Relaties

Stout Zijn in Een Publieke Wellness

Wie nog nooit de gedachte heeft gehad om met zijn of haar partner wild te gaan in een publiek wellness complex mag zich uniek prijzen. Dit artikel is geen handleiding hoe je net je passie kan uitleven, toch vind je enkele tips. Hier zal je meer een inkijk hebben in de mannelijke geest en meegaan in zijn gedachtegang.

Vind je partner – Gratis aanmelden bij Be2 >>>

Een activiteit die veelal bij jonge koppels van de Y generaties , beter bekend als de millennium generatie (1982-1996/2004), op het programma staat is het bezoeken van een wellness al dan niet privé of publiek. De beslissing die je maakt tussen privé of openbaar hangt voornamelijk af van de volgende factoren:

Wat is de gelegenheid waarvoor jullie tweeën dringend ontspanning nodig hebben?

Is het eerder uit verveling of om je op je vrije zondag te willen voorbereiden op alweer een nieuwe werkweek. Voor speciale gelegenheden zullen de privé complexen beter gepast zijn, hier staan enkel jullie twee centraal zonder dat de aandacht verloren gaat aan derden. Staren is zowiezo NOT DONE bij het bezoeken van een wellness, in een privé arrangement hoef je je partner hierop niet te controleren.

Hoe goed voel je je in je vel?

Het ene koppel kan zich onmogelijk ontspannen wanneer ze omringd zijn door andere naakte paren, terwijl de ander zich hierdoor niet laat storen. Er is namelijk ook nog altijd die reële kans om een kennis tegen te komen in de jacuzzi, zeker in de grotere wellness complexen.

Budgettaire redenen spelen zeker ook een rol.

Waar je bij een privé wellness per uur de rekening krijgt, kan je een volledige dag genieten voor ongeveer € 30 in een publieke. Als de gemeenschappelijke rekening op het einde van de maand op een laag pitje staat of de  online shop van Zalando bij de favorieten van je partner staat, is de keuze al snel gemaakt.

Voor het verdere verloop gaan we er vanuit dat jullie gekozen hebben om deze maal naar een openbaar centrum te gaan. Hierbij dient er nog een groot stigma opgeklaard te worden. Wordt een man opgewonden door andere vrouwen die als Eva rond paraderen? We kennen allemaal wel die ene viezerik die alleen gekomen is, die laten we buiten schot wanneer we het antwoord geven op de bovenstaande vraag. NEEN, klaar en duidelijk! Vanzelfsprekend kan hij aangetrokken zijn door iemand anders buiten zijn eigen partner, maar de wijzer zal nooit klokslag 12 uur aangeven. Jonge koppels hebben elkaar nog steeds lief vol passie, waardoor ze zich op elkaar zullen concentreren. Als we de algemene wijsheid ‘ een man denkt om de x-aantal seconden aan het tonen van zijn liefde’, dan mogen de vrouwelijke partners er van uitgaan dat hij dolgraag wat actie zou beleven in die infrarood sauna of zelfs in eender  welke sauna.

In haast alle openbare sauna’s heerst de ongeschreven regel om zedenloos gedrag thuis te laten. In sommigen wordt het expressief vermeld in de huisregels. Dit verbod zorgt voor extra spanning wanneer jullie beslissen om toch eens gek te doen. Al snel zal je ondervinden dat er weinig geschikte plaatsen zijn, aangezien iedereen overal kan binnengaan zonder sleutel. Geen aparte kleedkamers, geen afgesloten gedeeltes. De enigste plaats waar de bezoeker wel in controle is van zijn privacy, is het wc hokje. Je kan natuurlijk op voorhand speculeren wanneer er weinig bezoekers zullen zijn, zo stijgen je kansen om even helemaal alleen te zijn met je partner in een bepaalde sauna. Zoek die ene sauna die afgelegen ligt op het terrein en waar je aankomende bezoekers kan horen zoals een krakende houten vloer. Dit geeft je de tijd om terug plaats te nemen zonder dat de stoorzender maar iets in de gaten heeft.

Kijkt je partner je diep in de ogen en worden de aanrakingen onder water des te frequenter, dit zijn de signalen die duiden op een komende vrijpartij. Word je toch betrapt, helemaal niet erg! De meeste bezoekers zullen gewoon schrikken en zich snel uit de voeten maken.

Kan je je hierin vinden of ben je het helemaal oneens? Deel jouw ervaring door een reactie te posten.

About the author

michelle

Leave a Comment