeld te creëren van jullie leven samen.

Fout #2 – Vergeet niet voldoende te flirten

Daten kan soms aanvoelen als een noodzakelijke taak om een partner te vinden en een gelukkig leven te leiden, als je gaat flirten zal het dat verplicht gevoel wegnemen. We adviseren om het eerste contact aan de mannen over te laten.

Niets weerhoud je om als eerste te schrijven maar wees speels. Door te flirten maak je het leuk voor beide partijen, mannen houden trouwens evenveel van complimenten als vrouwen. Zorg ervoor dat je kan kiezen met wie je op stap gaat.

Ondanks de leeftijd ben je nog steeds een mooie en sensuele vrouw en flirten brengt je jeugdige kant terug naar boven.

Fout #3 – Niet weten hoe je moet omgaan met oudere mannen

De meeste vrouwen zijn op zoek naar een Alpha mannetje in hun leven. Waarom? Omdat zij ervoor zorgen dat vrouwen zich veilig voelen en dat stamt voort uit de evolutietheorie.

Op vandaag zijn vrouwen in staat om voor zichzelf op te komen en zelfvoorzienend te zijn. Dit zorgt ervoor dat sommige mannen niet meer weten welke rol ze op zich moeten nemen.

Mannen voelen zich overbodig bij oudere vrouwen, wanneer een man zich overbodig voelt dan gaat hij zich focussen op jongere vrouw die wel nog die bescherming zoeken. Een man voelt zich het best en op z’n sterkst als hij ergens nodig is.

About the author

michelle

Leave a Comment