Tips voor Haar

Wat Vinden Mannen Aantrekkelijk

Er zijn een aantal sexy handelingen dat mannen zalig vinden! Lees hier de 25 items die mannen sexy en aantrekkelijk vinden in een vrouw.

Meisjes hebben altijd al op een bepaalde manier de aandacht van een grote groep mannen kunnen krijgen. Het is niet altijd hun bedoeling, toch is het voor veel mannen onweerstaanbaar.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Een man kan 100% geconcentreerd aan het werk zijn en toch afgeleid worden door een mooie vrouw die voorbij wandelt. Als je wat oefening kan gebruiken om mannen aan te spreken, doe dit dan online. Er heerst veel minder druk omdat je dit vanachter je computer kan doen, dit is een goede site om je vaardigheden te testen en aan de praat te geraken met nieuwe mensen.

Waarom jongens zich aangetrokken voelen tot meisjes

Alleen maar kijken naar een schattig meisje of een groep meisjes die zich amuseren, zal meestal de aandacht trekken van een jongen. Ongeacht wat hij op dat moment aan het doen is.

Heb je je nog nooit afgevraagd waarom een man zijn hoofd draait en je een tweede blik geeft?

Sexy dingen die meisjes doen dat jongens geweldig vinden

Sommige zaken zijn zo willekeurig en natuurlijk dat het moeilijk te omschrijven valt. Andere elementen zijn gewoontes die je kan aanleren en die een automatisme worden in je dagelijkse leven.

Het is absoluut overbodig dat je je gaat verdiepen in de onderstaande gebaren, het is zeker ook geen vereiste  om over als meisje over al deze kwaliteiten te beschikken om indruk te maken op een man. Wees vooral jezelf. Als je ervan overtuigd bent dat je een betere versie van jezelf kan worden, dan kan je een paar van deze tips gebruiken. Ze zullen je ongetwijfeld meer zelfvertrouwen geven en je vanbinnen sexy doen voelen.

20 Elementen die mannen sexy vinden bij vrouwen

Maak gebruik van deze kleine gebaren en details die jongens absoluut geweldig en aantrekkelijk vinden. Overtref jezelf en win de aandacht van die jongen die je wil.

#1 Je zelfvertrouwen. Waarom vallen mannen altijd op vrouwen die barsten van het zelfvertrouwen en niet op verlegen meisjes? Jongens vinden het uitermate opwindend als de uitstraling van een vrouw bestaat uit 1 brok zelfvertrouwen. De manier waarop je je zelf gaat gedragen in zijn bijzijn of de manier waarop je hem aanspreekt heeft een grote inpakt op je invloed.

#2 Je hoge hakken. Hoge hakken geven de illusie van lange benen en verhogen je sexappeal. Wandel je voorbij een man, dan zal hij je zonder twijfel opgemerkt hebben.

#3 Jouw avontuurlijk leven. Mannen houden van vrouwen die weten hoe ze plezier moeten maken. Ben je een verlegen type en ben je stroef in de omgang? Laat je haar groeien en hou er een wild kapsel op na.

#4 Rondingen. De oorsprong van deze trend kunnen we terugvinden in de evolutie van de mens. Een man kan niet weerstaan aan een vrouw met de nodige rondingen op de juiste plaatsen. Als je deze juiste rondingen hebt, draag gepaste kledij die deze accentueren. Je zal al snel merken hoe gemakkelijk het is om aandacht op te wekken.

#5 Als je hen even in de ogen kijkt. Als je een man leuk vindt en je probeert zijn aandacht te krijgen, kijk dan zeker niet de andere richting uit of begin in geen geval te staren. Op deze wijze krijg je misschien even zijn aandacht maar al snel zal zijn interesse afgestorven zijn. Leer voor de spiegel om een aantrekkelijk gezicht te maken en op de juiste manier je ogen te manipuleren om enkele seconden in zijn richting te kijken. Zorg ervoor dat zijn hartslag even stilstaat.

#6 Straal energie uit.  Dit geldt eigenlijk voor zowel mannen als vrouwen, iedereen wordt spontaan aangetrokken tot iemand met een positieve en energieke persoonlijkheid. Wat zou er nu interessant zijn aan iemand die lui is? Mannen vinden het nog aantrekkelijker als je soms kinderachtig speels uit de hoek kan komen.

#7 Intelligentie. Als je slim bent, pronk er dan mee. Er is geen enkele reden om je dommer voor te doen dan dat je bent om een bepaalde indruk na te laten bij iemand., ook al beweren veel mannen dat ze zich geïntimideerd voelen wanneer ze een relatie hebben met iemand die slimmer is. Zolang je geen dikke nek ontwikkeld, is er geen probleem.

#8 Een goed gevoel voor humor. Het is niet de bedoeling dat je de clown gaat uithangen of een standup comedian wordt. Een natuurlijk gevoel voor humor is voldoende. Geniet van de kleine dingen en sta positief in het leven. 

#9 Respecteer jezelf. Respect voor je eigen lichaam en persoonlijkheid geeft blijk van enige eigenwaarde, dit speelt een significante rol in de aantrekkelijkheid van een bepaalde persoon. Wanneer je jezelf niet verzorgt, gaan mannen je automatisch beschouwen als vanzelfsprekend. Slaag je erin om toch de aandacht te krijgen, dan is er veel kans dat hij je te gemakkelijk vindt. Hij zou zelfs het lef hebben om je te voor te stellen aan zijn lelijke vriend. 

#10 Glimlach. Dit kunnen we niet genoeg benadrukken, glimlachen is super belangrijk. Op deze manier kan je gemakkelijk iemand zijn dag leuker maken en een glimlach kan veel mensen betoveren. Mannen vallen als bakstenen voor vrouwen met een mooie glimlach, wees vrolijk en de wereld zal je direct veel aantrekkelijker vinden.

#11 Wees een tikkeltje mysterieus. Enige mysterie rond  je persoonlijkheid opbouwen kan sexy zijn. Mannen worden altijd aangetrokken tot vrouwen die geen open boek zijn. Vertel niet alles in één keer, licht geleidelijk iets op van de sluier. Het werkt in de omgekeerde richting als je teveel over jezelf zou vertellen, dan blijft er niets meer over voor hem om te ontdekken.

#12 Stretchen ladies! Zelfs de meest gerespecteerde mannen in de wereld zouden het moeilijk hebben om hun ogen niet te laten afwijken van een vrouw die per ongeluk bepaalde lichaamsdelen ontbloot. Als je de proef op de som wilt nemen, strek jezelf uit alsof je heel moe bent waarbij je een stuk van je buik bloot geeft. Je zal verrassend genoeg een aantal mannen betrappen.

#13 Je haar. Je haar kan uitdraaien tot één van je grootste troeven op vlak van aantrekkelijkheid voor mannen. Speel met je haar en ga geregeld met je handen door je haren, beweeg je lokken van de ene naar de andere schouder. Terwijl je dit doet blijf je oogcontact behouden met de man voor je.

#14 Bestel een “mannelijk drankje”. Het is bijna onweerstaanbaar om een aantrekkelijke vrouw, echte drank te zien bestellen in plaats van een simpel glas wijn. 

#15 Een lint tussen je borsten. Draag je vaak een tas of een handtas met een schouderlint? Draag deze op een zodanige manier zodat het lint stevig tussen je borsten zit en laat de tas aan één kant van je lichaam hangen. Hierdoor zie je er een stuk schattiger en sexy’er uit.

#16 Flirttige aanrakingen. Benader hem van langs achter en grijp zijn arm vast tussen zijn elleboog en lichaam, geef hem nu een knuffel door je hoofd op zijn schouder te leggen terwijl je nog altijd stevig zijn arm vasthoudt.

#17 Leesbril.  Het is een cliché en vaak voorkomend in pornofilmpjes, toch vinden mannen een vrouw die gereged een leesbril draagt uitzonderlijk sexy. Het is bijzonder schattig wanneer je dit combineert met een paardenstaart of een dotje in je haar.

#18 Wees beleefd. Op het moment dat je voorbij een man wandelt of hem vraagt om even aan de kant te gaan, doe dit dan met de nodige beleefdheid en bedanking. Bij dit alles maak je voortdurend oogcontact. Het lijkt heel gewoontjes, toch zal de man zich geïntrigeerd voelen om je leren kennen of op z’n minst je naam te weten.

#19 Blozen. Mannen voelen zich fantastisch in hun nopjes wanneer een meisje middenin een gesprek begint te blozen. De manier waarop vrouwen wegkijken als ze een compliment krijgen, zijn dag is nu compleet.

#20 Als een meisje om hulp vraagt. Als je de aandacht wil trekken van een jongen en terwijl zijn ego strelen, vraag hem dan om jouw hulp. Vertel hem dat alleen hij jou kan helpen. Hij zal zich onmiddellijk een heel stuk mannelijker voelen, dit heeft allemaal te maken met onze geschiedenis waar mannen hun vrouwen beschermden. Dit kan zo klein zijn als vragen om een balpen of om iets voor jou te gaan halen.

Er zijn zoveel andere kleine elementen die mannen aantrekkelijk en sexy vinden in een meisje. Deze lijst was slechts een begin om in de geest van een man te kruipen en zijn gedachtegang beter te kunnen begrijpen. 

About the author

michelle

Leave a Comment